Pucek Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Cześć Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
secio84 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Cześć Panowie Żyję :-)naciepane z GT-I9195
Mario22 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Siema. Tomi grasz coś? Ja troche miałem.zaległości spowodowanych weselem podróżą poślubną itd. Ale wracam... kupiłem już nowego Doom-a Carmaggeddon max Damage Wormsy i Trials Fusion który masakruje grywalnością... Naprawde dobre tytuly a szykuje się kolejna porcja czyli Assetto Corsa potem FOrza Horizon 3 i specjalny dodatek do Forzy 6... Ja już zakupiłem aboanment roczny Gold... Przyda się patrząc na liste premier.... Mam też nowego NFSa ale troche mnie zawiódł sterowaniem... Naciapane z Z2 Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez Mario22
Kucmin Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Cześć! Wie może ktoś z Was, gdzie najlepiej kupić wahacze do bepiuntki tak, aby nie przepłacić ale mieć z pewnego źródła?
egon47 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Cześć! Wie może ktoś z Was, gdzie najlepiej kupić wahacze do bepiuntki tak, aby nie przepłacić ale mieć z pewnego źródła? Zadzwoń do Byloka na giełdzie samochodowej u niego zawsze takie części kupuje
egon47 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6365263025 Piękna na weekendowy lans
Tomi_81 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Dobry Tomi grasz coś? Ja panie na kosiarce na razie nie ma czasu dopiero zacznę się rozglądać za konsolą koło października..
Arturoo Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 ja bym mógł nawet rodzinnie wpaść .. kto coś ? Hi
Tomi_81 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 W sumie też mogę podjechać....kebsa też bym wszamał Egon Paulina też jedzie ?? bo moją zabieram bo ma coś do kupienia
egon47 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 W sumie też mogę podjechać....kebsa też bym wszamał Egon Paulina też jedzie ?? bo moją zabieram bo ma coś do kupienia To zapytam się Pauli czy by jechała Ok Paulina jedzie tez to Tomi bierz Zosie Ostatnio Cię widziałem na Chorzowskiej o 14;) jechałes swoją taxi
Rekomendowane odpowiedzi