diman Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 z rana i do zobaczenia o 14:00 czyli ma sie rozumiec ze dales rade lecisz z nami arek to spoko
czester Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Witam z rana No to kolejna A4 zasilila nasze szeregi :> O ktorej bedziecie ruszac z Gliwic ? Bo obawiam sie, ze ja bede mogl dotrzec dopiero kolo 14:15-20, takze jak was juz nie bedzie to najwyzej spotkamy sie w Katowicach, chyba ze poczekacie chwile
diman Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 napisane ze bedziemy startowac o 14.00 ale znajac zycie to bedzie lekkie spoznienie zanim sie wszyscy zjada takze mysle ze zdarzysz dojechac
Pucek Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 ja niestety bez CB bo nie chce mi się szukać miejsca dla podłączenia, a i tak mi pewnie znów by odbierało obroty silnika jeżeli 14:30 mamy być w katowicach, to nie ma żadnych spóźnień, musimy jechać max 14:10 więc się nie ociągać!!!
piterra Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 kurcze ja mogę sie spóźnić i dojechać dopiero tak jak Czester czyli 14:10 może 14:15
Pucek Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 coś mi się zdaje że żeby nie spóźnić się do kato będziemy musieli "trochę przyśpieszyć"
Patrikos28 Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 witam No i ja się wreszcie wyspałem wiec idę jeszcze troszkę wypucować niunie tak żeby :bicz3: nie było . do 14 :>
diman Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 coś mi się zdaje że żeby nie spóźnić się do kato będziemy musieli "trochę przyśpieszyć" no to tak jak juz kiedys mowilem zrobi sie mega sciganko na autobanie [br]Dopisany: 22 Listopad 2009, 11:32_________________________________________________majkel a co z toba jedziesz grubo bylo wczoraj na weselu czy spokoj
Pucek Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 to ja spadam bo muszę jeszcze jechać z psem do weterynarza... to do 14:00 na parkingu przy autobanie
diman Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 to ja spadam bo muszę jeszcze jechać z psem do weterynarza... to do 14:00 na parkingu przy autobanie narazie do zobaczenia
miron78 Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Opublikowano 22 Listopada 2009 Poczekamy do 14.15 i ruszamy - będziemy śmigali spacerowo więc jak ktoś przyjedzie później nie powinien mieć problemu z dojechaniem do nas na trasie
MAJKI Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 coś mi się zdaje że żeby nie spóźnić się do kato będziemy musieli "trochę przyśpieszyć" no to tak jak juz kiedys mowilem zrobi sie mega sciganko na autobanie [br]Dopisany: 22 Listopad 2009, 11:32_________________________________________________majkel a co z toba jedziesz grubo bylo wczoraj na weselu czy spokoj Ja dopiero oko podniosłem i na 100% nie jade bo jeszcze widzę 2 kierownice w aucie no i jeszcze mi q***wa na 15 wypadł obiad u teściowej Także chłopy udanego spota i zachowywać mi sie tam
diman Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 coś mi się zdaje że żeby nie spóźnić się do kato będziemy musieli "trochę przyśpieszyć" no to tak jak juz kiedys mowilem zrobi sie mega sciganko na autobanie [br]Dopisany: 22 Listopad 2009, 11:32_________________________________________________majkel a co z toba jedziesz grubo bylo wczoraj na weselu czy spokoj Ja dopiero oko podniosłem i na 100% nie jade bo jeszcze widzę 2 kierownice w aucie no i jeszcze mi q***wa na 15 wypadł obiad u teściowej Także chłopy udanego spota i zachowywać mi sie tam no to sie tam u tej tesciowej nie przejedz no szkoda
miron78 Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Opublikowano 22 Listopada 2009 ja niestety bez CB bo nie chce mi się szukać miejsca dla podłączenia, a i tak mi pewnie znów by odbierało obroty silnika jeżeli 14:30 mamy być w katowicach, to nie ma żadnych spóźnień, musimy jechać max 14:10 więc się nie ociągać!!! właśnie - bez ociągania - o wyjeździe było wiadomo już 2 miesiące temu - o godz. wyjazdu tydzień temu - więc nie płakać mi tu tylko przyjechać po mesku punktualnie - a jak nie to przycisnąć prawy pedał i jak najszybciej dojechać do nas na banie
MAJKI Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 coś mi się zdaje że żeby nie spóźnić się do kato będziemy musieli "trochę przyśpieszyć" no to tak jak juz kiedys mowilem zrobi sie mega sciganko na autobanie [br]Dopisany: 22 Listopad 2009, 11:32_________________________________________________majkel a co z toba jedziesz grubo bylo wczoraj na weselu czy spokoj Ja dopiero oko podniosłem i na 100% nie jade bo jeszcze widzę 2 kierownice w aucie no i jeszcze mi q***wa na 15 wypadł obiad u teściowej Także chłopy udanego spota i zachowywać mi sie tam no to sie tam u tej tesciowej nie przejedz no szkoda diman nie mam ani apetytu ani ochoty tam iść, myślałem że spokojnie w domu bede sie z kacem meczył i tak mi niedziela minie a tu prosze mamusia sie odezwała
Rekomendowane odpowiedzi