Pucek Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 nic trudnego Yo w Seacie miałem 17 OZ no chudo było, ale przez 11 lat nawet nie bardzo je porysowałem. Kurde ile duża fela robi z wizualem.. Dobre koło + gleba i połowa sukcesu
Sensei Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 gleba Jezu jak chciałbym ją zaliczyć Oczywiście na ZL OG PO w BT. Bo ostatnio na ZL w ZA mnie się nie udało heehhe MAX w drodze...
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 glebaJezu jak chciałbym ją zaliczyć Oczywiście na ZL OG PO w BT. Bo ostatnio na ZL w ZA mnie się nie udało heehhe MAX w drodze... A jedziesz z nami do BT? Tam na bank nadrobisz te wszystkie gleby
Sensei Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) A jedziesz z nami do BT? Pytam się dziś delikatnie żony "jedziesz ze mną na zlocik do BT .. będzie 200 osób" i co ... CISZA. No to dalej ... "a ja moge?" A ona "Co się pytasz i tak pojedziesz" .... hehhehhehe Tylko się zastanawiam czy ktoś mnie przyjmie do stolika Edytowane 6 Lutego 2016 przez SenseiAdik
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 A jedziesz z nami do BT? Pytam się dziś delikatnie żony "jedziesz ze mną na zlocik do BT .. będzie 200 osób" CISZA. No to dalej ... "a ja moge?" A ona "Co się pytasz i tak pojedziesz" hehhehhehe Tylko się zastanawiam czy ktoś mnie przyjmie do stolika Eee no to gites, na brak towarzystwa nie będziesz mógł narzekać
pajda Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zaczyna mi się podobac takie c6 Taki stary parch? A kto powiedział że stary jak bym miał brać to min 2010rok
Sensei Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 Eee no to gites, na brak towarzystwa nie będziesz mógł narzekać Najgorsze jest to, że do 14:00 w niedzielę nie dojdę do siebie(wiecie szok góralski). Nieważne dziś się zapisuję, ale chatę zarezerwuję do 20:00 w niedzielę hhehhheeh
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 Eee no to gites, na brak towarzystwa nie będziesz mógł narzekaćNajgorsze jest to, że do 14:00 w niedzielę nie dojdę do siebie(wiecie szok góralski). Nieważne dziś się zapisuję, ale chatę zarezerwuję do 20:00 w niedzielę hhehhheeh Spokojnie, nie tacy tam byli
H4mm3R Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 Innego koła trza szukać Przeca już wklejałem i pisałem że koło będzie te co ma NeimanA kompem Hamer będziemy mieć tam więcej do poustawiania I nie po to kupuje allroada żeby jakoś maksymalnie glebić Spoko ustawimy. Ty nie ale można go fajnie zrobić bo jest szerszy od zwykłej wersji więc 11" wejdzie Tak zglebiony allroad jest tak samo komfortowy na drodze jak Twój w offrad'zie Cycu tu jest airride, podnosisz jak wysoko chcesz i jedziesz... Jest dobrze ale zawsze może być lepiej, tym bardziej że to nic nie kosztuje, zresztą kiedyś sam do tego dojdziesz Dej mu czas Za 3dni napisze kiedy może podjechać
Pucek Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 miron...graty z nabycia c6 Teeee a Wy do Bukowiny nie jedziecie??? Coś słabo z zapisami ludziska
Rekomendowane odpowiedzi