secio84 Opublikowano 5 Września 2016 Opublikowano 5 Września 2016 Siema. Wpadły c za rne nerki i koło... Troche do poprawy ale myśle że będzie dobrze... Więcej w temacie auta Naciapane z Z2 Zrób co ze zderzakiem bo wygląda tak jakbyś środek zderzaka zgóbił naciepane z GT-I9195 Ale.co? bo nie kumam tak jest ori... Tylko rejestracja wyleciała....fakt faktem.zderzak do odmalowania... Mnóstwo odprysków i jedno otarcie ale tak jest ori...więc nie wiem co zaklejać...Naciapane z Z2 Po prostu ori jest tak zrobiony choćbyś każdy z bmw zaliczał co drugi krawężnik naciepane z GT-I9195 Przydała by się tam jaka dokladka naciepane z GT-I9195
Arturoo Opublikowano 6 Września 2016 Opublikowano 6 Września 2016 (edytowane) Z qupry nie uja nie będzie pasować eeee tam Troche Troche I by razem sie trzymało Edytowane 6 Września 2016 przez Arturoo
horny devil Opublikowano 6 Września 2016 Opublikowano 6 Września 2016 Z qupry nie uja nie będzie pasować eeee tam Troche Troche I by razem sie trzymało Kolega. A ja wrzuciłem tył w końcu i jakoś to wygląda. Niestety nie leży już tak idealnie jak przed stłuczką no ale jak się nie ma co się lubi to się śmiga czym się ma.
Mario22 Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Siema.z.rana... Tomiemu pomachane... ;-) Naciapane z Z2
Tomi_81 Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Siema.z.rana...Tomiemu pomachane... ;-)Naciapane zZ2 Se...po mojej ulubionej zmianie nocnej
Mario22 Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Siema.z.rana... Tomiemu pomachane... ;-) Naciapane zZ2 Se...po mojej ulubionej zmianie nocnej Coś miał taką mine? Ja też po nocceNaciapane z Z2
Rekomendowane odpowiedzi