egon47 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 jak w końcu się wykuruje to tym się zajmę puki co wolne przymusowe w wyrku ;( Nawet ognisko pod silnikiem nie pomogło i smerf nie odpalił?
Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 jak w końcu się wykuruje to tym się zajmę puki co wolne przymusowe w wyrku ;( Nawet ognisko pod silnikiem nie pomogło i smerf nie odpalił? kto Ci foty podesłał ?
egon47 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 (edytowane) jak w końcu się wykuruje to tym się zajmę puki co wolne przymusowe w wyrku ;( Nawet ognisko pod silnikiem nie pomogło i smerf nie odpalił? kto Ci foty podesłał ? Po prostu widzę jaki Smog jest na dworze i od razu wiedziałem ze to twoja sprawa Edytowane 9 Stycznia 2017 przez egon47
Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 (edytowane) jak w końcu się wykuruje to tym się zajmę puki co wolne przymusowe w wyrku ;( Nawet ognisko pod silnikiem nie pomogło i smerf nie odpalił? kto Ci foty podesłał ? Po prostu widzę jaki Smog jest na dworze i od razu wiedziałem ze to twoja sprawa dedukcji należy pogratulować Edytowane 9 Stycznia 2017 przez Arturoo
Mario22 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 (edytowane) dla Leosia , beemki i kolejnej astry ....kurna ...miron ...chyba trzeba jakieś nagrody ufundować Właśnie widze nie skumałeś... Czytaj z zrozumieniem... Wśród leona beemki i nowej astry to właśnie nowa astra najgorzej odpala... Wiadomo że odpala ale chwile trza pokręcić... Ale bmw i leonowi to łatwiej przychodziło....Naciapane z Z2 Mario poszło pw Naciapane z GT-N7105 Odpisałem... Dopiero teraz bo... Wiesz... Co robie...Naciapane z Z2 Pany ktoś tutaj jest fanem 8 bitów? Zastanawia mnie coraz bardziej nowy SNES mini? Ma ktoś to? Interesuje mnie głównie możliwość robienia saveów... Bo to jest ważne.. Nie każdy ma czas grać 24h non. Stop Naciapane z Z2 Jutro atakuje soszów z rana ok 10 karnet na 4h do 14... Może ktoś chętny sie spotkać na miejscu na szusowanko Naciapane z Z2 Edytowane 9 Stycznia 2017 przez Mario22
PrzemoS4 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Witam wszystkich po długiej przerwie.....;)
egon47 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Jest dziś jakiś zlot http://autobooster.weebly.com/aktualno346ci/audi-80-42-v8-biturbo-kultowe-auto-z-ogromnym-potencjalem-videogaleria
diman Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 chory wiec odpadam ale kebaba bym już opędzlował
Mario22 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Siema. Po tej przerwie technicznej dziala wam tapatalk????? Forum na kompie masakra.... jak tapatalk nie działa... człowiek sie szybko przyzwyczaja do dobrego a mi od tej przerwy tapatalk nie potrafi się zalogować
diman Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 topatalk nie działa ja też musiałem odpalić kompa kiedyś z tymi gierkami musimy się zgadać żebym ci je podrzucił
Mario22 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 29 minut temu, diman napisał: topatalk nie działa ja też musiałem odpalić kompa kiedyś z tymi gierkami musimy się zgadać żebym ci je podrzucił Teraz jestem w domu. Jutro jade na ferie i nieobecny przez tydzień
diman Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 4 minuty temu, Mario22 napisał: Teraz jestem w domu. Jutro jade na ferie i nieobecny przez tydzień hehe czyli gier potrzebował nie będziesz dzisiaj nie dam rady chory jestem, chyba ze potrzebujesz to moją do ciebie wyślę
Mario22 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 45 minut temu, diman napisał: hehe czyli gier potrzebował nie będziesz dzisiaj nie dam rady chory jestem, chyba ze potrzebujesz to moją do ciebie wyślę Nie... odezwe sie jak wróce czyli przyszły weekend
Rekomendowane odpowiedzi