egon47 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Ja w sumie też mogę podjechać na AreNe
tomaszstn Opublikowano 8 Czerwca 2018 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Kuźwa, dzisiaj się umawiacie jak mam 2 zmiany a jak mam wolne cisza. Niestety nie dam rady
HatefulEvil Opublikowano 8 Czerwca 2018 Opublikowano 8 Czerwca 2018 W dniu 5.06.2018 o 14:59, A4-Tomek napisał: Auto-Max na Zytniej (Bojkow) Dzwoniłem tam. Odbiera jakaś Pani, która nie orientuje się za bardzo w robocie i zachęca mnie do przyjechania i do porozmawiania z pracownikami (co odpada, bo jestem jeszcze w Niemczech). Sam nie wiem. Niby mam dziś dzwonić jeszcze raz, to mi poda numer komórkowy do pracownika, ale nie do końca profesjonalnie to wygląda.
Arturoo Opublikowano 8 Czerwca 2018 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Ja jak bym jechał to z Emi .... ale jak nie będzie innej Łobuzerii to odpadam
A4-Tomek Opublikowano 8 Czerwca 2018 Opublikowano 8 Czerwca 2018 6 godzin temu, HatefulEvil napisał: Dzwoniłem tam. Odbiera jakaś Pani, która nie orientuje się za bardzo w robocie i zachęca mnie do przyjechania i do porozmawiania z pracownikami (co odpada, bo jestem jeszcze w Niemczech). Sam nie wiem. Niby mam dziś dzwonić jeszcze raz, to mi poda numer komórkowy do pracownika, ale nie do końca profesjonalnie to wygląda. Skoro tak to masz 512506964 pogadasz z pracownikiem. Ja nie raz tak cos zalatwialem a na ich robote nie mam co narzekać
A4-Tomek Opublikowano 8 Czerwca 2018 Opublikowano 8 Czerwca 2018 2 godziny temu, Arturoo napisał: Ja jak bym jechał to z Emi .... ale jak nie będzie innej Łobuzerii to odpadam No tak słabo to wyglada bo tylko nas 3 chętnych
A4-Tomek Opublikowano 8 Czerwca 2018 Opublikowano 8 Czerwca 2018 No ok to ja za dwa tyg będę mogl bo mam drugie zmiany od poniedziałku
Rekomendowane odpowiedzi