mirek31071977 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Ponowie ktoś może pomóc?Chodzi mi o ten komis.W dziale B8 kolega z Krakowa pyta o te auto.Jakieś doświadczenia ktoś ma?W miarę ten sprzedawca? http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-s-line-quattro-170-koni-kamera-bixenony-ledy-skora-navi-pl-super-ID6yemZL.html#6c4f493679
MAJKI Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Za często 200 awaryjnym wyprzedzasz Właśnie, że odkąd już za Tobą nie jeżdżę to korzystam tylko z dozwolonych pasów Tak się wczoraj fajnie rozmawiało No co kebaby my zamawiali on line haha Ponowie ktoś może pomóc?Chodzi mi o ten komis.W dziale B8 kolega z Krakowa pyta o te auto.Jakieś doświadczenia ktoś ma?W miarę ten sprzedawca? http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-s-line-quattro-170-koni-kamera-bixenony-ledy-skora-navi-pl-super-ID6yemZL.html#6c4f493679 Kumpel tam kupil swoje b8 ogolnie stan aut ok tylko do ceny zawsze trzeba doliczyc oplaty przeważnie pisza rok modelowy a nie faktycznie produkcji no i wystawiaja tylko vat marże a auta w wiekszosci sa pofirmowe. No i nie wiem co maja za nawyk doklejania zawsze znaczkow sline i malowania zaciskow na srebrno chyba lekko picuja do sprzedazy.Kumpel juz 3 rok upala b8 i jezdzi ale wiem ze sprawdzal auto przed zakupem u Daneckiego Edytowane 16 Stycznia 2016 przez MAJKI
H4mm3R Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Miron dalej kombinuje jak zmienić foto na whatsuppie
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Miron dalej kombinuje jak zmienić foto na whatsuppie Ty się nie śmiej z Mirona bo nawet ja nie mam tego programu Ale za to Mironowi na urodziny założymy konto na facebooku i zainstalujemy aplikację w telefonie Edytowane 16 Stycznia 2016 przez Pucek
H4mm3R Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Miron dalej kombinuje jak zmienić foto na whatsuppie Ty się nie śmiej z Mirona bo nawet ja nie mam tego programu Ale za to Mironowi na urodziny założymy konto na facebooku i zainstalujemy aplikację w telefonie Nie śmieje bo ostatnio do mnie pisał a nawet i zadzwonił z whatsappa, byłem w lekkim szoku
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Miron dalej kombinuje jak zmienić foto na whatsuppie Ty się nie śmiej z Mirona bo nawet ja nie mam tego programu Ale za to Mironowi na urodziny założymy konto na facebooku i zainstalujemy aplikację w telefonie Nie śmieje bo ostatnio do mnie pisał a nawet i zadzwonił z whatsappa, byłem w lekkim szoku O masakra, to musiał przypadkiem nacisnąć
Mario22 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Miron dalej kombinuje jak zmienić foto na whatsuppie Ty się nie śmiej z Mirona bo nawet ja nie mam tego programu Ale za to Mironowi na urodziny założymy konto na facebooku i zainstalujemy aplikację w telefonie Nie śmieje bo ostatnio do mnie pisał a nawet i zadzwonił z whatsappa, byłem w lekkim szoku On był na pewno w większym....;-) Naciapane z Z2
Arturoo Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Miron dalej kombinuje jak zmienić foto na whatsuppie Ty się nie śmiej z Mirona bo nawet ja nie mam tego programu Ale za to Mironowi na urodziny założymy konto na facebooku i zainstalujemy aplikację w telefonie Nie śmieje bo ostatnio do mnie pisał a nawet i zadzwonił z whatsappa, byłem w lekkim szoku O masakra, to musiał przypadkiem nacisnąć Pewnie myślał, że to Mario mu jakąś gierkę zainstalował Edytowane 16 Stycznia 2016 przez Arturoo
Mario22 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 BRY! Wieczór What's up? Guys! A co gazet nie czytasz? :-P Wczoraj fajny spocik... Wódka... Kebaby... I mało audi a same fordy nissany i beemki... Naciapane z Z2
stanley Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/345416-zapraszam-na-strzalika-30012015/
miron78 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2016 Miron dalej kombinuje jak zmienić foto na whatsuppie Ty się nie śmiej z Mirona bo nawet ja nie mam tego programu Ale za to Mironowi na urodziny założymy konto na facebooku i zainstalujemy aplikację w telefonie Nie śmieje bo ostatnio do mnie pisał a nawet i zadzwonił z whatsappa, byłem w lekkim szoku co zrobiłem ? Pucek dzięki za flachona - fajne rozpoczęcie wekendu
H4mm3R Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Miron dalej kombinuje jak zmienić foto na whatsuppie Ty się nie śmiej z Mirona bo nawet ja nie mam tego programu Ale za to Mironowi na urodziny założymy konto na facebooku i zainstalujemy aplikację w telefonie Nie śmieje bo ostatnio do mnie pisał a nawet i zadzwonił z whatsappa, byłem w lekkim szoku co zrobiłem ?Pucek dzięki za flachona - fajne rozpoczęcie wekendu Dzwoniłeś przez internet do mnie z aplikacji whatsapp
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Miron dalej kombinuje jak zmienić foto na whatsuppie Ty się nie śmiej z Mirona bo nawet ja nie mam tego programu Ale za to Mironowi na urodziny założymy konto na facebooku i zainstalujemy aplikację w telefonie Nie śmieje bo ostatnio do mnie pisał a nawet i zadzwonił z whatsappa, byłem w lekkim szoku co zrobiłem ? Pucek dzięki za flachona - fajne rozpoczęcie wekendu Spoko spoko, dzisiaj znowu trochę popiłem i jest gites A Ty zakładaj ten temat...
Rekomendowane odpowiedzi