gregory Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 a ja się coraz bardziej dołuje... już ponad 1800 ludzi oglądało moje auto na allegro i żadnego telefonu qr** Pucek nie trzęś tak d*py, tylko spokojnie dalej sprzedawaj. Na pewno znajdzie się chętny. Czas który przeznaczyłeś na sprzedaż auta jest nieco krótki nie uważasz?
Pucek Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 no krótki krótki, na allegro jest dopiero drugi dzień, a już ponad 2000 ludzi go obejrzało, więc nie powinno być źle no ja i tak przecież tyle rzeczy dorzucam do tego auta że ktoś kto go kupi to albo zrobi z niego miękki wóz drabiniasty albo niski plombo-wypadacz bo trochę mnie Pelex ten drifciaż zdenerwował :gwizdanie:
Pelex Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 no krótki krótki, na allegro jest dopiero drugi dzień, a już ponad 2000 ludzi go obejrzało, więc nie powinno być źle no ja i tak przecież tyle rzeczy dorzucam do tego auta że ktoś kto go kupi to albo zrobi z niego miękki wóz drabiniasty albo niski plombo-wypadacz bo trochę mnie Pelex ten drifciaż zdenerwował :gwizdanie: Pucek nie wiedziałem że tak szybko idzie Cię zdenerwować Luz ktoś te Twoje padło w końcu kupi
Guregoru Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Już się tak nad nim nie pastwcie bo w końcu go sprzeda za 5 koła ze stresu
Pelex Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Już się tak nad nimnie pastwcie bo w końcu go sprzeda za 5 koła ze stresu Landryn ty się nie wtrącaj w rozmowe dorosłych
Pucek Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 ja ogólnie to szybko się denerwuje, a już w ogóle jak wiem ile tam wsadziłem a muszę oddać za śmieszne pieniądze ale nikt nie pobije tego co usłyszałem teraz w niedziele na giełdzie w Rybniku...auto oglądało duuużo ludzi, podobało się ale rocznik odstraszał, nawet nikt na klime nie patrzył, ale chwalili, niż wyjeżdżałem przyszło trzech szpeców, jeden się napalił, a drugi do niego "tego się nie kupuje, to ten pierwszy spytał dlaczego, a on do niego - bo tam co 3 miesiące padają wahacze a to drogi interes" ja mu krótko, "miałeś koleś takie auto kiedyś?" oczywiście wiadomo co usłyszałem, NIE, to mu powiedziałem "to nie pier**l jak się nie znasz" z oburzeniem poszli hahahah o 5 kołach to usłyszałem od takiego handlarza, powiedział że za 5 tyś zł to go od ręki bierze, to mu tez krótko, OWSZEM ALE CHYBA ANGLIKA no i się tez oburzył bo miał golfa 3 diesla, przebieg oczywiście 230 tyś, rocznik 1994 a cena 5500 zł no i nie sprzedał
Guregoru Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Ty Pelex co jest jedna wiosna ci doszła i już skaczesz i to jeszcze z gnojowozem będzie mi się tu rzucał
Pucek Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 hehehe nie ma to jak brać Turbo Quattro Pelex, czyli wychodzi na to że z traktorem to na pole :gwizdanie:
Pelex Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 hehehe nie ma to jak brać Turbo Quattro Pelex, czyli wychodzi na to że z traktorem to na pole :gwizdanie: Traktor nie traktor ale bokami miedzy filarkami pod Forum to fajnie lata nie PAJACE
Guregoru Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Lata fajnie Bo jeździć nie chce :polew:
Pucek Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 tak latałeś że palma Ci odbiła i jeździsz tak wysokim autem Ty bokami, a zobaczymy w zimę na parkingu ale z Areny, kto będzie lepiej i efektowniej latał
Pelex Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Zobaczymy Pucek zobaczymy Jeżeli chodzi o prędkość to napewno wam nie dorównam ale o efekty to sie nie martw GuruGuru Ci może potwierdzić
Pucek Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 heh efekty tam efekty, jak wybadam to auto to też będzie efektownie ale nie ma co gdybać, pojeździmy i zobaczymy
Pelex Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 heh efekty tam efekty, jak wybadam to auto to też będzie efektownie ale nie ma co gdybać, pojeździmy i zobaczymy No to prawda zobaczymy :>
Guregoru Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Zobaczymy Pucek zobaczymy Jeżeli chodzi o prędkość to napewno wam nie dorównam ale o efekty to sie nie martw GuruGuru Ci może potwierdzić No z ruszaniem to leży jak każda ośka ale bokiem latał jeszcze lepiej niż w lato to prawda
Pelex Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Zobaczymy Pucek zobaczymy Jeżeli chodzi o prędkość to napewno wam nie dorównam ale o efekty to sie nie martw GuruGuru Ci może potwierdzić No z ruszaniem to leży jak każda ośka ale bokiem latał jeszcze lepiej niż w lato to prawda Dzięki Guru ciesze sie że Ci sie podobało
Pucek Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 a bokiem to nawet adr latał, ale on będzie musial go pałować żeby koła auto rozpędzały a my pojedziemy bokami jak chcemy, no i z większa szybkościa heheh to żeś go teraz Guru podbudował znów będzie bez spania
Guregoru Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Zobaczymy Pucek zobaczymy Jeżeli chodzi o prędkość to napewno wam nie dorównam ale o efekty to sie nie martw GuruGuru Ci może potwierdzić No z ruszaniem to leży jak każda ośka ale bokiem latał jeszcze lepiej niż w lato to prawda Dzięki Guru ciesze sie że Ci sie podobało a bokiem to nawet adr latał, ale on będzie musial go pałować żeby koła auto rozpędzały a my pojedziemy bokami jak chcemy, no i z większa szybkościa heheh to żeś go teraz Guru podbudował znów będzie bez spania Dlatego mówię że ruszanie to bez porównania no i rozpędzanie też ale mnie ta kontrola trakcji wku*wiała i to jest największa porażka
diman Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 pucek widze ze sie zestresowales nieco ty sie nie denerwuj handlarzom tego auta nie oddawaj bo cie z kasy okradna klient sie bez problemu na niego znajdzie bo wyglada bardzo dobrze tak jak gregory mowil jeszcze za krotki czas sobie dales zeby go sprzedac poczekaj a zobaczysz ze beda sie o niego bili
Rekomendowane odpowiedzi