Pucek Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 pamiętaj Diman że ja od jutra rana jestem wolny więc nawet mogło by być S line z bi xenonem :>
piterra Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 a nie trzeba tego szybciej zamówić??? nie wiem można zadzwonić albo tak wjechać znienacka [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 18:16_________________________________________________http://chatapolaka.pl/ [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 18:17_________________________________________________ pamiętaj Diman że ja od jutra rana jestem wolny więc nawet mogło by być S line z bi xenonem :> se dobrze zrób a nie bi-xenony
DOGI Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 co do tego żarełka to dobry zestawik czyli korytko kosztuje dokładnie 59zł- ale 4 osoby myśle że dobrze pojedzą z tego+ bro groszowe sprawy
Pucek Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 noo to dzwonić tam, pytać co i jak, bo żeby tak na miejscu to przygotowali??? chyba z mikrofalówki [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 18:24_________________________________________________Piter, ja jak narazie mam inne ważniejsze sprawy niż robienie sobie dobrze
DOGI Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 nie trzeba wcześniej zamawiać- przygotowanie zajmuje im jakieś 20min - byle tylko miejsce na tyle chłopa było bo ostatnio jak byliśmy tam ze znajomymi to ciężko było tym bardziej w piątek...
piterra Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 to może zaklepać jakieś stołki tylko ile tych taboretów zarezerwować :mysli: :mysli:
czester Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Czesc pelex, ankieta mowi sama za siebie Ja za chata jest jak najbardziej na tak Diman jak nazywa sie ta pizzeria, albo gdzie jest ?
piterra Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 albo wymyślcie coś fajnego najważniejsze żeby parking dla naszych padlin był a szczególnie dla tej czarnej 28 konnej upsssss 280 konnej :decayed:
Pucek Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Diman jak nazywa sie ta pizzeria, albo gdzie jest ? a co Czester, nie ma kolacji dzisiaj??? obstawiam taką listę: Pucek, Guru, Piter, Dogi, Czester, Gregor, Miron, Diman, Królu to są pewniacy, a reszta? Pelex? Arek? Egon? Miszka? skydiver? jak widać, to 8 osób jest na bank
diman Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 pamiętaj Diman że ja od jutra rana jestem wolny więc nawet mogło by być S line z bi xenonem :> wiem wiem pucek ale no niestety ja nie dostane juz wolnego bo jako jedyny wykorzystalem juz prawie caly
piterra Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 19:04_________________________________________________najwyżej jutro tam zadzwonimy [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 19:05_________________________________________________a jak nie to jakaś pizzeria albo do Zodiaku 2 podjedziemy [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 19:05_________________________________________________wymyślimy coś na miejscu
krolu Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 19:04_________________________________________________najwyżej jutro tam zadzwonimy [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 19:05_________________________________________________a jak nie to jakaś pizzeria albo do Zodiaku 2 podjedziemy [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 19:05_________________________________________________wymyślimy coś na miejscu albo na d*py
diman Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Czesc pelex, ankieta mowi sama za siebie Ja za chata jest jak najbardziej na tak Diman jak nazywa sie ta pizzeria, albo gdzie jest ? pizzeria jest mala cztery stoliki w srodku miesci sie na ul. wieczorka pizzeria piccolo ale zarcie wysmienite jadlem tam i pizze i placka po wegiersku wszystko dobre jak chcesz zadzwonic to jest nr 032 3333334 warto[br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 19:08_________________________________________________moze do tego PRL'U bysmy sie w koncu wybrali juz tyle razy byla o tym gadka [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 19:09_________________________________________________bedzie i zarcie i browar i d*py :gwizdanie:
egon0407 Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Diman jak nazywa sie ta pizzeria, albo gdzie jest ? a co Czester, nie ma kolacji dzisiaj??? obstawiam taką listę: Pucek, Guru, Piter, Dogi, Czester, Gregor, Miron, Diman, Królu to są pewniacy, a reszta? Pelex? Arek? Egon? Miszka? skydiver? jak widać, to 8 osób jest na bank Siema ja zobacze jak bede sie czuł bo teraz na L4 siedze :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 jak jest żarcie, d*py i browar to ja się piszę
diman Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 ty to tez jest dobre [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 19:14_________________________________________________ Diman jak nazywa sie ta pizzeria, albo gdzie jest ? a co Czester, nie ma kolacji dzisiaj??? obstawiam taką listę: Pucek, Guru, Piter, Dogi, Czester, Gregor, Miron, Diman, Królu to są pewniacy, a reszta? Pelex? Arek? Egon? Miszka? skydiver? jak widać, to 8 osób jest na bank Siema ja zobacze jak bede sie czuł bo teraz na L4 siedze :gwizdanie: egon nie sciemniaj po ostatnim spocie twoja cie niechce poscic [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 19:15_________________________________________________ jak jest żarcie, d*py i browar to ja się piszę pucek ciebie jak sa dziewczyny to nawet nie pytam jakby cza bylo to bys urlop wziol
egon0407 Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 ty to tez jest dobre [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 19:14_________________________________________________ Diman jak nazywa sie ta pizzeria, albo gdzie jest ? a co Czester, nie ma kolacji dzisiaj??? obstawiam taką listę: Pucek, Guru, Piter, Dogi, Czester, Gregor, Miron, Diman, Królu to są pewniacy, a reszta? Pelex? Arek? Egon? Miszka? skydiver? jak widać, to 8 osób jest na bank Siema ja zobacze jak bede sie czuł bo teraz na L4 siedze :gwizdanie: egon nie sciemniaj po ostatnim spocie twoja cie niechce poscic ona niejest moja to kumpela
diman Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 ty to tez jest dobre [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 19:14_________________________________________________ Diman jak nazywa sie ta pizzeria, albo gdzie jest ? a co Czester, nie ma kolacji dzisiaj??? obstawiam taką listę: Pucek, Guru, Piter, Dogi, Czester, Gregor, Miron, Diman, Królu to są pewniacy, a reszta? Pelex? Arek? Egon? Miszka? skydiver? jak widać, to 8 osób jest na bank Siema ja zobacze jak bede sie czuł bo teraz na L4 siedze :gwizdanie: egon nie sciemniaj po ostatnim spocie twoja cie niechce poscic ona niejest moja to kumpela nie no egon nie musisz sie jej wstydzic byla bardzo ladna
Pucek Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 to daj mi na nią namiar bo już nie długo będzie się woziła prawie 200 konnym padłem Diman, tylko żeby te laski były jakieś w miarę normalne [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 19:27_________________________________________________to nic, mama woła na kolacje odezwe się przed wyjściem do roboty
piterra Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 ty to tez jest dobre [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 19:14_________________________________________________ Diman jak nazywa sie ta pizzeria, albo gdzie jest ? a co Czester, nie ma kolacji dzisiaj??? obstawiam taką listę: Pucek, Guru, Piter, Dogi, Czester, Gregor, Miron, Diman, Królu to są pewniacy, a reszta? Pelex? Arek? Egon? Miszka? skydiver? jak widać, to 8 osób jest na bank Siema ja zobacze jak bede sie czuł bo teraz na L4 siedze :gwizdanie: egon nie sciemniaj po ostatnim spocie twoja cie niechce poscic ona niejest moja to kumpela Egon woli z kolegami do kina chodzić
Rekomendowane odpowiedzi