egon47 Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 (edytowane) Nie no dziś nie dam rady do późnego wieczora na budowie walczę To co ty mam robisz?Od budowy jest ekipa a ty tylko masz prowadzisz nadzór! Od nadzoru jest kierownik budowy, on ma tylko płacić a że tam płaci Teściu Egona to ja już totalnie nie rozumiem Egon co Ty tam robisz Powiedz teściowi że Ty dałeś działke i niech Ci zadzwoni jak będzie trzeba meble wnosić MAjkel napisałeś o 1.20 czyli już w piątek "co do jutrzejszego grila" - to gril jest piątek czy sobota No niestety ja teraz wszystko place i jeszcze gorzej tez robie ale już widać teraz postępy idziemy z murami B8 3.0Tdi a właśnie zostało utopione w fundamentach lol Edytowane 1 Lipca 2016 przez egon47
Tomi_81 Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 (edytowane) Bry Egon dawaj na grilla jedno popołudnie budowy nie stopnie Edytowane 1 Lipca 2016 przez Tomi_81
Pucek Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 Jak mi sie nie chce iść do roboty na 18:/ Ciesze się że już mam za sobą budowę domu, to że ekipa robi to duże udogodnienie, ale potem te wykańczanie, szukanie pierdół do środka, ogarnianie obejścia... Masakra, niby 2 lata mieszkam a ciagle jest coś do zrobienia! Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 Jak mi sie nie chce iść do roboty na 18:/ Ciesze się że już mam za sobą budowę domu, to że ekipa robi to duże udogodnienie, ale potem te wykańczanie, szukanie pierdół do środka, ogarnianie obejścia... Masakra, niby 2 lata mieszkam a ciagle jest coś do zrobienia! Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Skąd ja to znam
egon47 Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 Jak mi sie nie chce iść do roboty na 18:/ Ciesze się że już mam za sobą budowę domu, to że ekipa robi to duże udogodnienie, ale potem te wykańczanie, szukanie pierdół do środka, ogarnianie obejścia... Masakra, niby 2 lata mieszkam a ciagle jest coś do zrobienia! Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Skąd ja to znam No niestety takie są uroki budowy albo rybki albo pipki A teraz wymarzony drink po robocie na budowie
tomaszstn Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 Dzięki Majkel za wspaniały wieczór, już jesteśmy w domu, paliwa starczyło
A4-Tomek Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 Fajny spot u Majkela jeszcze raz dzięki Wam za gościnę
Majkel Opublikowano 2 Lipca 2016 Opublikowano 2 Lipca 2016 Dzięki wszystkim za wczoraj, za przybycie i miły wieczór
Pucek Opublikowano 2 Lipca 2016 Opublikowano 2 Lipca 2016 Siemka Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
walada1987 Opublikowano 2 Lipca 2016 Opublikowano 2 Lipca 2016 Witojcie dawno mnie nie było ale nadrobilem straty w forum Naciapane z GT-N7105
horny devil Opublikowano 2 Lipca 2016 Opublikowano 2 Lipca 2016 Co myślicie??http://otomoto.pl/oferta/ford-s-max-7-miejscowy-panoramiczny-dach-ID6yqbrd.htmltak wiem, ford
A4-Tomek Opublikowano 2 Lipca 2016 Opublikowano 2 Lipca 2016 Ma ktoś klucze (wyjmaki) do wyciągnięcia navi? Muszę laser wyczyścić bo mi płyty tnie i mnie to wkur...
Rekomendowane odpowiedzi