miron78 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Patrząc na mojego to ma więcej o: - czujniki przód - tylne roletki szyb - szklanych dach - select drive - B&O - fotele - czarny sufit czyli wartościowo spokojnie 10-12 tyś zł - no i sporo mniejszy przebieg Fotele ma piękne - i ta alkantara Aż jestem w szoku - ciekawe czy dało się tak fure w aso skonfigurować czy jest rezana
Pucek Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 CześćWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
miron78 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez miron78
miron78 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2017 ja jutro na pewno odpadam muszę skończyć fure i dodatkowo musze doprowadzić do czystości mazde bo ją w końcu muszę oddać jutro
miron78 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Tomi - tutaj kupowałem https://www.sklepopon.com/opony/letnie
Pucek Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 ja jutro na pewno odpadam muszę skończyć fure i dodatkowo musze doprowadzić do czystości mazde bo ją w końcu muszę oddać jutro Ale Ty się z tym bawisz... handlarzyk pewnie milczy Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
miron78 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2017 nie milczy - odezwał się - wczoraj dzwonił że był na wyjeździe i że osobiście sprawdzi na magazynie a dzisiaj rano dzwonił że nie wie jak to możliwe ale nigdzie nie mogą tego znaleźć - ma jeszcze jakiś punkt na giełdzie - będzie na niej w niedziele i ma jeszcze tam sprawdzić - no nie wiem jaka jest szansa - zobaczymy
Pucek Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Spoko, tak tylko pytam, może akurat okaże się uczciwym handlarzem Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Tomi_81 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Jak się jutro ogarnę to mogę podskoczyć jak będzie ekipa 6 godzin temu, miron78 napisał: Tomi - tutaj kupowałem https://www.sklepopon.com/opony/letnie Gdzieś mi myknął ten sklep jak przeglądałem Miron jak test kropelek zaliczony po woskowaniu
Mario22 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Ja jutro odpadam... Jade na mase krytycznąWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Pucek Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Ja jutro odpadam... Jade na mase krytycznąWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaDużo Ci nie brakuje do masy krytycznej Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Spoko pucek mozemy sie sprawdzic... Ostatnio podjechalo dwóch znajomych z ktorymi sie nie widzialem ze 4 lata i te kuleczka prowadz ...to se mysle.ok łajzy.... Po 50 km w tepie kuleczki odpoczywali 3 dni i co jakis czas stawalem i czekałem na nich... doj*b... Ich... [emoji23] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Dużo Ci nie brakuje do masy krytycznej Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu TapatalkaHehe
Tomi_81 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 9 godzin temu, Pucek napisał: Dużo Ci nie brakuje do masy krytycznej Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Pucek Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Spoko pucek mozemy sie sprawdzic... Ostatnio podjechalo dwóch znajomych z ktorymi sie nie widzialem ze 4 lata i te kuleczka prowadz ...to se mysle.ok łajzy.... Po 50 km w tepie kuleczki odpoczywali 3 dni i co jakis czas stawalem i czekałem na nich... doj*b... Ich... [emoji23] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Mario, żartowałem przecież, myślałem że pociagniesz temat i coś się tu będzie działo.A odnośnie jazdy na rowerze, nie o to mi chodzi, ale odpowiedni rower i mogę śmiało pyknąć 50km skoro na starym gracie robiłem na lajcie 30 i nic mi nie było a Ania zdychała za dużo ruchu w robocie żeby wymiękać.Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Kup se elektryka [emoji16] To nie chodzi o dystans tylko o tempo... [emoji3]Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi