Guregoru Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 świeta się ponoć spędza z ukochaną - no to siedzę w garażu I się wydało sobotni zakupowiczu Ja kanapki sobie zrobiłem z masłem Z sałatą, rzodkiewką, serem, szynką, pomidorem no i oczywiście masłem jak tak będziesz szalał to tego programu nie zrobisz No właśnie od jutra będzie przez tydzień suchy chleb z wodą żeby tą kolację nadrobić
miron78 Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 Siema spamerzy Co wejde to kolejne 10 stron wiecej, a jeszcze 1000 nie opita. Jak mamy isc na kregle to faktycznie, albo Ruda, Rybnik, albo moze Katosy i Silesia, tam tez jest jakas imprezka na pieterku co jadłeś ?
czester Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Siema spamerzy Co wejde to kolejne 10 stron wiecej, a jeszcze 1000 nie opita. Jak mamy isc na kregle to faktycznie, albo Ruda, Rybnik, albo moze Katosy i Silesia, tam tez jest jakas imprezka na pieterku co jadłeś ? Ide wlasnie cos zrobic do jedzenia
Guregoru Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Siema spamerzy Co wejde to kolejne 10 stron wiecej, a jeszcze 1000 nie opita. Jak mamy isc na kregle to faktycznie, albo Ruda, Rybnik, albo moze Katosy i Silesia, tam tez jest jakas imprezka na pieterku co jadłeś ? Ide wlasnie cos zrobic do jedzenia To pisz co jak Prezes ładnie się pyta
czester Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 on pewnie Olke :> taki rarytas To juz bylo dawno, zglodnialem od tego czasu
Guregoru Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 I teraz pewnie pójdziesz po Iwonę co
A-rek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 nie przechodzcie na takie tematy bo komus sie zachce i zostanie mu tylko pani "raczkowska"
czester Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 I teraz pewnie pójdziesz po Iwonę co Nie dzisiaj sobie odpuszcze i zjem cos normalnego
Maxito Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 grat 1000 strony :oklaski: :oklaski: :oklaski:
A-rek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 coś sugerujesz??? to taka ironia ktora jest tutaj bardzo modna
Pucek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 coś sugerujesz??? to taka ironia ktora jest tutaj bardzo modna ha ha ha
A-rek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 byla mowa o jedzeniu i chyba wszyscy zrobili sie glodni
miron78 Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 byla mowa o jedzeniu i chyba wszyscy zrobili sie glodni o pani rączce też była mowa :gwizdanie:
krolu Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 byla mowa o jedzeniu i chyba wszyscy zrobili sie glodni o pani rączce też była mowa :gwizdanie: warszawskie + śląskie i masz parę do ręki :polew: :polew:
A-rek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 warszawskie trzeba do nich zajrzec bo juz dawno mnie tam nie bylo
czester Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Wszyscy jedza, czy "Lawine ogladali" ?
Rekomendowane odpowiedzi