H4mm3R Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 ma ktoś może dystanse 57,1 15-20mm Mam ale otwór 57,1 a centrowanie 66,56
MAJKI Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Ja ma 17mm tylko zalozone na aucie... Co Ty zas kombinujesz synek ? Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka
Tomi_81 Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 ma ktoś może dystanse 57,1 15-20mm Do Dimana uderz brałem od niego 20mm bodajże
miron78 Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) a jak by gdzieś w dobrej cenie były to bym kupił do ala na zime bo mega schowane te felgi Edytowane 3 Listopada 2016 przez miron78
MAJKI Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Ja w rybniku bralem tylko nie wiem co dla Ciebie znaczy dobra cena ? Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka Tam 20mm kosztuje 60zl od szt plus jeszcze dluzsze sruby Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka
Pucek Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 ma ktoś może dystanse 57,1 15-20mmWpadnij jutro na spota to sobie przymierzysz moje, tylko nie wiem teraz czy to sa 15 czy 20mm, napiszę pozniej jak bedziesz zainteresowany Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka A ogólnie to wybiera się jutro ktoś na spota? Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
diman Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Ja mam 20mm na garażu A co do jutrzejszego spota to tym razem wpadam gorączki już nie mam mogę jechać, bo smak na kebab za***isty A Pucek ty masz 15 ☺
neimaD Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Z racji tego, że opiekuje się Synem Jeszce odpadam na jakiś czas A dystanse mam jak co: ) Wysłane z mojego SM-N930F przy użyciu Tapatalka
miron78 Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Opublikowano 3 Listopada 2016 nie wiem czy dystanse 20 nie będą przesadą a jeden koleś mnie nastraszył że skolei minimum musze mieć 17mm bo mniejsze ponoć nie będą pasowały na piastę - prawda to Neiman ? ogólnie chciałem 15 mm tylko teraz nie wiem ile w tym prawdy że niby nie podejdą i najmniej muszą być 17mm a jak dam 20mm to będą koła bardziej wystawały niż letnie a tego zaś też bym nie chciał Spoty by już cza zmienić na Forum
H4mm3R Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 nie wiem czy dystanse 20 nie będą przesadą a jeden koleś mnie nastraszył że skolei minimum musze mieć 17mm bo mniejsze ponoć nie będą pasowały na piastę - prawda to Neiman ? ogólnie chciałem 15 mm tylko teraz nie wiem ile w tym prawdy że niby nie podejdą i najmniej muszą być 17mm a jak dam 20mm to będą koła bardziej wystawały niż letnie a tego zaś też bym nie chciał Spoty by już cza zmienić na Forum A co za problem przyłożyć miarę i zobaczyć o ile koło będzie mocniej wystawać. Takie cuda na SG
Pucek Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Z racji tego, że opiekuje się Synem Jeszce odpadam na jakiś czas A dystanse mam jak co: ) Wysłane z mojego SM-N930F przy użyciu Tapatalka Gratulacje Damian! Miron, wpadaj jutro na spota, będę koło 19 to zrobimy przymiarkę, Diman ma 20mm więc też można sprawdzić
neimaD Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) nie wiem czy dystanse 20 nie będą przesadą a jeden koleś mnie nastraszył że skolei minimum musze mieć 17mm bo mniejsze ponoć nie będą pasowały na piastę - prawda to Neiman ? ogólnie chciałem 15 mm tylko teraz nie wiem ile w tym prawdy że niby nie podejdą i najmniej muszą być 17mm a jak dam 20mm to będą koła bardziej wystawały niż letnie a tego zaś też bym nie chciał Spoty by już cza zmienić na Forum Jakie Masz teraz koła? Nie pamiętam dokładnie ale chyba mam 25mm z przodu i chyba 13mm z tyłu. Wysłane z mojego SM-N930F przy użyciu Tapatalka Z racji tego, że opiekuje się Synem Jeszce odpadam na jakiś czas A dystanse mam jak co: ) Wysłane z mojego SM-N930F przy użyciu Tapatalka Gratulacje Damian! Miron, wpadaj jutro na spota, będę koło 19 to zrobimy przymiarkę, Diman ma 20mm więc też można sprawdzić Dzięki bardzo [emoji1] Wysłane z mojego SM-N930F przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Listopada 2016 przez neimaD
Mario22 Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 nie wiem czy dystanse 20 nie będą przesadą a jeden koleś mnie nastraszył że skolei minimum musze mieć 17mm bo mniejsze ponoć nie będą pasowały na piastę - prawda to Neiman ? ogólnie chciałem 15 mm tylko teraz nie wiem ile w tym prawdy że niby nie podejdą i najmniej muszą być 17mm a jak dam 20mm to będą koła bardziej wystawały niż letnie a tego zaś też bym nie chciał Spoty by już cza zmienić na Forum A co za problem przyłożyć miarę i zobaczyć o ile koło będzie mocniej wystawać. Takie cuda na SG Replika...Ja też wpadne na spota Naciapane z Z2
gilas Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Jednak nie działa?Czy działa właśnie nie wiem bo rns-e z 2004 wiec może laser :-(Wysłane z galaxy S5 Powiem tak nie taki diabeł straszny jak go malują po wyczyszczeniu laseru w rns-e IPĄ, moja płyta co nagrałem odrazu zaczeła śmigać :-) można powiedzieć że pierwszy raz udany ... może to tylko kwestia podejścia do tematu i odpowiedniego sprzętu [emoji16] Wysłane z galaxy S5
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Cześć Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
diman Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Cześć Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka A ty co spać nie możesz ☺Siemanko w dzień spota
Rekomendowane odpowiedzi