Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak kupie sobie b7 to wykupie również podwórko :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no to pitek jak cos to dzwon zaraz tam wjade komus dupsko obic lacze sie z toba w bulu bo wiem co to znaczy rozwalone autko

dzieki Gregor

:hi:

Qr_a :rant: :rant: :rant: :rant: :ranting1: :ranting1: :ranting1: :ranting1: :ranting1:

W godzinach porannych mieszkaniec mojego bloku przeorał swoim białym puntem

mój tylny zderzak ;( ;(

jak dorwę dziada to :bicz: :bicz3: :baseball: :baseball: :baseball: :baseball: :baseball:

Zaje*aj pedała :bicz:

spokojnie to tylko porządne przetarcie na moim zderzaczku

ale najgorsze jest to że ja tego nie widziałem

i na razie nie mam świadków

tylko doszedłem do tego detektywistycznie :naughty:

bo kanalia ma nielakierowane zderzaki (już nieźle przeorane) i jeździ jak łajza

dorwe szmaciarza i spytam się czy się przyznaje

a jak się penis wyprze to jak się tylko wiosna zacznie i gówniarze zaczną grać w piłkę na podwórku

to załatwią sprawę

a jak wiadomo piłka ma "moc" :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

tak to jest na osiedlach :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

i kup tu sobie b7 na wypasie :disgust:

cza miec garaz albo niestety trzymac na strzezonym [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 13:13_________________________________________________kupuj kupuj to bedzie gdzie grila robic :naughty:

Opublikowano

ale na strzeżonym też nie masz gwarancji że jakiś osioł ci nie przychaczy :mysli:

Opublikowano

niedziela, a widze ze tutaj sie dzieje

Diman :good:

Piterra wiem ze to tylko przerysowanie ale masz prawo sie wkurzac i obys dzis tego sasiada nie spotkal :gwizdanie:

Opublikowano

ale na strzeżonym też nie masz gwarancji że jakiś osioł ci nie przychaczy :mysli:

Gwarancji nie masz ale na moim są kamery które obejmują cały parking także przynajmniej jest jakiś dowód jak by co

Opublikowano

spoko jakoś to załatwię

Opublikowano

no nie masz ale zawsze to wieksza szansa na znalezienie winowajcy

Opublikowano

Hej laski :naughty:

Diman, te fotki nie oddają tego co wczoraj oglądaliśmy :decayed:

tak jak mówiłem, kupuj te kratki na przód i zakładaj, będzie mega kox :>

a ja jednak jutro jade do mechanika, narazie tylko sprawdzić ciśnienie bo kumpel niestety nie posiada manometru :confused4:

Piter...ja bym mu polakierował te zderzaki, ale w odcieniu rożowym no i sprayem :decayed:

Opublikowano

miodzio Diman miodzio - przepaść w stosunku do serii - a jak się Kaśce podoba ?

Jako, że ja zawsze muszę się doszukiwać pierdół :decayed: to jedyne co bym inaczej zrobił na Twoim miejscu to w momencie kupowania przednich lampek poszukałbym tych z białymi kierunkami ( z nowszego rocznika ) :wink4:

Opublikowano

Miron a mi sie wydaje że wtedy było by za dużo jasnego na przodzie, a tak ten kierunek wyróznia lampę pomiędzy srebrnymi elementami :)

Opublikowano

spoko ja tam jestem zadowolony dziewczynki jeszcze pol roku temu nawet by mi do glowy nie przyszlo zeby cos zmieniac wiec jest oki jeszcze bedzie sciema szyb i starczy tych modow

Opublikowano

Miron a mi sie wydaje że wtedy było by za dużo jasnego na przodzie, a tak ten kierunek wyróznia lampę pomiędzy srebrnymi elementami :)

wiem że to nie srebrny ale :wink4:

http://moto.allegro.pl/item800542606_audi_a4_2_0_tfsi_s_line_200km_skory_klima_17000km.html[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 14:10_________________________________________________a tu srebrny :) i z czarnymi kratkami Diman :wink4:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10372470[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 14:11_________________________________________________co by nie było - ważne że to ori BI :good:[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 14:11_________________________________________________Diman - teraz odpocznij i na wiosne rezamy dalej :naughty: listwy boczne s-line, felunek, daszek tylnej klapy s-line :decayed:[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 14:13_________________________________________________oglądał ktoś zakup kontrolowany przed chwilą ? ale fajna laseczka furki szukała..........oj ja bym jej poszukał ............furki.....................Kornacki to się nawet cieszył jadą fiatem Punto - tam mu się chyba podobała :)[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 14:16_________________________________________________Diman - z tym przodem powinieneś podjechać na hamownie teraz - ciekawe na ile kucy poszło :naughty:

Opublikowano

Miron, oglądałem, ale jak już w "peżocie" jechali no i wcale nie była taka fajna :decayed:

Diman, te czarne kratki muszą być :naughty: nie masz innej opcji :decayed:

Opublikowano

i wcale nie była taka fajna

Ty chyba wypity jesteś - albo nie wyspany :decayed:[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 14:23_________________________________________________albo bardziej na Kornackiego zwracałeś uwagę :gwizdanie:

Opublikowano

taaaaa

wiesz, ja w takim przedziale wiekowym nie szukam :decayed:

dlatego też mi sie nie podobała :>

pozatym wole czarne :decayed:

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

pozatym wole czarne :decayed:

żeby do tapicerki pasowała :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ide do garażu, porozmiawiać z moją d*pą co ją boli, bo po piątku fochy wali :naughty:

to spamujcie dalej laski :)[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 14:35_________________________________________________Piter, czarne są ostre :kox:

Opublikowano

widzialem ten odcinek i byla wporzo chociaz szalu nie bylo ale nie ogladalem od poczatku cos tam na audi narzekala :thumbdown:

Opublikowano

ide do garażu, porozmiawiać z moją d*pą co ją boli, bo po piątku fochy wali :naughty:

to spamujcie dalej laski :)[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 14:35_________________________________________________Piter, czarne są ostre :kox:

:polew: