miron78 Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Opublikowano 24 Marca 2016 jak tam z jutrzejszym zlotem - będzie ktoś ? sensei jak bym Ci miał koło zabrać to musze dzisiaj wiedzieć bo ja będę zostawął jutro w Gliwicach po pracy na zlocie od razu więc jak wyjadę bez koła to już d*pa
Sensei Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 jak tam z jutrzejszym zlotem - będzie ktoś ? sensei jak bym Ci miał koło zabrać to musze dzisiaj wiedzieć bo ja będę zostawął jutro w Gliwicach po pracy na zlocie od razu więc jak wyjadę bez koła to już d*pa Nie jestem na 1% pewny czy będę, ale jak Ci się do alla zmieści to wsadź. Zresztą najwyżej złożysz siedzenia.
H4mm3R Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 galeria ode mnie https://picasaweb.google.com/116888520153901932831/XUrodzinyAudiA4KlubPolska?authuser=0&authkey=Gv1sRgCKHa4LD-0qbzRw&feat=directlink Dobre foty
Polko_V Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 ...no ja będę jutro, bynajmniej nic mi nie wiadomo żebym nie był .
miron78 Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Opublikowano 24 Marca 2016 ja też będę - koło zabiorę Sensei
Polko_V Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 Tomek...ująłeś dużo fajnych sytuacji...ładnie się to ogląda
Sensei Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 ja też będę - koło zabiorę Sensei Świetnie dziękuję. Moja coś się trzepie "jesteś chory nie jedź" będę musiał wyskoczyć po bułki w papuciach i wrócić za parę godzin.
stanley Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 ja też będę - koło zabiorę Sensei Świetnie dziękuję. Moja coś się trzepie "jesteś chory nie jedź" będę musiał wyskoczyć po bułki w papuciach i wrócić za parę godzin. nic nowego na tym forum, Miron kiedyś średnio raz w miesiącu wychodził wieczorem na hasiok i wracał na drugi dzień
A4-Tomek Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 Tomek...ująłeś dużo fajnych sytuacji...ładnie się to ogląda Oj tam oj tam przynajmniej jest beka i co wspominać
Polko_V Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 Tomek...ująłeś dużo fajnych sytuacji...ładnie się to ogląda Oj tam oj tam przynajmniej jest beka i co wspominać ...no baa...poważnie, to sie będzie w trumnie wyglądać..ponoć ja też będę - koło zabiorę SenseiŚwietnie dziękuję. Moja coś się trzepie "jesteś chory nie jedź" będę musiał wyskoczyć po bułki w papuciach i wrócić za parę godzin.
miron78 Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Opublikowano 24 Marca 2016 ja też będę - koło zabiorę Sensei Świetnie dziękuję. Moja coś się trzepie "jesteś chory nie jedź" będę musiał wyskoczyć po bułki w papuciach i wrócić za parę godzin. nic nowego na tym forum, Miron kiedyś średnio raz w miesiącu wychodził wieczorem na hasiok i wracał na drugi dzień no były akcje
diman Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) Jo niestety nie, chyba że będziecie do wieczora to chętnie się pojawię jak się czasowo ogarnę ☺ ach te swieta Edytowane 25 Marca 2016 przez diman
Mario22 Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 Jo niestety nie, chyba że będziecie do wieczora to chętnie się pojawię jak się czasowo ogarnę ☺ ach te swieta Ja lece na nocke więc o 21 zawijam ale chłopaki tam jakieś smaki mają więc dzwoń do MironaNaciapane z Z2
Polko_V Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 Ja chyba też :-) naciepane z GT-I9195 ...to dobrze
Rekomendowane odpowiedzi