Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: z rana i do zobaczenia o 14:00 :good:
  • Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: z rana i do zobaczenia o 14:00 :good:

czyli ma sie rozumiec ze dales rade lecisz z nami arek to spoko

Opublikowano

Witam z rana :hi:

No to kolejna A4 zasilila nasze szeregi :>

O ktorej bedziecie ruszac z Gliwic ? Bo obawiam sie, ze ja bede mogl dotrzec dopiero kolo 14:15-20, takze jak was juz nie bedzie to najwyzej spotkamy sie w Katowicach, chyba ze poczekacie chwile :decayed:

Opublikowano

napisane ze bedziemy startowac o 14.00 ale znajac zycie to bedzie lekkie spoznienie zanim sie wszyscy zjada takze mysle ze zdarzysz dojechac

Opublikowano

:bry:

Elyta i reszta ekipy

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

ja niestety bez CB bo nie chce mi się szukać miejsca dla podłączenia, a i tak mi pewnie znów by odbierało obroty silnika :polew:

jeżeli 14:30 mamy być w katowicach, to nie ma żadnych spóźnień, musimy jechać max 14:10

więc się nie ociągać!!!

Opublikowano

kurcze ja mogę sie spóźnić

i dojechać dopiero tak jak Czester

czyli 14:10 może 14:15 :confused4:

Opublikowano

coś mi się zdaje że żeby nie spóźnić się do kato będziemy musieli "trochę przyśpieszyć" :decayed:

Opublikowano

nie ma sprawy

Opublikowano

coś mi się zdaje że żeby nie spóźnić się do kato będziemy musieli "trochę przyśpieszyć" :decayed:

no to tak jak juz kiedys mowilem zrobi sie mega sciganko na autobanie :naughty::decayed:[br]Dopisany: 22 Listopad 2009, 11:32_________________________________________________majkel a co z toba jedziesz grubo bylo wczoraj na weselu czy spokoj

Opublikowano

to ja spadam bo muszę jeszcze jechać z psem do weterynarza...

to do 14:00 na parkingu przy autobanie :wink4:

Opublikowano

to ja spadam bo muszę jeszcze jechać z psem do weterynarza...

to do 14:00 na parkingu przy autobanie :wink4:

narazie do zobaczenia

Opublikowano

Poczekamy do 14.15 i ruszamy - będziemy śmigali spacerowo więc jak ktoś przyjedzie później nie powinien mieć problemu z dojechaniem do nas na trasie :wink4:

Opublikowano

no to tak jak juz kiedys mowilem zrobi sie mega sciganko na autobanie :naughty::decayed:[br]Dopisany: 22 Listopad 2009, 11:32_________________________________________________majkel a co z toba jedziesz grubo bylo wczoraj na weselu czy spokoj

Ja dopiero oko podniosłem i na 100% nie jade bo jeszcze widzę 2 kierownice w aucie :polew: no i jeszcze mi q***wa na 15 wypadł obiad u teściowej :disgust:

Także chłopy udanego spota i zachowywać mi sie tam :wink4:

Opublikowano

ok Majki :)

Opublikowano

Ja dopiero oko podniosłem i na 100% nie jade bo jeszcze widzę 2 kierownice w aucie :polew: no i jeszcze mi q***wa na 15 wypadł obiad u teściowej :disgust:

no to sie tam u tej tesciowej nie przejedz no szkoda

Opublikowano

ja niestety bez CB bo nie chce mi się szukać miejsca dla podłączenia, a i tak mi pewnie znów by odbierało obroty silnika :polew:

jeżeli 14:30 mamy być w katowicach, to nie ma żadnych spóźnień, musimy jechać max 14:10

więc się nie ociągać!!!

:good:

właśnie - bez ociągania - o wyjeździe było wiadomo już 2 miesiące temu - o godz. wyjazdu tydzień temu - więc nie płakać mi tu tylko przyjechać po mesku punktualnie - a jak nie to przycisnąć prawy pedał i jak najszybciej dojechać do nas na banie :wink4:

Opublikowano

no to sie tam u tej tesciowej nie przejedz no szkoda

diman nie mam ani apetytu ani ochoty tam iść, myślałem że spokojnie w domu bede sie z kacem meczył i tak mi niedziela minie a tu prosze mamusia sie odezwała :polew: