horny devil Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Jeszcze nie, tyl musze jeszcze zalozyc i instalacje podłączyć
Arturoo Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Lewym progiem i tak jak czujnik z abs'u wchodzi do kabiny
Polko_V Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Dzień-dobry-wieczór ...yy...raczej dzień
horny devil Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 rozjebałem felge :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Polko_V Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 rozjebałem felge :wallbash: :wallbash: :wallbash: Pęknięta?? Czy co??
Mario22 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 (edytowane) Dzisiaj przed nocka wizyta w kinie a potem gliwicki kebab... Nasz mistrz w robieniu kebaba idzie na operacje. Ma uszkodzona noge i mial dwa wyjscia albo za kase prywatna operacja a ze go nie stać to z kasy chorych czeka na młodego umarlaka i przeszczep od jeszcze ciepłego trupa... Naciapane z Z2 Edytowane 14 Czerwca 2016 przez Mario22
horny devil Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 rozjebałem felge :wallbash: :wallbash: :wallbash: Pęknięta?? Czy co?? pękła
MAJKI Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Dzisiaj przed nocka wizyta w kinie a potem gliwicki kebab... Nasz mistrz w robieniu kebaba idzie na operacje. Ma uszkodzona noge i mial dwa wyjscia albo za kase prywatna operacja a ze go nie stać to z kasy chorych czeka na młodego umarlaka i przeszczep od jeszcze ciepłego trupa... Naciapane z Z2 Który ten mały z tatoo co tak szybko ogarnia kebsy ?Kur..a to co on z ta nogą że przeszczep go czeka
Mario22 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Opublikowano 15 Czerwca 2016 (edytowane) Dzisiaj przed nocka wizyta w kinie a potem gliwicki kebab... Nasz mistrz w robieniu kebaba idzie na operacje. Ma uszkodzona noge i mial dwa wyjscia albo za kase prywatna operacja a ze go nie stać to z kasy chorych czeka na młodego umarlaka i przeszczep od jeszcze ciepłego trupa... Naciapane z Z2 Który ten mały z tatoo co tak szybko ogarnia kebsy ?Kur..a to co on z ta nogą że przeszczep go czeka Tak ten... nie wiem ale ma mieć dwie operacje...ale był pełen humoru... liczy na farta i że dostanie cześci od jakiejś modelki... Majki ja w Sobote odpadam z roweru bo bede po nocce i ide na trzaskanie przed weselem do kuzynki... Nie wypada mi odmówić pojawienia się. Niedziele moge coś pokręcić. Edytowane 15 Czerwca 2016 przez Mario22
egon47 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Dzisiaj przed nocka wizyta w kinie a potem gliwicki kebab... Nasz mistrz w robieniu kebaba idzie na operacje. Ma uszkodzona noge i mial dwa wyjscia albo za kase prywatna operacja a ze go nie stać to z kasy chorych czeka na młodego umarlaka i przeszczep od jeszcze ciepłego trupa... Naciapane z Z2 Który ten mały z tatoo co tak szybko ogarnia kebsy ?Kur..a to co on z ta nogą że przeszczep go czeka Chłop ogólnie jakiegoś pecha miesiąc temu byłem na kebabsie miał leciec do Hiszpanii na wakacje a kilka dni wcześniej zgubił wszytkie dokumenty i był bez dowodu
Rekomendowane odpowiedzi