MAJKI Opublikowano 1 Maja 2017 Opublikowano 1 Maja 2017 Do mekki rowerzystów... Góra Św AnnyNaciapane z Z2 Ale autami? dzis sasiedzi tam byli ale rowerami Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
diman Opublikowano 1 Maja 2017 Opublikowano 1 Maja 2017 Pierwsza impreza za nami, sąsiedzi nie dzwonili na policję więc nie było źle Wiktor również zadowolony można imprezowac [emoji38][emoji41]
Mario22 Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Ale autami? dzis sasiedzi tam byli ale rowerami [emoji6]Wysłane z mojego E5603 przy użyciu TapatalkaTak my autami bo z babami i osiek. Na rowerze jade tam 13 maja organizujemy wyjazd z Gliwic.Będzie tam w ciul ludzi na rowerach bo jadą ekipy z całego śląska i Opolskiego bo jest msza dla rowerzystów poświęcenie rowerów itd. Jakby otwarcie sezonu.Naciapane z Z2
Pucek Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Siemka, znowu w ten weekend poszły dwie b8ki, jedna bardzo blisko mnie, aż się odechciewa kupować.Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
egon47 Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 1 minutę temu, Pucek napisał: Siemka, znowu w ten weekend poszły dwie b8ki, jedna bardzo blisko mnie, aż się odechciewa kupować. Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Z prywatnej posesji czy publiczny parking?
Pucek Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Z prywatnej.Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
H4mm3R Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Artur ma pomysły http://jastrzebiezdroj.naszemiasto.pl/artykul/szok-mezczyzna-oblal-pracownice-pup-moczem,4100649,art,t,id,tm.html
stanley Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 25 minut temu, Pucek napisał: Siemka, znowu w ten weekend poszły dwie b8ki, jedna bardzo blisko mnie, aż się odechciewa kupować. Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Gliwice i okolice SG to jakaś patologia pod tym wzgledem
Pucek Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Blisko do autostrady.Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
MAJKI Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Białe b8 dupneli mojej koleżance ulice obok mnie z podwórka około 3 w nocy a kilka dni temu wzieli gościowi z pizzeri u nas na osiedlu A6 C6Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Białe b8 dupneli mojej koleżance ulice obok mnie z podwórka około 3 w nocy a kilka dni temu wzieli gościowi z pizzeri u nas na osiedlu A6 C6Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka BTWKoleżanka całkiem, całkiem
MAJKI Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 BTWKoleżanka całkiem, całkiem [emoji6]Hehe też mi sie zawsze podobała ino troche chuda Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka
secio84 Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Siemka, znowu w ten weekend poszły dwie b8ki, jedna bardzo blisko mnie, aż się odechciewa kupować.Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu TapatalkaDlatego lepiej jeździć starym b6naciepane z kalkulatora S7
Mario22 Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Hehe też mi sie zawsze podobała ino troche chuda Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu TapatalkaMajki ty mi tam pilnuj tej OPC... Jak będzie do sprzedania to bieraNaciapane z Z2
miron78 Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Opublikowano 2 Maja 2017 wreszcie mam internet i połączenie ze światek a co do fotki furki egon to jestem w szoku
Onyks Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Umów się na oględziny i jedz swoim chciałbym wtedy widzieć jego minę
miron78 Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Opublikowano 2 Maja 2017 Egon - zadzwoniłem do kolesia wypytałem go o autko zapytałem czy aktualne i gdzie można zobaczyć na żywo - po podaniu adresu zapytałem czy ma dostęp w tej chwili do komputera i internetu , odpowiedział że tak i powiedziałem że ma godzine na usunięcie zdjęcia - najpierw był zamotany i nie wiedział o co mi chodzi i po 3 minutach ciszy z jego strony powiedziałem mu o co kaman i że to moje auto jest na tym zdjęciu - powiedziałem że ma czas godzine na usunięcie a ja mimo wszystko zgrałem, wydrukowałem ogłoszenie i jadę przekazać to na policję Chyba się posrał i pewnie za chwile już fotki nie będzie
Rekomendowane odpowiedzi