miron78 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Dajcie znać jak wrócicie - ustalimy termin na jakąś sobote/niedziele pogoda wrześniowa jest akurat bo upał nie potrzebny Ja zapraszam na pokręcenie w nas jak z Majkim w sobote - trasy całkiem spoko - dopasuje się odległość do grupy ja mario diman tomi są stąd, majki dojedzie, pajda stasiu też może pucek i się całkiem fajne klubowe pół dnia zorganizuje - auta u mnie zostawicie i polecimy A stasiu z pajdą w rewanżu u nich trase przygotują i drugi wypad tam się zorganizuje
walada1987 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 WitojcieWysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
walada1987 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Majki daj namiar na tego lakiernik od ciebieWysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
MAJKI Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Majki daj namiar na tego lakiernik od ciebieWysłane z mojego D6603 przy użyciu TapatalkaGliwice brzezinka ul Sopocka 13Ale terminy masaktyczne takze jak cos na szybko to zapomnij Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
walada1987 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Ja potrzebuje przed deszczem i jesiennym zrobić blotnikWysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Beemka dzisiaj wystawiona na otomoto i sprzedana za tyle ile chciałem w ciągu dwóch godzin... Bez srawdzania na diagnostyce bez odpinania kompaWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
MAJKI Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Beemka dzisiaj wystawiona na otomoto i sprzedana za tyle ile chciałem w ciągu dwóch godzin... Bez srawdzania na diagnostyce bez odpinania kompaWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Tacy kupujący to złoto ja niestety jeszcze takiego nie trafiłem.... Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
morsik26 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Beemka dzisiaj wystawiona na otomoto i sprzedana za tyle ile chciałem w ciągu dwóch godzin... Bez srawdzania na diagnostyce bez odpinania kompaWysłane z mojego G3112 przy użyciu TapatalkaWiadomo bo auto pewne i warte swojej ceny. Gratulacje
mirek31071977 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 3 minuty temu, MAJKI napisał: Tacy kupujący to złoto ja niestety jeszcze takiego nie trafiłem.... Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka U mnie też zawsze pseudoeksperci-marudy.
Mario22 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Tak sie martwiłem a poszło od strzałuWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Tak sie martwiłem a poszło od strzałuWysłane z mojego G3112 przy użyciu TapatalkaNo to gites
miron78 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Tylko pamiętajcie że dzisiaj mamy takie czasy - że kupujący ma prawo wrócić za tydzień dwa gdyby było coś poważnego i nie sprawdzenie auta przy kupnie może dla nas być niekorzystane i jeszcze możemy auto zabierać i kase oddawać - a jak koleś je przy kupnie sprawdza to mamy pewność że wie co kupuje i co nie tak to widział Nie mówie o rysie czy zadrapaniu ale gdyby wyszło cos poważniejszego to ma prawo auto oddać a jak by doszło nawet do sądu to fakt nie sprawdzania auta i zakup tylko w opraciu o informacje sprzedającego jest na nie naszą korzyść
MAJKI Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Miron ale chyba tylko jak kupiłeś na fakture od firmy... Na umowe od prywatnego to moze mu tylko sprawe cywilna założyć ale znając nasze sądy to długi czas Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Miron, jeżeli kupujesz od osoby prywatnej to wystarczy zapis na umowie, że zapoznał się ze stanem technicznym i już nic nie zrobi. Inaczej jest jak bierzesz z komisu czy salonu. To właśnie możesz zwrócić nawet rok po zakupie.
miron78 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2017 znam przypadki gdzie kupujący brali fure i niby kupili po 5 minutach oględzin a po 2 tygodniach wpadali z pretensjami że to czy tamto i dostawali kase spowrotem a zamysł z góry był taki żeby pośmigać autem przez tydzień czasu czy dwa Także po pierwsze warto mieć dobrze sporządzoną umowe i mieć ślad że gdzieś było sprawdzane (jakie aso czy nawet zwykła stacja kontroli)
miron78 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Niby tak - ale jak są takie sytuacje to często nawet osoba prywatna będąc wystraszona że będzie miała problemy oddaje kase i tyle jeżeli faktycznie było coś ukrywane
horny devil Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 1 godzinę temu, Mario22 napisał: Tak sie martwiłem a poszło od strzału Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka nie chcesz się zająć sprzedażą mojego parcha
Rekomendowane odpowiedzi