Pelex Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Witam z rańca Rudi no szkoda że nie chcieliście sie poganiać po DK 88 taka fajna adrenalinka zwłaszcza na zwęrzeniu koło Maciejowa
Bulik Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 witam dobra klima tu panuje.. ..jestem nowy (Zabrze) i mysle ze podpisze liste obecnosci na przyszłym spocie,pozdrawiam
diman Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 witam ja juz w domu furek pare bylo a reszta to total wies tuning ale za to jakie dziewczyny to sie cholera w glowie nie miesci no i oczywiscie podziekowania dla tych co byli
Pretor Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Witam. Dzięki za wczorajszego spota, było fajnie i całkiem sporo fajnych A4.
diman Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Witam. Dzięki za wczorajszego spota, było fajnie i całkiem sporo fajnych A4. wpadnij jeszcze do nas na spota jak bedziesz mogl
Pretor Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Na pewno jeszcze nie raz przyjadę bo widziałem że macie zgraną grupę i ogólnie jest fajnie.
diman Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 pakiet gleba na pneumatycznym zawiasie no i wspomniane dziewczyny
A-rek Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Bulik ale za to jakie dziewczyny to sie cholera w glowie nie miesci Diman to zapodaj jakies foty ale szybko [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2009, 18:46_________________________________________________ja chce jeszcze! ja chce jeszcze! :>
diman Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 wiecej fotek ma krisu ma je wrzucic na forum takze cza bedzie poczekac
krolu Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 pakiet gleba na pneumatycznym zawiasie no i wspomniane dziewczyny Laski.. były :slina: :slina:
Pelex Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Krolu co sie tak ślinisz lasek nigdy nie widziałeś
krolu Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Krolu co sie tak ślinisz lasek nigdy nie widziałeś Na prawde były konkretne ...
piterra Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Bulik wreszczie jakiś porządny motor-benzin ADP to sobie na kresce staniemy
Guregoru Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Bulik wreszczie jakiś porządny motor-benzin ADP to sobie na kresce staniemy Nie mamy tyle czasu na spotach żeby zobaczyć który z was wygra :polew:
A-rek Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 kto patrzy na "Mam Talent"? ale byl przed chwila fajny wystep [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2009, 21:06_________________________________________________ Nie mamy tyle czasu na spotach żeby zobaczyć który z was wygra :polew:
piterra Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Bulik wreszczie jakiś porządny motor-benzin ADP to sobie na kresce staniemy Nie mamy tyle czasu na spotach żeby zobaczyć który z was wygra :polew: Różowy ty się tak nie wymądrzaj bo ty tm twoim "Glutem" w kolorze "white casablanca" :polew: :polew: to dostaniesz po d*pie że aż miło
gregory Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Dzięki wszystkim tym którzy byli. Ci którzy nie byli niech żałują,.................. bo nie mieli tej przyjemności pobyć w naszym towarzystwie Fotki ma Krisu, ale i tak żałuję że jedna fotka nie wyszła, bo bym ją chyba na pulpit wciepnął
Pelex Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Dzięki wszystkim tym którzy byli. Ci którzy nie byli niech żałują,.................. bo nie mieli tej przyjemności pobyć w naszym towarzystwie Fotki ma Krisu, ale i tak żałuję że jedna fotka nie wyszła, bo bym ją chyba na pulpit wciepnął Jaka ? co było na tej focie
Rekomendowane odpowiedzi