Arturoo Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Siema Przez te Wasze wspomnienia pół wieczoru w jajka przegrałem. Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka Mi tego nie mów Też chwile pykałem ale w inne starocie Haha river raid oj pamietam to na atari i " nie ruszaj nic bo sie nie wgra " Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka Emocje były już przy wgrywaniu ... teraz dzieciaki tego nie znają
MAJKI Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) No a teraz jep 3 sekundy i masz to na smartphonie lub tablecie Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Grudnia 2016 przez MAJKI
egon47 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 (edytowane) http://www.wiocha.pl/1399357,Gdy-zobaczysz-nowe-stawki-OC Edytowane 5 Grudnia 2016 przez egon47
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Siema Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
MAJKI Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Nie chce ktos w sobote z rana skoczyc na narty ? Przejazd free bo w gory zabieram tesciowa i Ona funduje paliwo hahaha Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Nie chce ktos w sobote z rana skoczyc na narty ? Przejazd free bo w gory zabieram tesciowa i Ona funduje paliwo hahaha Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka A gdzie jedziesz to moze bym też baware pogonił ale ja myśle o Istebnej...Naciapane z Z2 Diman dzisiaj i jutro zabieram osobe do pracy ale w środe przed robotą moge ci podskoczyć z tymi grami ;-) Naciapane z Z2
MAJKI Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Mario ja wyrzucam teściową w Ustroniu gdzieś w centrum i mogę jechać obojętnie gdzie pośmigać trochę i powrót do domu bo teściowa tam zostaje na tydzień. to po co Ci jechać bmw jak możesz ze mną
Arturoo Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Mario ja wyrzucam teściową w Ustroniu gdzieś w centrum i mogę jechać obojętnie gdzie pośmigać trochę i powrót do domu bo teściowa tam zostaje na tydzień. to po co Ci jechać bmw jak możesz ze mną d*pę jakąś bier ze sobą , a nie przyzwoitkę
Rekomendowane odpowiedzi