Mario22 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Stasiu, lepiej być nie mogło! Mario, Zuzka to moja kopia, zobaczymy jak będzie z Ignasiem [emoji4] No tak ale młody też jakiś taki podobny... ważne że wszyscy zdrowi i szczęśliwi... to co panowie... Pyrsk Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Pucek Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 a i widzę, Szanowna Małżonka w formie Nie może być inaczej, po spędzonych 4 tygodniach w szpitalach, przejechanych 3 tyś kilometrów i tej całej nerwówce nareszcie jest wszystko tak jak być powinno, junior rośnie i ma się dobrze Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Pucek Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 No to pyrsk!Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 No to pyrsk!Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Najlepszego!No to i ja się pochwalę Córusia tatusia ? [emoji16]
ucho.77 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Pucek gratulacje maleństwa Zdrowie pod te świeta
Pucek Opublikowano 25 Grudnia 2017 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Godzinę temu, ucho.77 napisał: Pucek gratulacje maleństwa Zdrowie pod te świeta Dzięki!
egon47 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Opublikowano 25 Grudnia 2017 10 godzin temu, Pucek napisał: Po prostu, Wesołych Świąt! Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Pucek gratulacje synka;) najważniejsze żeby się dobrze chował i był zdrowy
Pucek Opublikowano 25 Grudnia 2017 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Pucek gratulacje synka;) najważniejsze żeby się dobrze chował i był zdrowyDziękiWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka 1
Bulczas Opublikowano 25 Grudnia 2017 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Graty Pucek. Oby zdrowie dopisywało całej rodzince
Pucek Opublikowano 25 Grudnia 2017 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Graty Pucek. Oby zdrowie dopisywało całej rodzince Dzięki!Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Panowie te święta nam zrobiły jeszcze jeden prezent... pogoda... w środę ma być 9 stopni i słońce... można by pospalać kalorie na rowerze lub lajtowo na nartach... warunki są jakieś... znajomi dzisiaj śmigają w szczyrku... kolejek zero śniegu tyle że spokojnie można jeździć.. Byłby ktoś chętny na rower lub narty? Stasiu może by u Ciebie gdzieś tam pojeździć.. każdy pomysł dobry tylko czy jest ktoś chętny... środa to już po świętach... Ja jutro z rana też mam czas na rower tak od 9 do 13 Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
diman Opublikowano 25 Grudnia 2017 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Ja narazie jeszcze mam plany na remoncik w te 3 dni po świętach więc odpadam
horny devil Opublikowano 25 Grudnia 2017 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zdrowych Wesołych Świąt. Pucek gratulacje, my na Wielkanoc też będziemy w większym gronie Pomału muszę zacząć myśleć o tajlach i by młodemu znaleźć jakieś miejsce na tych 30mkw
Pucek Opublikowano 25 Grudnia 2017 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zdrowych Wesołych Świąt. Pucek gratulacje, my na Wielkanoc też będziemy w większym gronie [emoji3] Pomału muszę zacząć myśleć o tajlach i by młodemu znaleźć jakieś miejsce na tych 30mkw Dzięki, pośpiesz się bo junior wyszedł na świat 1.5 miesiąca wcześniej i zgotował nam nie mały problem Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Pucek Opublikowano 25 Grudnia 2017 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Pucek gratki [emoji122] [emoji4] DziękiWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
MAJKI Opublikowano 25 Grudnia 2017 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Gratki no i dużo zdrówka dla Ignasia Wysłane z mojego SGH-I337M przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 25 Grudnia 2017 Opublikowano 25 Grudnia 2017 (edytowane) 9 godzin temu, Mario22 napisał: Panowie te święta nam zrobiły jeszcze jeden prezent... pogoda... w środę ma być 9 stopni i słońce... można by pospalać kalorie na rowerze lub lajtowo na nartach... warunki są jakieś... znajomi dzisiaj śmigają w szczyrku... kolejek zero śniegu tyle że spokojnie można jeździć.. Byłby ktoś chętny na rower lub narty? Stasiu może by u Ciebie gdzieś tam pojeździć.. każdy pomysł dobry tylko czy jest ktoś chętny... środa to już po świętach... Ja jutro z rana też mam czas na rower tak od 9 do 13 Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka odpadam, mam parę tematów do załatwienia jeśli nie pójdę do robo Edytowane 25 Grudnia 2017 przez stanley
Rekomendowane odpowiedzi