Guregoru Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Jaki spam forum, nie było mnie 1 dzień a tu 4 strony postów nabite, wreszcie będzie co robi w pracy No a jak staramy się dbać o wszystkich [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 23:14_________________________________________________ Jaki spam forum, nie było mnie 1 dzień a tu 4 strony postów nabite, wreszcie będzie co robi w pracy liczymy na Twoją aktywność skoro się w pracy nudzisz A takie podchody :gwizdanie: :polew:
krolu Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 wybaczcie, od jutra bede sie bardziej udzielac, mimo ze moja wiedza jest znikoma, oczywiscie na temat autka ;P
Guregoru Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Nikt nie zmusza cię żebyś udzielał się od razu na forum technicznym tutaj raczej chodzi o nasze spoty (chyba )
krolu Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Kurcze, mam nadzieje ze to faktycznie tylko wężyk, zawieszenie mnie spłukało doszczętnie, a jeszcze został tył i hamulce sie kończą;/
Guregoru Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Czekaj jedno się skończy następne się zacznie zawsze tak jest
krolu Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 noo rozrząd się zbliża ..., kurcze wolałem mój kochany rower, tam jak miałem ostry wypadek, to za cały tylni "napęd" plus nowe kolo zapłaciłem 500 zl:P , a tuu szkoda gadać [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 23:24_________________________________________________jeszcze nie mam felg alu na lato ;(
sparki Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Kurcze, mam nadzieje ze to faktycznie tylko wężyk, zawieszenie mnie spłukało doszczętnie, a jeszcze został tył i hamulce sie kończą;/ no widzisz audi to niezawodny samochód niedrogi w utzymaniu i przestronny w środku
krolu Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 no widzisz audi to niezawodny samochód niedrogi w utzymaniu i przestronny w środku Sam bym tego lepiej nie ujął ;P
Guregoru Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Spoko może wyszarpiesz jakieś felgi tanio i bedzie git ja też coś muszę pomyśleć bo te moje już są w tragicznym stanie
krolu Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 ijjjeee jaka dyskusja o niczym się rozwinęła tak trzymać, to będzie dziś 200 stron
Guregoru Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 No przy takim tempie wreszcie coś się zacznie dziać a nie jedna strona na 4 dni
miron78 Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Opublikowano 2 Marca 2009 może moje by sie komuś przydały :gwizdanie: jakieś 19 bym sobie znalazł :gwizdanie:
krolu Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 może moje by sie komuś przydały :gwizdanie: jakieś 19 bym sobie znalazł :gwizdanie: 19? hmm bez opon były by git dla mnie:D
Guregoru Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 może moje by sie komuś przydały :gwizdanie: jakieś 19 bym sobie znalazł :gwizdanie: Twoje są kapitalne ale szczerze jak patrzałem na furę od Mirka (tego co też miał białą na 19 takich jak masz ty) to nie za bardzo mi się podobała jakoś te felgi nie pasują do białego koloru i w takim rozmiarze żeby to jeszcze 16 były to może by mi się bardziej podobało
Pucek Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 ja pitole, byłem w pracy, przychodze, odpalam forum a tu tyle stronek noo ja moooże bym się skusił na te piękne Prezesowe felgi :> tylko cena... wiem wiem Prezes...jak dla mnie to za połowe ceny :> DZIĘKI
Guregoru Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 ja pitole, byłem w pracy, przychodze, odpalam forum a tu tyle stronek noo ja moooże bym się skusił na te piękne Prezesowe felgi :> tylko cena... wiem wiem Prezes...jak dla mnie to za połowe ceny :> DZIĘKI No i kolejny mile zaskoczony użytkownik forum
miron78 Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Opublikowano 2 Marca 2009 ja pitole, byłem w pracy, przychodze, odpalam forum a tu tyle stronek noo ja moooże bym się skusił na te piękne Prezesowe felgi :> tylko cena... wiem wiem Prezes...jak dla mnie to za połowe ceny :> DZIĘKI pucek dla Ciebie nawet 1/3 ceny bym powiedział
krolu Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 ahhhh te forum ile na radości w życiu daje...
Rekomendowane odpowiedzi