Pucek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 heh ja też, bo nic innego lepszego nie leciało teraz znów muzyka
A-rek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 a ja patrze na "uwierz w ducha", dobry film
Guregoru Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 No nie; to ja wracam po spontan piwku ze znajomymi a tu tylko 1 strona przybyła
Guregoru Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Tzn że miałem jeszcze posiedzieć trochę dłużej i wypić trochę więcej tak
Skydiver Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Tzn że miałem jeszcze posiedzieć trochę dłużej i wypić trochę więcej tak Oj nie radził bym bo mogło by się to tak skończyć jak w tym kawale : Żona miała dość zachowania swojego męża, a w szczególności jego zbyt częstych wypadów z kolegami na piwo i powrotów w stanie mocno wskazującym. Po jednym z takich wieczorów mąż w stanie kompletnego upojenia wrócił do domu i padł nieprzytomny na łóżko. Żona jak zawsze rozebrała go do snu, ale tym razem zrobiła coś więcej - wepchnęła mu palcem do tyłka prezerwatywę w taki sposób aby kawałek wystawał na zewnątrz. Rano, jak zawsze mąż aby poczuć się lepiej wszedł pod prysznic. Myje się, myje... w pewnej chwili zaczyna myć tyłek i ... Co....co to jest? Wyciąga z tyłka prezerwatywę...... Żona w tym czasie przygotowuje w kuchni śniadanie. Gdy wykąpany mężulek przychodzi do kuchni, żona pyta: - Jak się wczoraj bawiłeś? Jak żyją Twoi koledzy? Mąż pełnym rozgoryczenia głosem odpowiada: - Koledzy? Ja już nie mam kolegów...
Guregoru Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 :polew: Dobre Dobrze że nie mam żony
Pucek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 hahahhaha nooo naprawde dobry kawał Guru, to ja już wiem dlaczego nie jedziesz na program jak tyle spontanów na piwa sobie robisz :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Guru, to ja już wiem dlaczego nie jedziesz na program jak tyle spontanów na piwa sobie robisz :gwizdanie: A tam zaraz tyle Jeden czy dwa dziennie
Pucek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 dziennie i na dodatek 5 zł za piwo a piwoszów to byś miał z 4 za tą cenę ale tylko jakieś tyskie wodnite padło
Pucek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 no, nie pijam tego... tzn. ja ogólnie mało piwka pije, zresztą wiecie sami :gwizdanie: no Hej Rudi, dlaczego teraz tak często pracujesz na II zmiane?
A-rek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 uwaga na parkingach http://withleather.uproxx.com/2009/10/just-park-that-anywhere
Guregoru Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 no, nie pijam tego... No i błąd tzn. ja ogólnie mało piwka pije, zresztą wiecie sami :gwizdanie: Tak wiemy nic poniżej 40 %
Guregoru Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 pozatym wiesz na ledy trza zarobić Ja słyszałem że na allegro można tanio kupić takie prawie podobne :polew:
Pucek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 te na metry też są niczego sobie no i nie pijam takich słabych trunków, każdy o tym wie ale ogólnie bardzo mało pije, bez podtekstów :>
piterra Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Witam wszystkich Widzę że jednak się Elyta posłuchała i pierwszy 1000 jest osiągnięty po tym piątku Mam pomysł gdzie uczcić 1000 stronę ja wszystkie swoje rezania robie w górach, tam mam chatę, co prawda garaż też tam jest ale to jakieś 100km od Katowic, :decayed: :decayed: :decayed: w końcu Miszka był u nas x2 :naughty: :decayed: i chyba chce być Naszym kolegą :kox: :evil: :evil: :evil: :evil:
Rekomendowane odpowiedzi