A4-Tomek Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Siema z rana w tendeszczowy dzień... Ale nudno nie będzie... Odkurzyłem klocka... https://youtu.be/AX7r61fyltc Zaczynamy nowy festiwal.... ;-) Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 miron mogliśmy foto zrobić jak all ładnie nisko leży prawie jak od Polka padlina no faktycznie Mnie by tam jasny środek nie przerażał - auto nie może być nudne - trzeba spróbować wszystkiego Ps. No to Stasiu gratki bo furę będziesz miał wyjątkową - zawsze i wszędzie będzie na siebie zwracać uwagę Tomek bierz to b7 bo srebrne będzie miał łatwe w utrzymaniu a wypasik ma nawet fajny - przeskok będziesz miał kolosoalny a i silnik masz pewny i mało awaryjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Tomek, ta srebrna jest bardzo fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Tomek, ta srebrna jest bardzo fajna No to trzeba jutro jechać i na własnej skórze się przekonam dzięki za obejrzenie jej To co kupiłeś tą czerwoną? [emoji1] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Guru...Polek...trza coś kminić bo sami zostajemy z b5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Tomek, ta srebrna jest bardzo fajna No to trzeba jutro jechać i na własnej skórze się przekonam dzięki za obejrzenie jej To co kupiłeś tą czerwoną? [emoji1] Silnik ładnie chodzi, w środku zapach skóry, wypas też konkret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Tomek, ta srebrna jest bardzo fajna No to trzeba jutro jechać i na własnej skórze się przekonam dzięki za obejrzenie jej To co kupiłeś tą czerwoną? [emoji1] Silnik ładnie chodzi, w środku zapach skóry, wypas też konkret Coś czuję że wrócę z B7 jutro było Vin wziąć Stanley hehehe xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Guru...Polek...trza coś kminić bo sami zostajemy z b5Nie zapomnij o mnie [emoji13] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Chłopaki miałem to samo przeczucie widząc jak reszta zmienia auta [emoji14] smutno mi było ze sie bujam stara biedna wersją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Sie rozpedzicie wszyscy w zmianach aut to znowu ja zostane z tyłu z dopiero co kupionym b6 No to bankowo musimy jakis domek wynajac na oblanie aut jak od poczatku roku tyle nowych furek na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) Majki mi nie grozi wymiana tak że teraz ja mam najstarsza bude w klubie Jeszcze mówię Pati ze mam najstarsze by pinc w klubie to mi doj**ala ze zawsze musze odstawac od reszty [emoji17] Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez horny devil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Ale za to jesteś sam sobie szefem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Taa i pracownikiem z nienormowanym czasem pracy. Juz nie narzekam kiedys sie dorobie [emoji1] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Guru...Polek...trza coś kminić bo sami zostajemy z b5Arturoo daj znać chętnie przygarne Q na zimę :-)naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Tomek b7 eleganckie... Jedyny duży minus to brak quattro bo wypas fajny Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi