gregory Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 buhahhaha i pomyśleć że znamy się już tak długo Widać, że Pucek ma jeszcze pełną flaszkę a ja już pustą
krolu Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 hhehehe ja idę spać i śnic o modach Do jutra (powalcz z mikrofonem jutro spot na ... ) :kox: :kox:
Pucek Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 ja z wami nie gadam przez skype, nie ma bata :gwizdanie: Gregor, no widzisz, uczę się ciągle od najlepszych
DOGI Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 z wczesnego rana Miron na dłuższej drodze też się kiedyś sprawdzimy, narazie wyglądało to tak że jak na końcu prostej lecąc koło siebie i dojeżdżając do rury mieliśmy jakieś złoty sześćdziesiąt za parę metrów łuk, rondo, kontrola wyłączona a żaden nie chciał odpuścić i to jest najgorsze jak nie ma różnicy - bo każdy idzie do końca... dlatego bana tu jest dużo bezpieczniejsza Coś Compociarze mi się nie odzywają- Miron lepiej się przyznaj że do nich dzwoniłeś żeby takiej granatowej eSy nie rezali Takie pytanko kto był na spocie czerwonym sedanem DJA.... rejestra? Widzę że auto stoi cały czas w Knurowie 2 ulice dalej ode mnie
MAJKI Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Dogi to Sparki jeździ tą czerwoną strzałą na tablicach DJA i mieszka w Knurowie
miron78 Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 dlatego bana tu jest dużo bezpieczniejsza włąśnie z powodu bezpieczeństwa o niej wspomniałem z wczesnego rana Miron na dłuższej drodze też się kiedyś sprawdzimy, narazie wyglądało to tak że jak na końcu prostej lecąc koło siebie i dojeżdżając do rury mieliśmy jakieś złoty sześćdziesiąt za parę metrów łuk, rondo, kontrola wyłączona a żaden nie chciał odpuścić i to jest najgorsze jak nie ma różnicy - bo każdy idzie do końca... dlatego bana tu jest dużo bezpieczniejsza Coś Compociarze mi się nie odzywają- Miron lepiej się przyznaj że do nich dzwoniłeś żeby takiej granatowej eSy nie rezali Takie pytanko kto był na spocie czerwonym sedanem DJA.... rejestra? Widzę że auto stoi cały czas w Knurowie 2 ulice dalej ode mnie Będę gadał z Patrykiem w poniedziałek - wspomnę, że chcesz u nich fure robić i emaila wysłałeś A A4 DJA to jak już Majki wspomniał od "Sparkiego" - stary nasz zlotowicz
Pucek Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 a no ten, Ty tam nie zapomnij Patrykowi powiedzieć że niedługo zjawi się tam APU :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 a no ten, Ty tam nie zapomnij Patrykowi powiedzieć że niedługo zjawi się tam APU :gwizdanie: juz z nim gadałem - obiecał zrobić soft do apu za 1100zł na 155 ps
Pucek Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 tyle to mi Gregor na MBC wyciągnie za 100 zł albo na rezystorku z allegro
miron78 Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 tyle to mi Gregor na MBC wyciągnie za 100 zł albo na rezystorku z allegro ale nie będziesz miał naklejki
krolu Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 a no ten, Ty tam nie zapomnij Patrykowi powiedzieć że niedługo zjawi się tam APU :gwizdanie: juz z nim gadałem - obiecał zrobić soft do apu za 1100zł na 155 ps na 155 KM za 1100 zl to ja chce i to mogę nawet dziś
miron78 Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 mogę Ci sprzedać moją - bo muślę nad wymianą ją na znaczek 1.9tdi [br]Dopisany: 15 Listopad 2009, 12:59_________________________________________________ a no ten, Ty tam nie zapomnij Patrykowi powiedzieć że niedługo zjawi się tam APU :gwizdanie: juz z nim gadałem - obiecał zrobić soft do apu za 1100zł na 155 ps na 155 KM za 1100 zl to ja chce i to mogę nawet dziś
QRi Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 No i piekna sprawa, dzisiaj przy 2 bombach zaliczylem uslizg sprzegla przy zmianie z 5 na 6 morałem może byc prosty wzor matematyczny 200% seryjnej mocy * seryjne sprzeglo = 2tys przelotu i klopoty i znowu trzeba sprzedac organy
krolu Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Ja dostałem oponki Dunlopy 2003 za 100 zł komplet 6 mm Qri...
QRi Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 przynajmniej teraz bez stresu bedzie mozna przysadzic 0.3 bara i zaczac objezdzac klekoty predzej czy pozniej i tak mnie to czekało, a że trafiło sie raczej predzej niż pozniej... nikt nie obiecywal, że bedzie latwo i przyjemnie - przyjemnie jest a łatwo nigdy nie bedzie dodatkowo jak juz dopieszcze wszystko to bedzie bardzo przyjemnie btw. przeszedlem przeglad techniczny z foliami na szybach i 200%ach normy spalin:D
miron78 Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 0.3 bara i zaczac objezdzac klekoty
QRi Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 0.3 bara i zaczac objezdzac klekoty zawsze mowilem, że 0.5 potrafi ucieszyc, ale w tym przypadku wystarczy 0.3 i to bez zapitki
Rekomendowane odpowiedzi