Mario22 Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Stary Jesteś... Widać że Diman się wkręcił na całego:decayed:Dokładnie tak... a jakie było zdziwienie Kaśki jak się przebudziła a tu starego nie ma... od razu zadzwoniła i se swoje pomyşlała hahaWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Mario, brać xbox one S czy warto dopłacić do X ? Chce kupić konsole na kolejne 4 lata i używać tego z tv 4k Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Nie jestem aktualnie w temacie cen i porównań więc sam nie wiem... ale weź tą nowsza... zawsze jak coś łatwiej sprzedaszWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 I do tego każdy bar z piwem nieczynny o tej porze [emoji6]Wysłane z mojego E5603 przy użyciu TapatalkaCo ty gadasz super było i pifko też wpadło pod radiostacjąWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
MAJKI Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Co ty gadasz super było i pifko też wpadło pod radiostacjąWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Chyba z plecaka albo bidonu... To moja dzielnia i wiem że tam o tej godzinie to psy d*pami szczekaja Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
diman Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zastanawiam sie gdzie w tym przyjemność - do 23.00 siedzieć w domu żeby o 23.00 wyjść na rower - być na nim do 2.00 po to żeby iść do pracy praktycznie bez spania Tak jak Pucek pisał pewnych rzeczy nie zrozumiesz [emoji38]
diman Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 I do tego każdy bar z piwem nieczynny o tej porze [emoji6]Wysłane z mojego E5603 przy użyciu TapatalkaStacja paliw shell i browarek pochytany [emoji38]
diman Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 I do tego każdy bar z piwem nieczynny o tej porze [emoji6]Wysłane z mojego E5603 przy użyciu TapatalkaStacja paliw shell i browarek pochytany [emoji38]
Mario22 Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Chyba z plecaka albo bidonu... To moja dzielnia i wiem że tam o tej godzinie to psy d*pami szczekaja [emoji6]Wysłane z mojego E5603 przy użyciu TapatalkaNa tankszteli kupione i pod radio wypite [emoji23]Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
MAJKI Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Stacja paliw shell i browarek pochytany [emoji38]Ten mały shell był otwarty o tej godz? To jednak konkurencja ze strony BP spowodowała że shell jest całodobowy bo zawsze po 22 był zamknietyWysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
diman Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Ten mały shell był otwarty o tej godz? To jednak konkurencja ze strony BP spowodowała że shell jest całodobowy bo zawsze po 22 był zamknietyWysłane z mojego E5603 przy użyciu TapatalkaAkurat zamykali i zmeczylismy gościa i dał
MAJKI Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Akurat zamykali i zmeczylismy gościa i dał Też bym dał takim maniakom rowerowym o tej godzinie hehe co by uzupełnili płyny Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Też bym dał takim maniakom rowerowym o tej godzinie hehe co by uzupełnili płyny [emoji6]Wysłane z mojego E5603 przy użyciu TapatalkaPlan był wbijać do ciebie na ciepłe nogi [emoji16]Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
MAJKI Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Plan był wbijać do ciebie na ciepłe nogi [emoji16]Wysłane z mojego G3112 przy użyciu TapatalkaHehe o tej godzinie to możecie u mnie pod altana z Bajramem posiedzieć bo napewno nikt nie otworzy hehe Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 9 Listopada 2017 Opublikowano 9 Listopada 2017 Pucek... dzisiaj bez roweru więc wracam do tematu konsol... ja ostatnio naprawde mocno upalam premiery i o ile w grach jestem na bieżąco co ile kosztuje itd. itp. moja na szczęście forum nie czyta to w temacie samych konsol byłem po tyłach... sam mam zwykłe ps4 a nie pro a ixa mam zwykłego a nie S czy tym bardziej X... kiedyś tu pisałem z tomim o padach to zostałem wyśmiany bo porównywałem trzymanie w dłoni.. między sony a microsoftem... taka sama różnica jest teraz miedzy zwykłym xboxem one a ixem... pad zasialny tak samo trzyma się równie dobrze ale już nie trzeszczy.... nawet przy nowym tekkenie... czy w forzie na nurburgringu... teraz tak jeżeli faktycznie planujesz zakup doyebanego TV 4K to bier ixa i chętnie wpadne na kawe bo ogień będzie mega... ale to nadal tv... a może lepiej kupić PS4 pro i google VR... w cenie tv i ixa x nowy resident miażdzy na mojej plazmie a na googlach powoduje zawał.. to jest nowa era Panie... jak chcesz grac w fife tylko to kup jeden ciul co... Nowe Call of Duty WW2 jest też pod VR więc rozwala czaszke... napisz na jakich tytułach ci zależy... ostatnio testowałem Assetto corse 2 na ps4 Forze 7 na ixie i GT Sport na ps4 to GT na ps4 wypada kiepsko ale na zwykłym tv 1080p a na googlach ponoć wymiata i jest mega różnica w ruchach głowy kierowcy... Mam do odbioru jutro pre order NfSa Payback na PS4... zobaczymy jak to będzie bo jest zerżnięte z forzy 3 horizon... obym się nie zawiódł jak na Gt Sport Ostatnie pytanie o budżet.... same gogle vr to masz biednie liczac 1700 do tego ps4 pro ok 2000 a xbox x i dobry tv to chyba ponad 10 000 Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Onyks Opublikowano 9 Listopada 2017 Opublikowano 9 Listopada 2017 (edytowane) Wczoraj w Media Expert widziałem promocje na PS4 pro w cenie 1699 ( na allegro są jeszcze tansze ) i sam sie intensywnie zastanawiam czy zamiast nowego kompa właśnie ze względu na vr nie nabyć ps-a... Najbardziej przeszkadza mi to, że na konsole wychodzi tak mało gier typu RPG których jestem fanem i boję się że po zakupie ps-a będzie mi czegoś brakować.. Edytowane 9 Listopada 2017 przez Onyks
tomaszstn Opublikowano 9 Listopada 2017 Opublikowano 9 Listopada 2017 Siemka Hamerku, fajne masz to koło, w pierwszej chwili nie poznałem auta ale ramki zrobiły swoje
H4mm3R Opublikowano 9 Listopada 2017 Opublikowano 9 Listopada 2017 Siemka Hamerku, fajne masz to koło, w pierwszej chwili nie poznałem auta ale ramki zrobiły swoje Dzięki Ciebie też było poznać w tej kominiarce Wysłane z OP3T
H4mm3R Opublikowano 9 Listopada 2017 Opublikowano 9 Listopada 2017 Mario nowe CoC WW, nie umywa się do BF1 ostatnio na rynku spore zamieszanie robi PUBGWysłane z OP3T
pajda Opublikowano 9 Listopada 2017 Opublikowano 9 Listopada 2017 Mario, brać xbox one S czy warto dopłacić do X ? Chce kupić konsole na kolejne 4 lata i używać tego z tv 4kWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu TapatalkaBierz ps4 pro!
Rekomendowane odpowiedzi