Tomi_81 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Ja mam popołudniówki więc też odpadam na parę godzin przed urlopem Taki to pożyje kaj tam urlop dopiero koniec lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Ja mam popołudniówki więc też odpadam na parę godzin przed urlopem Taki to pożyje kaj tam urlop dopiero koniec lipca jaki tam urlop - meczarnia wstawanie dzień w dzień o 7.00 i dzień w dzień wysiłek fizyczny Wieczory monotonne i nudne (finka, finka, finka)i jeszcze cały dzień jechania w jedna i drugą nie ma czego zazdrościć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 To faktycznie nic specjalnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Siemka Ja dziś odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 No ja też dziś odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Tomi widzę że lecisz sam na BT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Tomi widzę że lecisz sam na BT Yyyyy chyba Jarko nie zauważył mojej bo wpisałem....gdzie ona by mnie samego puściła ogólnie to jeszcze zadatku nie płaciłem bo nie podjęliśmy ostatecznie decyzji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Siema z cywilizacji :-) Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 (edytowane) Tomi widzę że lecisz sam na BT Yyyyy chyba Jarko nie zauważył mojej bo wpisałem....gdzie ona by mnie samego puściła ogólnie to jeszcze zadatku nie płaciłem bo nie podjęliśmy ostatecznie decyzji... Bier ją ze sobą... Ktoś ci musi wskazać odpowiednie drzwi do pokoju po wizycie w mordorze....P.S. Szukam różnic po powrocie z ferii... Naciapane z Z2 Hmmm... Kosmos ale.cena.... Też kosmos... http://otomoto.pl/oferta/mercedes-benz-s-klasa-brabus-850-jedyny-taki-w-polsce-duda-cars-performance-center-ID6ygrRB.html#c6fed70d61?utm_source=Facebook&utm_medium=Post_Paid&utm_campaign=MercedesBrabus Naciapane z Z2 Edytowane 19 Lutego 2016 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Zero pazura w tym MB, fura dla dziadka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 nie dupej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Bry Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Bry a ja wracam lawetą z wycieczki do Wrocławia i niestety nie dane mi było zostać właścicielem tej b6. Napisze tylko tyle za taka kase to powinna być prawie igła, z zewnatrz by jeszcze uszła ale mechanicznie nie bardzo i srodka tak dawnonie widziałem styranego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 No to żeś se wycieczkę zrobił koleś powinien ci odszkodowanie dać za drogę Siemanko w sobotni wolny poranek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Siemka po nocce Majki, aż niewiarygodne, przecież te auto wyglądało super A wracając do mesia, widziałem parę dni temu to na drodze, myślałem że to jakiś koncept bo się po prostu nie patrzy po meśkach, ale trzeba przyznać że poszli w ciekawą stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 widziałem tego mesia, z boku i z tyłu wygląda jak X6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 (edytowane) widziałem tego mesia, z boku i z tyłu wygląda jak X6 Dokładnie, takiego Xa widuję codziennie, ale takiego mesia nigdy nie widziałem. Edytowane 20 Lutego 2016 przez Pucek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Stanley dzieki za sprawdzenie vinuPucek jak podjechałem po 7 to jeszcze gościa nie było wysiadłem obszedłem, miernik w dłoń i po 5 min mówie do Damiana bierzemy (w sumie tylko na błotniku i drzwiach około 240mikronów, reszta ori, szyba wymieniana w ASO wiec luz) jakies tam drobne ryski ale to normalne, zawias KW felgi 19cali mówię ale k**wa sztuka.Ale czar prysł po odpaleniu motoru (check, łańcuch od wałków dawał już znać brak górnej osłony na silniku ale najlepsze w zbiorniczku wyrównawczym zamontowany zaworek jak z dętki, chyba do upuszczania cisnienia albo kij wie po co.... ale chyba po to było zrobione bo coś nie halo bo po zagrzaniu puchły węże z płynem i podnosił sie stan w zbiorniczku) środek dramat każdy plastik porysowany, urwana tylna klapa fotela, nie działają ledźwie elektryczne, ogólnie środek bym jeszcze przeżył tu tam bym podmieniał porobił ale 28tyś z opłatami i odrazu motor otwierać to nie dla mnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi