Miszka82 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Rudi nie rozpierda**j mi tatuaży : no nawet nieżle się prezentuje NAWET NIEZLE a co w takim razie prezentuje sie bardzo dobrze ? ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Rudi nie rozpierda**j mi tatuaży : no nawet nieżle się prezentuje NAWET NIEZLE a co w takim razie prezentuje sie bardzo dobrze ? ? ? cześc Misza o co ci chodzi? mnie tam BMW SIĘ NIE PODOBA A TO ŻE WYGLĄDA OK TO INNA SPRAWA!!!![br]Dopisany: 28 Październik 2009, 13:45_________________________________________________ A pozatym AUDI FOREWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!! przez V się pisze :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Rudi podobanie podabaniem no ale okreslenie Czesterowej furki jako NAWET NIEZLE to zakrawa na patologie przeca to miodzio furka a dlaczego AŁDI FOREWER ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Panowie SID ukończył projekt, wyszło...... :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: o ku*wa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Panowie SID ukończył projekt, wyszło...... :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: o ku*wa widzialem ta furke, tylko te zice lipa, ale przy takiej ilosci HP to z innych sie wypada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 a ja na to wszystko tak: myśle, tzn wiem że Czester nie kupil BMW, nie jest to też jego auto ja się tak łatwo nie dam nabrać, duuuuupyyyy :> a odnośnie tego autka, to z zewnątrz jest ok, nic nadzwyczajnego, środek za to BEZNADZIEJA dlatego tez NIGDY nie kupie BMW najlepsze w tym aucie to silnik, robi robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 a ja na to wszystko tak: myśle, tzn wiem że Czester nie kupil BMW, nie jest to też jego auto ja się tak łatwo nie dam nabrać, duuuuupyyyy :> a odnośnie tego autka, to z zewnątrz jest ok, nic nadzwyczajnego, środek za to BEZNADZIEJA dlatego tez NIGDY nie kupie BMW najlepsze w tym aucie to silnik, robi robote czyli jedna niemiecką markę możemy wykluczyć zostaje audi opel vw mercedes[br]Dopisany: 28 Październik 2009, 16:30_________________________________________________ ok już nie róbcie z tego takiej afery bo już zaniedługo legendy będą krążyły, ja wam powiem skoro czester nie chce powiedzic, mam ndzieję, że sie nie obrazi, a wiec Czester kupił B7 pakiet kaseciok :polew: :polew:[br]Dopisany: 28 Październik 2009, 09:11_________________________________________________tak tak ten sam pakiet co Maxito miszka a jaki ty masz pakiet pakiet oświęcim ( z gazem) :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 A Porsche to z Bułgarii pochodzi ? ??? :naughty: :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 A Porsche to z Bułgarii pochodzi ? ??? :naughty: :naughty: :naughty: o nadworny mechaniku zapomniałem wybacz sensej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 sensej :mysli: - podoba mi się, możecie tak do mnie od dziś mówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 sensej :mysli: - podoba mi się, możecie tak do mnie od dziś mówić zmień podpis z krolu na sensej i sprawa załatwiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 sensej :mysli: - podoba mi się, możecie tak do mnie od dziś mówić albo jesnes - bo to modne od tyłu :polew: Maxito ja też się zastanawiałem nad tym jaki mam pakiet, ale pakiet oświecim mnie rozj***ł :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 od wczoraj nadrabiam zaleglosci i wkoncu mi sie udalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Siema z rana No piterra prawie zgadles Wrzucam narazie pogladowe fotki z telefonu. Silnik 3.0d skory, navi i takie tam. BRY!! Nieźle płacą teraz w tej Holandii Pucek ja też w to nie wierzę Swoją drogą BMW nie jest złe, ale to kwestia po prostu Gustu i wyznawanej technologii. Jak razz w coś uwierzę tak łatwo się sprzedać nie dam ,przynajmniej ja tak mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 hej Gregor masz jakies plany na sobote? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 hej Gregor masz jakies plany na sobote? :gwizdanie: Hej! Arek, do popołudnia muszę szlifować te pieprzone rurska dla Pucka i innych... m. in. Więc mój weekend zacznie się od soboty po południa No ale mam nadzieję, że jak się z tym wyrobię to będę miał spokój bo nie przewiduje podobnych robót w najbliższym czasie. A już na sobotę po południu jak na razie nie mam planów. Masz coś w zanadrzu? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 czyżby %???? to gdzie kiedy i z kim noo tylko się staraj Gregor, bo wiesz że to do mojego APU idzie ps. dzisiaj dostałem gumki od SIDa, brakuje mi tylko opasek na cooler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Czester - jeżeli to coś jest Twoje - to naprawde szczere gratulacje BMW 530d/535d m-pakiet to jedyne auto na które byłbym w stanie wymienić audi ( gdybym musiał ) To, że ta srebrna to seria 5, że m-pakiet i że 3.0d - to wszystko sprowadza się do jednego - PIĘKNA Ps. Jedno mi nie daje spokoju szukając B6 45 tyś zł było Ci za drogo.................a te bmw zaczynają się od 65-70 tyś zł i to mi jedynie nie daje spokoju.............. za to miałbyś konkretną audice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Miron, to nie jego :gwizdanie: czuje to w kościach :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Miron, to nie jego :gwizdanie: czuje to w kościach :> ja tam jestem łatwo wierny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi