miron78 Opublikowano 30 Października 2009 Autor Opublikowano 30 Października 2009 Guru wiesz jak się sciąga kratke ze zderzaka(patrząc na auto tą po prawej stronie) szukam i nie moge znależć a musze spuścić wodę z chłodnicy Niech Krolu podjedzie, podepnijcie tą kratkę na linke i niech Krolu ruszy z piskiem ( jego moc powinna opanować tą kratke ) :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Październik 2009, 09:49_________________________________________________Dla pewności powodzeni zabiegu - ustawcie się z górki :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Dobra ja spadam do zobaczenia pod areną
miron78 Opublikowano 30 Października 2009 Autor Opublikowano 30 Października 2009 Dobra ja spadam do zobaczenia pod areną tak tak - pod Areną Guru :gwizdanie:
czester Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Witam z rana Guru wiesz jak się sciąga kratke ze zderzaka(patrząc na auto tą po prawej stronie) szukam i nie moge znależć a musze spuścić wodę z chłodnicy Niech Krolu podjedzie, podepnijcie tą kratkę na linke i niech Krolu ruszy z piskiem ( jego moc powinna opanować tą kratke ) :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Październik 2009, 09:49_________________________________________________Dla pewności powodzeni zabiegu - ustawcie się z górki :gwizdanie: Haha :polew: tylko nie zapomnij nacisnac hamulca noznego, bo reczny moze nie dac rady, i kupic stalowa linke, bo przy tej mocy normalne sie zrywaja :>
miron78 Opublikowano 30 Października 2009 Autor Opublikowano 30 Października 2009 .......... CZYLI TAK..........dziś mamy zlota..............Gurego nie będzie.............. bo ma jakieś sprawy na Arenie
krolu Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 dowcipnisie Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? już się zaczyna od 10 rano DO ROBOTY SIĘ BRAĆ!!!!
piterra Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 .......... CZYLI TAK..........dziś mamy zlota..............Gurego nie będzie.............. bo ma jakieś sprawy na Arenie :laghing2: :laghing2: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:
czester Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 dowcipnisie Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? już się zaczyna od 10 rano DO ROBOTY SIĘ BRAĆ!!!! Dobrze mowisz bo nie bedzie dzisiaj 1000 :>
krolu Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 To widzę cześć ELYTY się zebrała z rana żeby 1000 nabijać :>
piterra Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 1000 ma być dopiero na przyszły tydzień Więc zamykam ten wątek dziś do 19 Spadać na katowickie spamować
miron78 Opublikowano 30 Października 2009 Autor Opublikowano 30 Października 2009 nie no spokojnie - chyba 10 stron nie pykniemy do wieczorka - więc raczej nie ma stresu [br]Dopisany: 30 Październik 2009, 10:38_________________________________________________pucek a tak przy okazji - jak chcesz czarnucha poupalać - to tak teraz myślę najlepiej byłoby na A4 na Wrocek - jak np. będziemy do domu wracać to można sie tam zatrzymać na 15 min i możesz się przejechać zawsze to lepiej niż po zakorkowanych Gliwicach
piterra Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Jeden opanowany [br]Dopisany: 30 Październik 2009, 10:40_________________________________________________Mirek jakby co to skasuj kilka postów z początku :decayed: :decayed:
krolu Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Ale za tydzień znów Pucek nie może i to taka robota... :wallbash: :wallbash:
miron78 Opublikowano 30 Października 2009 Autor Opublikowano 30 Października 2009 Jeden opanowany [br]Dopisany: 30 Październik 2009, 10:40_________________________________________________Mirek jakby co to skasuj kilka postów z początku :decayed: :decayed: czyich
piterra Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 a od różowego tak z 58 to będzie miał równe 2000 :polew: :polew: :polew:
kris_kilt Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Witam Elite i nietylko :hi: Dość długo tutaj mnie nie było - na usprawiedliwienie - najpierw uczelnia (cieżki semestr , a to dfopiero początek) + choroba (już 2 tydzień na L4) - gorączki przez ostatnie 5 dni po 40 ztopni , łamanie w plecach , nogach i tego typu sprawy , więc praktycznie z łóżka nie wstawałem , dzisiaj już jest w miarę ... teraz kilka pytań do was , bo nie ukrywam że mi chyba z 60-70 stron przeleciało i bym stracił chyba cały dzień na nadrabianie , może ktoś streścić co się działo ostatnio - prócz (z tego co wyczytałem) kupna jakiegoś wozidła przez Czestera , konwersacji Pucek vs Guru i zmiany spota pod Forum ... ?? :> jak dzisiaj będzie już w miarę ok , to wbije , tylko niewiem na jakiej godzinie wkońcu stanęło w ost. głosowaniu ?? pozdro wszystkim
miron78 Opublikowano 30 Października 2009 Autor Opublikowano 30 Października 2009 Witam Elite i nietylko :hi: Dość długo tutaj mnie nie było - na usprawiedliwienie - najpierw uczelnia (cieżki semestr , a to dfopiero początek) + choroba (już 2 tydzień na L4) - gorączki przez ostatnie 5 dni po 40 ztopni , łamanie w plecach , nogach i tego typu sprawy , więc praktycznie z łóżka nie wstawałem , dzisiaj już jest w miarę ... teraz kilka pytań do was , bo nie ukrywam że mi chyba z 60-70 stron przeleciało i bym stracił chyba cały dzień na nadrabianie , może ktoś streścić co się działo ostatnio - prócz (z tego co wyczytałem) kupna jakiegoś wozidła przez Czestera , konwersacji Pucek vs Guru i zmiany spota pod Forum ... ?? :> jak dzisiaj będzie już w miarę ok , to wbije , tylko niewiem na jakiej godzinie wkońcu stanęło w ost. głosowaniu ?? pozdro wszystkim ad.1 acha - czyli Pucka też witasz :gwizdanie: ad.2 żadne to usprawiedliwienie ad.3 Forum godz. 18 jak w pierwszym poście
piterra Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Witam Elite i nietylko :hi: Dość długo tutaj mnie nie było - na usprawiedliwienie - najpierw uczelnia (cieżki semestr , a to dfopiero początek) + choroba (już 2 tydzień na L4) - gorączki przez ostatnie 5 dni po 40 ztopni , łamanie w plecach , nogach i tego typu sprawy , więc praktycznie z łóżka nie wstawałem , dzisiaj już jest w miarę ... teraz kilka pytań do was , bo nie ukrywam że mi chyba z 60-70 stron przeleciało i bym stracił chyba cały dzień na nadrabianie , może ktoś streścić co się działo ostatnio - prócz (z tego co wyczytałem) kupna jakiegoś wozidła przez Czestera , konwersacji Pucek vs Guru i zmiany spota pod Forum ... ?? :> jak dzisiaj będzie już w miarę ok , to wbije , tylko niewiem na jakiej godzinie wkońcu stanęło w ost. głosowaniu ?? pozdro wszystkim ad.1 acha - czyli Pucka też witasz :gwizdanie: ad.2 żadne to usprawiedliwienie ad.3 Forum godz. 18 jak w pierwszym poście Choroba Kris powiadasz :mysli: i tak długo :mysli: To nie żadna choroba to klątwa ELYTY :evil: :evil: :evil: :evil:
Rekomendowane odpowiedzi