Pucek Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 46 minut temu, miron78 napisał: Pucek te byś chciał nie https://www.mobile.de/pl/Samochod/Audi-A4-Avant-3.0-TDI-Quattro-S-Line-Panorama/vhc:car,cnt:de,pgn:1,pgs:50,srt:price,sro:asc,ms1:1900_9_s-line,frn:2008,prx:20000,exc:white,fwd:true/pg:vipcar/254928730.html Ale Ty mnie znasz... Chyba jednak poczekam jeszcze rok i idę w polifta bo robić z mojego to szkoda kasy.
egon47 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) 57 minut temu, pajda napisał: No coś ty. Jak jechałem do Chorwacji to wiem jak byłem zapakowany a jak był zapakowany Przemek w b8. Przy czym ja brałem wózek, łóżeczko leżaki itp. Więc twierdzę że b8 nie jest rodzinnym autem Nie neguje tego ze Passat jest większy. Tylko chodzi mi to ze B8 jest dla mnie wystarczające wielkościowo i napewno gdy bym miał jedno dziecko to bym nie sprzedawał B8 bo jest za małe wiem ze A4 względem poprzednich wersji uroslo Edytowane 6 Stycznia 2018 przez egon47
H4mm3R Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Nie był, widział zdjęcia firmy która sprawdzała mu auto, mało tego, firma w raporcie napisała że auto fajne i można brać ale gość jest przesadnym pedantem i nie może być nawet odprysku na masce, tam w tym wątku była dłuższa dyskusja ale zostało to skasowane, ostatecznie forumowicz przyznał że trochę przesadził. Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu TapatalkaChyba że tak, tego to nie wiedziałem. Wysłane z OP3T
H4mm3R Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 dzięki za zlota i mini imprezke [emoji4] Egon Ty sie nie przejmuj bo ten wydatek to pryszcz - mandaty bolą dużo bardziej I tak ogólnie jesteś na 4 miejscu - bo ja jestem na pierwszych 3 [emoji4] Najdroższe moje zloty: 1. Żory - jak Arturowi dałem na 5 minut auto 2. Arena - mandat w drodze na zlot 190km/h na ograniczeniu 70 jeszcze wtedy czarnym B8 - nie problem policzyć że się skończyło 500zł + 10pkt 3. Kraków - jeszcze B6 - zlot krakowski - mandat 300zł w olkuszu Teraz Wam mogę zdradzić od czego zależy status na forum - od wydanej kasy Hamer też dostał VIPa od razu po dachowaniu na zlocie Także Walada - jak by Ci kolor przeszkadzał i chciałbyś go zmienić to musisz paskiem jakąś rzeke albo most zaliczyć Szybciej będzie jak podam mu konto z PKO i kwotę która ma tam co miesiąc wpłynąć Mnie wczoraj na wlocie do kato zmierzyli, 96 na 50. Fajne te nowe lasery, nawet filmik nagrywaWysłane z OP3T
Mario22 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 To o czym wczoraj mówiłem na spocie, czerwony "złom" od Miszela, ludzie są pojeba...Janusze... ja o tym aucie też myślałem ale odradzono... ale z innych względów Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 dzięki za zlota i mini imprezke [emoji4] Egon Ty sie nie przejmuj bo ten wydatek to pryszcz - mandaty bolą dużo bardziej I tak ogólnie jesteś na 4 miejscu - bo ja jestem na pierwszych 3 [emoji4] Najdroższe moje zloty: 1. Żory - jak Arturowi dałem na 5 minut auto 2. Arena - mandat w drodze na zlot 190km/h na ograniczeniu 70 jeszcze wtedy czarnym B8 - nie problem policzyć że się skończyło 500zł + 10pkt 3. Kraków - jeszcze B6 - zlot krakowski - mandat 300zł w olkuszu Teraz Wam mogę zdradzić od czego zależy status na forum - od wydanej kasy Hamer też dostał VIPa od razu po dachowaniu na zlocie Także Walada - jak by Ci kolor przeszkadzał i chciałbyś go zmienić to musisz paskiem jakąś rzeke albo most zaliczyć Zapomniałeś już jak leciałes z Stolicy do Bukowiny i za darmo zatankowałes.... ale to fakt jak CBŚ wpadĺ na chate to tylko Dorota była w domu więc się nie liczy hahahaWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 B6 B7 jest małe i ciasne - B8 jest jak najbardziej ok i nic mu nie brakuje jeżeli chodzi o ilość miejsca A Q5 miałem na wekend i jest małe - bagażnik małyQ5 to jak moja Mokka... dobra do baby do roboty i na zakupy z jednym dzieckiem Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 fajne damskie auteczkohttp://allegro.pl/audi-a1-limited-edition-audi-sport-i7115504134.html#thumb/13sprzedaje megane za 30 i jadymy tylko co sie kibel nie rozleci za 20 tys kmWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 kolejna ślicznotahttp://allegro.pl/2xs-line-plus-1-8t-skora-chrom-195tys-oryg-sliczna-i7114237031.html#imglayerciekawe ze taki mądry nie byłeś jak płaciłem tyle za meganke.... ale przebieg mam 27 tyś Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 w ogłoszeniach wszystko zawsze super... a weź i kupWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Onyks Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 S4 B7 w Dąbrowie do wzięcia. Sądząc po numerze telefonu właścicielem jest Staszek z Boss Auto klimatyzacje. Znając jego profesjonalizm myślę, że auto może być w dobrej kondycji. https://www.olx.pl/oferta/audi-s4-bezwypadkowy-344km-lpg-sedan-max-wyposazenie-zadbana-automat-CID5-IDqRxaF.htmlWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Pucek Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Q5 to jak moja Mokka... dobra do baby do roboty i na zakupy z jednym dzieckiem Wysłane z mojego G3112 przy użyciu TapatalkaKolejny... środek jest ten sam co b8 więc jak dla mnie wystarczająco! Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 BryWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Kolejny... środek jest ten sam co b8 więc jak dla mnie wystarczająco! Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu TapatalkaNo ten środek z q5 bardzo podobny do b8 lecz nie podoba mi się wyświetlacz mmi jest osobno w b8 mamy spójna całość tak jest również w a6,q7 a w q5 to kiepsko zrobili
egon47 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Ale tak szczerze Pucek to wolał bym B8 niż Q5
Pucek Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Ale tak szczerze Pucek to wolał bym B8 niż Q5 Ciśnie mnie na coś innego, A5 odpada, A6C7 za duże a zawsze mi się te q5 podobały...Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
egon47 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 2 minuty temu, Pucek napisał: Ciśnie mnie na coś innego, A5 odpada, A6C7 za duże a zawsze mi się te q5 podobały... Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Zamień się z tata na miesiąc na B5 później jak wsiadziesz do B8 to nie będziesz chciał innego auta
Rekomendowane odpowiedzi