stanley Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Jakbyście coś ten tego robili w piątek - to dajcie znać, dawno nic nie piłem
miron78 Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Opublikowano 21 Marca 2016 w piątek nie wypada pić...............................chyba
Pucek Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Cześć, niestety od dzisiaj już zero alkoholu i szara rzeczywistość :/ Pucek, w piątek kolorowa rzeczywistość może znów być Nie kłam, sam mówiłeś że nie masz kierowcy i że w Wielki Piątek nie bardzo się schlać
Grisza79 Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Panowie i Panie, dziękuję za mile spędzony weekend !! jak zawsze było "za***iście" generalnie KOZACKO ! Dzięki za wszelaką pomoc
Sensei Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 (edytowane) Dzięki za świetny weekend w BT Skoda dawała radę was dogonić i wyprzedzić ale Sensei dobrze swoje B8 pociska na trasie xD Wiem, że jeżdżę trochę wolno może po programie będzie lepiej ... sorki Edytowane 21 Marca 2016 przez SenseiAdik
Polko_V Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 w piątek nie wypada pić...............................chyba ...yhyy...ja rok temu...spot skończył się w pewnym biurze, pozamykanym na 4 spusty i odgrodzony jakimiś banerami by jakieś ciekawskie łby nie zaglądały . A właśnie kogo ta babeczka-żul podrywała w zeszłym roku??
egon47 Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Ja wczoraj żeby utrzymać poziom alko we krwi machlem dwa driny ale musze powiedzieć ze juz mam dosyć alko
tomaszstn Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Dzięki za świetny weekend w BT Skoda dawała radę was dogonić i wyprzedzić ale Sensei dobrze swoje B8 pociska na trasie xD Co do zdjęć musicie być cierpliwi. Kompa mam zajętego bo siorka ogarnia pracę inżynierską. Na szczęście jest na finiszu. W środę będę u Ciebie na osiedlu, ile masz tam tego w GB to może wpadłbym z penem
MAJKI Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Cześć, niestety od dzisiaj już zero alkoholu i szara rzeczywistość :/ Pucek, w piątek kolorowa rzeczywistość może znów być Nie kłam, sam mówiłeś że nie masz kierowcy i że w Wielki Piątek nie bardzo się schlać Ja tam mogę wszystkich wozić jak macie ochotę na %% i mało Wam imprezek, ja stopuje, ale nie mówie z opena do Hemi bym wyskoczył
diman Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 No i się znowu nic nie szykuje na wielki Piątek całe szczęście bo my przecież religijni jesteśmy jak co roku ☺ Grisza man twój kubek złotowy jak coś ☺
Polko_V Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 No i się znowu nic nie szykuje na wielki Piątek całe szczęście bo my przecież religijni jesteśmy jak co roku ☺ Grisza man twój kubek złotowy jak coś ☺ ...no tutaj, to ja wyczuwam sarkazm w wypowiedzi
Sensei Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 (edytowane) Podziękowania za weekend chociaż mało mnie było choroba jakąś się przyplątala, ale przynajmniej mniej siary wam na robiłem ☺No ja od dziś jadę na ACC przez 7 dni i zero psyt , a ty się wykurowałeś ? Edytowane 21 Marca 2016 przez Sensei
Mario22 Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Ja mam w piatek nocke wiec chętnie podjade przed robotą na jakąś kolacyjke tylko nie wiem czy kebab będzie czynny Naciapane z Z2
Mario22 Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 To trzeba albo wymyśleć alternatywe albo mc donald w forum albo kebab na zwycięstwa ten blisko naszego i tam można usiąść Naciapane z Z2
Sensei Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Kebab na sete zamknięty To zapraszam do Chrzanowa lub Trzebini. Tu jest za***isty. Edytowane 22 Marca 2016 przez Sensei
Polko_V Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Sensei...widzę że nicka pomodziłeś...rezaczu Ty...
Sensei Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Sensei...widzę że nicka pomodziłeś...rezaczu Ty... Yo. Zastanawiam się co next w iduA porezać.
Rekomendowane odpowiedzi