piterra Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 jak kupie sobie b7 to wykupie również podwórko :decayed: :decayed:
diman Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 no to pitek jak cos to dzwon zaraz tam wjade komus dupsko obic lacze sie z toba w bulu bo wiem co to znaczy rozwalone autko dzieki Gregor Qr_a :rant: :rant: :ranting1: :ranting1: :ranting1: :ranting1: :ranting1: W godzinach porannych mieszkaniec mojego bloku przeorał swoim białym puntem mój tylny zderzak ;( ;( jak dorwę dziada to :bicz3: :baseball: :baseball: Zaje*aj pedała spokojnie to tylko porządne przetarcie na moim zderzaczku ale najgorsze jest to że ja tego nie widziałem i na razie nie mam świadków tylko doszedłem do tego detektywistycznie bo kanalia ma nielakierowane zderzaki (już nieźle przeorane) i jeździ jak łajza dorwe szmaciarza i spytam się czy się przyznaje a jak się penis wyprze to jak się tylko wiosna zacznie i gówniarze zaczną grać w piłkę na podwórku to załatwią sprawę a jak wiadomo piłka ma "moc" :decayed: :decayed: tak to jest na osiedlach :wallbash: :wallbash: i kup tu sobie b7 na wypasie cza miec garaz albo niestety trzymac na strzezonym [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 13:13_________________________________________________kupuj kupuj to bedzie gdzie grila robic
piterra Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 ale na strzeżonym też nie masz gwarancji że jakiś osioł ci nie przychaczy
A-rek Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 niedziela, a widze ze tutaj sie dzieje Diman Piterra wiem ze to tylko przerysowanie ale masz prawo sie wkurzac i obys dzis tego sasiada nie spotkal :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 ale na strzeżonym też nie masz gwarancji że jakiś osioł ci nie przychaczy Gwarancji nie masz ale na moim są kamery które obejmują cały parking także przynajmniej jest jakiś dowód jak by co
diman Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 ale na strzeżonym też nie masz gwarancji że jakiś osioł ci nie przychaczy no nie masz ale zawsze to wieksza szansa na znalezienie winowajcy
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Hej laski Diman, te fotki nie oddają tego co wczoraj oglądaliśmy tak jak mówiłem, kupuj te kratki na przód i zakładaj, będzie mega kox :> a ja jednak jutro jade do mechanika, narazie tylko sprawdzić ciśnienie bo kumpel niestety nie posiada manometru Piter...ja bym mu polakierował te zderzaki, ale w odcieniu rożowym no i sprayem
miron78 Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Opublikowano 8 Listopada 2009 miodzio Diman miodzio - przepaść w stosunku do serii - a jak się Kaśce podoba ? Jako, że ja zawsze muszę się doszukiwać pierdół to jedyne co bym inaczej zrobił na Twoim miejscu to w momencie kupowania przednich lampek poszukałbym tych z białymi kierunkami ( z nowszego rocznika )
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Miron a mi sie wydaje że wtedy było by za dużo jasnego na przodzie, a tak ten kierunek wyróznia lampę pomiędzy srebrnymi elementami
diman Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 spoko ja tam jestem zadowolony dziewczynki jeszcze pol roku temu nawet by mi do glowy nie przyszlo zeby cos zmieniac wiec jest oki jeszcze bedzie sciema szyb i starczy tych modow
miron78 Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Opublikowano 8 Listopada 2009 Miron a mi sie wydaje że wtedy było by za dużo jasnego na przodzie, a tak ten kierunek wyróznia lampę pomiędzy srebrnymi elementami wiem że to nie srebrny ale http://moto.allegro.pl/item800542606_audi_a4_2_0_tfsi_s_line_200km_skory_klima_17000km.html[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 14:10_________________________________________________a tu srebrny i z czarnymi kratkami Diman http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10372470[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 14:11_________________________________________________co by nie było - ważne że to ori BI [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 14:11_________________________________________________Diman - teraz odpocznij i na wiosne rezamy dalej listwy boczne s-line, felunek, daszek tylnej klapy s-line [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 14:13_________________________________________________oglądał ktoś zakup kontrolowany przed chwilą ? ale fajna laseczka furki szukała..........oj ja bym jej poszukał ............furki.....................Kornacki to się nawet cieszył jadą fiatem Punto - tam mu się chyba podobała [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 14:16_________________________________________________Diman - z tym przodem powinieneś podjechać na hamownie teraz - ciekawe na ile kucy poszło
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Miron, oglądałem, ale jak już w "peżocie" jechali no i wcale nie była taka fajna Diman, te czarne kratki muszą być nie masz innej opcji
miron78 Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Opublikowano 8 Listopada 2009 i wcale nie była taka fajna Ty chyba wypity jesteś - albo nie wyspany [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 14:23_________________________________________________albo bardziej na Kornackiego zwracałeś uwagę :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 taaaaa wiesz, ja w takim przedziale wiekowym nie szukam dlatego też mi sie nie podobała :> pozatym wole czarne
piterra Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 pozatym wole czarne żeby do tapicerki pasowała :polew:
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 ide do garażu, porozmiawiać z moją d*pą co ją boli, bo po piątku fochy wali to spamujcie dalej laski [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 14:35_________________________________________________Piter, czarne są ostre
diman Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 widzialem ten odcinek i byla wporzo chociaz szalu nie bylo ale nie ogladalem od poczatku cos tam na audi narzekala
miron78 Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Opublikowano 8 Listopada 2009 ide do garażu, porozmiawiać z moją d*pą co ją boli, bo po piątku fochy wali to spamujcie dalej laski [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 14:35_________________________________________________Piter, czarne są ostre
Rekomendowane odpowiedzi