Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Guru wiesz jak się sciąga kratke ze zderzaka(patrząc na auto tą po prawej stronie) szukam i nie moge znależć a musze spuścić wodę z chłodnicy

Niech Krolu podjedzie, podepnijcie tą kratkę na linke i niech Krolu ruszy z piskiem ( jego moc powinna opanować tą kratke ) :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Październik 2009, 09:49_________________________________________________Dla pewności powodzeni zabiegu - ustawcie się z górki :gwizdanie:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dobra ja spadam do zobaczenia pod areną

Opublikowano

Dobra ja spadam do zobaczenia pod areną

tak tak - pod Areną Guru :gwizdanie:

Opublikowano

Witam z rana :hi:

Guru wiesz jak się sciąga kratke ze zderzaka(patrząc na auto tą po prawej stronie) szukam i nie moge znależć a musze spuścić wodę z chłodnicy

Niech Krolu podjedzie, podepnijcie tą kratkę na linke i niech Krolu ruszy z piskiem ( jego moc powinna opanować tą kratke ) :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Październik 2009, 09:49_________________________________________________Dla pewności powodzeni zabiegu - ustawcie się z górki :gwizdanie:

Haha :polew: :polew: tylko nie zapomnij nacisnac hamulca noznego, bo reczny moze nie dac rady, i kupic stalowa linke, bo przy tej mocy normalne sie zrywaja :>

Opublikowano

.......... CZYLI TAK..........dziś mamy zlota..............Gurego nie będzie.............. bo ma jakieś sprawy na Arenie :polew:

Opublikowano

:bry:

dowcipnisie :disgust:

Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?

już się zaczyna od 10 rano

DO ROBOTY SIĘ BRAĆ!!!!

Opublikowano

.......... CZYLI TAK..........dziś mamy zlota..............Gurego nie będzie.............. bo ma jakieś sprawy na Arenie :polew:

:laghing2: :laghing2: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:
Opublikowano

:bry:

dowcipnisie :disgust:

Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?

już się zaczyna od 10 rano

DO ROBOTY SIĘ BRAĆ!!!!

Dobrze mowisz bo nie bedzie dzisiaj 1000 :>

Opublikowano

To widzę cześć ELYTY się zebrała z rana żeby 1000 nabijać :>

Opublikowano

1000 ma być dopiero na przyszły tydzień

Więc zamykam ten wątek dziś do 19

Spadać na katowickie spamować :baseball:

Opublikowano

:( :( :( :( :( :(

Opublikowano

nie no spokojnie - chyba 10 stron nie pykniemy do wieczorka - więc raczej nie ma stresu :wink4:[br]Dopisany: 30 Październik 2009, 10:38_________________________________________________pucek a tak przy okazji - jak chcesz czarnucha poupalać - to tak teraz myślę najlepiej byłoby na A4 na Wrocek - jak np. będziemy do domu wracać to można sie tam zatrzymać na 15 min i możesz się przejechać :wink4: zawsze to lepiej niż po zakorkowanych Gliwicach :)

Opublikowano

Jeden opanowany :kox:

[br]Dopisany: 30 Październik 2009, 10:40_________________________________________________Mirek jakby co to skasuj kilka postów z początku :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Ale za tydzień znów Pucek nie może i to taka robota... :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Jeden opanowany :kox:

[br]Dopisany: 30 Październik 2009, 10:40_________________________________________________Mirek jakby co to skasuj kilka postów z początku :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

czyich :polew:

Opublikowano

a od różowego

tak z 58 to będzie miał równe 2000 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Witam Elite i nietylko :hi: :hi:

Dość długo tutaj mnie nie było - na usprawiedliwienie - najpierw uczelnia (cieżki semestr , a to dfopiero początek) + choroba (już 2 tydzień na L4) - gorączki przez ostatnie 5 dni po 40 ztopni , łamanie w plecach , nogach i tego typu sprawy , więc praktycznie z łóżka nie wstawałem , dzisiaj już jest w miarę ...

teraz kilka pytań do was , bo nie ukrywam że mi chyba z 60-70 stron przeleciało i bym stracił chyba cały dzień na nadrabianie , może ktoś streścić co się działo ostatnio - prócz (z tego co wyczytałem) kupna jakiegoś wozidła przez Czestera :good: , konwersacji Pucek vs Guru i zmiany spota pod Forum ... ?? :>

jak dzisiaj będzie już w miarę ok , to wbije , tylko niewiem na jakiej godzinie wkońcu stanęło w ost. głosowaniu ??

pozdro wszystkim :wink4:

Opublikowano

Dość długo tutaj mnie nie było - na usprawiedliwienie - najpierw uczelnia (cieżki semestr , a to dfopiero początek) + choroba (już 2 tydzień na L4) - gorączki przez ostatnie 5 dni po 40 ztopni , łamanie w plecach , nogach i tego typu sprawy , więc praktycznie z łóżka nie wstawałem , dzisiaj już jest w miarę ...

teraz kilka pytań do was , bo nie ukrywam że mi chyba z 60-70 stron przeleciało i bym stracił chyba cały dzień na nadrabianie , może ktoś streścić co się działo ostatnio - prócz (z tego co wyczytałem) kupna jakiegoś wozidła przez Czestera :good: , konwersacji Pucek vs Guru i zmiany spota pod Forum ... ?? :>

jak dzisiaj będzie już w miarę ok , to wbije , tylko niewiem na jakiej godzinie wkońcu stanęło w ost. głosowaniu ??

ad.1 acha - czyli Pucka też witasz :gwizdanie:

ad.2 żadne to usprawiedliwienie :decayed:

ad.3 Forum godz. 18 jak w pierwszym poście :szukaj:

:polew:

Opublikowano

ad.1 acha - czyli Pucka też witasz :gwizdanie:

ad.2 żadne to usprawiedliwienie :decayed:

ad.3 Forum godz. 18 jak w pierwszym poście :szukaj:

:polew:

Choroba Kris powiadasz :mysli: :mysli:

i tak długo :mysli: :mysli:

To nie żadna choroba to klątwa ELYTY :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: