MAJKI Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Stasiu na początku myślałem że piszesz o swojej czerwonej strzale Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Przecież wstawiał tu teżWysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Na jego fanpagu pisał że nie będzie jechał prosiakiem bo zima panuje hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 10 minut temu, A4-Tomek napisał: Ja niestety odpadlem w tym roku z Bukowiny. Siła wyższa niestety. Miejsce juz sprzedałem. A to nowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Wczoraj je sprzedalem Kosmicie bo jakis jego kumpel chcial jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 A tak dla pewnosci zapytam wyborowa jak co roku? Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Biorę finke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Biorę finke.Ja też i do tego WyborowaWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Biorę finke. To na bogato w tym roku to tez dzis wyskocze po finke Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 ostatnio gdzie nie spojrzałem, tam była finka, pamiętam, że Pucol z litrem wyskoczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 ja pamiętam że Finka królowała jak zaczynałem jeździć z wami na zloty czyli daaawno temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Dobrze ze nie pije bo wstyd by było postawić wyborówa jak tu wszyscy górna półka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 U mnie tej już finka stoi więc nie będę gorszy chociaż z flaszką jak już Auto słabe [emoji16] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnnythebest Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Chłopaki doradźcie w kwestii kupna jakiegoś skanera do B8. Ma być to prezent dla teścia, chodzi mu głównie o proste rzeczy takie jak cofanie zacisków tylnych czy kasowanie błędów. Znalazłem coś takiego: VAG V-scan 5053 ITS CAN Napisałem do nich a oni zaproponowali mi: Interfejs diagnostyczny VAG OBDeleven PRO Bluetooth Twierdzą, że jest tym lepszy że bardziej przejrzysty i lepszy dla nowszych samochodów, ale także B6 tez obsłuży. B8 jest z 2008 ale pasowałoby kupić coś co obsłuży już auta po 2009. Możecie coś doradzić od siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Jadę raczej R8, bo ma quattro i w razie czego jakoś się będę czołgał, a w Porsche mam RWD. Jakby naprawdę dowaliło śniegiem to awaryjnie S8 plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Czyli 8:45 na Orlenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Jadę raczej R8, bo ma quattro i w razie czego jakoś się będę czołgał, a w Porsche mam RWD. Jakby naprawdę dowaliło śniegiem to awaryjnie S8 plus Jak na razie masz tylko 30 cm śniegu Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Czyli 8:45 na Orlenie Tak 8.45 Orlen [emoji106] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 jak kupiłem wyborową rano to teraz mi o fince piszecie Szymeniu trudno - co zrobisz - chciałeś polecieć czymś nowym a tu troche pogoda napsociła Przerąbane Ci powiem - a wiem po sobie bo też kiedyś byłem w Bukowinie 2 razy z tym samym autem - żadna przyjemność Biednemu zawsze wiatr w oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Będę Ci towarzyszył na letnich myślę damy rade - śnieg się uspokoi od jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Szymek, szybko pękasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi