Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Guregoru kase trzeba wpłacić od razu? Nie umiałem tam doczytać jak to jest, bo przy niektórych pisze że "wpłacili zaliczkę" , a u niektórych że "wpłacili za zlot" Jakbyś mi mogł to wyklarować. Bo niby do jutra można się meldować na zlota.

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wpłacaj od razu 250 zł za cały zlot i masz spokój :)

Opublikowano
  • Autor

Co wy chcecie od mojej zebry :?: :kox: paski nie równe bo to specjalna rasa :tongue4:

Z innej beczki, kto wybiera się na spot ogólnopolski?? Bo ja bym się wybrał. Widziałem na liście Mirona, Guuregoru, może i ja Gregory :wink4: Napiszcie, czy na pewno jedziecie i jak będzie to wyglądało? Jedziecie konwojem ze Śląska tam? :decayed: Miron byłaby okazja sobie poszaleć :naughty: Choć ty z dzieciakiem, ale jak masz już dobry fotelik...... :naughty::kox:

Jedzie jeszcze Czester od nas :good: (i mam nadzieję Rajmund) ale na Mirona nie patrz bo kolega jedzie wcześniej a my wyjeżdżamy dopiero w piątek :przebiegly: I ty się głupio nie zastanawiaj bo jeszcze od myślenia cię głowa rozboli tylko zapisuj się na zlot :decayed:

dokładnie - jak masz możliwosć to zapisuj się czym rędzej a tymbardziej jak jeszcze na takiej imprezie nie byłeś - wrażenia i atmosfera nie do opisania - czester , guregoru i ja lecimy na 100% tyle że ja troszke wcześniej - w piątek napewno pojedzie niemały konwój od katowic więc sama jazda już będzie nie małą atrakcją :good:[br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 22:38_________________________________________________A tak ogólnie to dzięki za kolejnego odjechanego zlota

Pelex - :notworthy: :notworthy: :notworthy: dzięki za browar - prawdziwy urodzinowy zlot - 100% stałych bywalców a to się często nie zdarza - w sumie 10 autek i niech to już zawsze będzie minimum.

Gregory wiadomo że masz kawałek i jak przyjechać to na dłużej - wpadaj kiedy tylko Ci pasuje :wink4:[br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 22:42_________________________________________________

Pucek w drodze do domu silnik mi gasł na każdym skrzyżowaniu potem zapalał, coś poszarpywało, pozgrzytało pierdykło z rury i bez problemu dojechałem - ale to naprawdę nic poważnego - dogadamy się :decayed:

:polew: :polew: :polew:

do następnego zlotu już nie powinno nic śmierdzieć w aucie :polew:

Opublikowano

hehhehe od razu tak pomyślałem że to Ty byłeś M@rk...

nie no tam miałem dopiero dwójke, potem trójka ale po zimowych excesach jakoś mam obawy więc wolałem hamować, ale Ty jesteś mega szaleniec więc mogłeś poszaleć :polew:

pozatym miałem cykora bo PELEX PRZYWIÓZŁ PIWKA na SPOTA no i jak by mnie niebiescy capnęli to było by tłumaczenie... :gwizdanie:

a Ty M@rk może wpadnij bo mamy do pogadania... :tongue4: o oponkach i takich tam więc się nie bój :naughty:

PREZES ale dałeś ciała...moja B5 lepiej pali i to za pierwszym niż Twoja B6...obciach nooo :polew:

Pelex też daje dupska i nie chce zakładać lansu czyli woli jeździć jeepem a nie szorować podwoziem :rolleyes:

jak zawsze Elyta dała rade,

Piterra, ale żeś zaszalał na ręcznym :kox::polew: teraz upalasz tył? pewnie na przodzie nie ma czego :naughty::polew: :polew: :polew: te 101 dzikich koni robią swoje :gwizdanie:

VAG RULEZ :decayed:

Opublikowano

hehe, zlot udany i dostałem od Prezesa klubową naklejkę :decayed: od teraz czuję się dumnym klubowiczem :D

Powrót do domu był również niezłą atrakcją, skoda favorit przejeżdżająca na czerwony przed moja maska i szarżujący Pelex swoim dzipem :polew: kurcze moja 75-tka nie daje rady przy twojej 110, biegami mieszałem jak szalony, obroty jak w benzyniaku a i tak mi spokojnie odjeżdżałeś :(, choć zasłona dymna się pojawiała, ale czarny dym to zdrowy dym :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Pucek w drodze do domu silnik mi gasł na każdym skrzyżowaniu potem zapalał, coś poszarpywało, pozgrzytało pierdykło z rury i bez problemu dojechałem - ale to naprawdę nic poważnego - dogadamy się :decayed:

:polew: :polew: :polew:

do następnego zlotu już nie powinno nic śmierdzieć w aucie :polew:

To ja potraktowałem twoją furkę z czułością :polew::naughty: chyba, skoro po mojej jeździe nie miałeś żadnych f*ck-upów.

Właśnie zapisałem się na zlota w Bukowinie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Gregory :good: - impreza nam się KOX szykuje - ugaduj się z naszymi i lećcie razem :wink4:

Opublikowano

spocik był bardzo udany i dostałem nalepkęod prezesa :kox:

Pelex dzięki za bro tak wogóle jak sie zrobi cieplej to musimy coś takiego powtórzyć tylko w jakimś ładnym plenerze i załatwić to tak zeby na jednym sie nie musiało skończyć :gwizdanie:

Czester tobie dzięki za vaga dzięki niemu wiem że nic nie wiem :polew:

pucek a to ty dlatego sie zatrzymałeś na tym przystanku bo kolege M@rka wypatrzyłeś bo już myślałem ze coś sie stało ??

Opublikowano
  • Autor

hehe, zlot udany i dostałem od Prezesa klubową naklejkę :decayed: od teraz czuję się dumnym klubowiczem :D

Powrót do domu był również niezłą atrakcją, skoda favorit przejeżdżająca na czerwony przed moja maska i szarżujący Pelex swoim dzipem :polew: kurcze moja 75-tka nie daje rady przy twojej 110, biegami mieszałem jak szalony, obroty jak w benzyniaku a i tak mi spokojnie odjeżdżałeś :(, choć zasłona dymna się pojawiała, ale czarny dym to zdrowy dym :polew: :polew: :polew: :polew:

Krolu tylko tą naklejke masz na auto przkleić a nie na kurtke żeby się jutro w Kościele lansować :decayed:

a co do podniesienia mocy Twojej furki poczytaj na forum - napewno jest dużo wiedzy na ten temat

Opublikowano

A ja to zawsze mam pod górkę :wallbash:

Miałem być moim pędziwiatrem to mi akurat cewka pierdyknęła.Tyle dobrze,że zaraz po wyjeździe spod domu.To już 3 odkąd ją mam.No ale w Felicji to standard :tongue4:

Jutro muszę kupić i wstawić nową.Ale co tam Fela ważne,że a4 ma się dobrze pod opieką żonki :gwizdanie:

O i zacząłem 111 stronę :drunk::drinks::banan2:

Też piękna liczba :good:

Opublikowano

Ta a Pelex zaginął ze swoimi 2 browarami bo nic sie nie odzywa, pewnie siedzi, pije i ogląda 39 i pół przed TV i sciaga dla Prezesa wszystkie zaległe odcinnki :gwizdanie:

Opublikowano

Ta a Pelex zaginął ze swoimi 2 browarami bo nic sie nie odzywa, pewnie siedzi, pije i ogląda 39 i pół przed TV i sciaga dla Prezesa wszystkie zaległe odcinnki :gwizdanie:

:polew: :polew:

Opublikowano

Jestem jestem :tongue4: proszę bardzo :drinks: ważne że smakowało :naughty: spot jak najbardziej udany ( a kiedy nie był :wallbash: ) a furka musi dymić na czarno bo jak by tak nie było to najprawdopodobniej Czester podczas ostatniego podpięcia wszech mocnego VAG-a zrobił mi benzyniaka :polew:

Opublikowano

Oj smakowało jeszcze raz dzięki ale szczerze to tak tylko zarzuciłem z tą 100 stronką :embarrassed:[br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 09:37_________________________________________________Gratulacje Gregory jednak się zdecydowałeś jechać na ogólnopolski :good:

Opublikowano

jeżeli chodzi o piątki to ja raczej będzie ciężko biorąc pod uwagę ze raz kończę robotę o 19:30 a kolejny piątek szkoła i tak cały czas :)

Pucek ja tez odrazu dałem na dwójkę bo wiedziałem ze jak tylko zobaczysz troszeczkę więcej miejsca to zaraz będziesz naciskał pedał gazu :przebiegly: i się nie pomyliłem :evil: :evil: i byłem przygotowany :)

Panowie tak coś i mogę już mieć do końca życia :

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7972120

Opublikowano

Miron widziałeś w ankiecie pt. "co pijemy" na zlotach ogólnopolskich ostatnią pozycję :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

(kto czytał wątek o nazewnictwie modeli to załapie)

Opublikowano

Na wstepie podziekowania dla Pelex za dobrego browarka :>

Gurecostam nie gadaj ze Ci smakowalo bo nie piles na zlociku, mowiles ze gdzies jedziesz, ale o 21 byles no forum wiec cos tu krecisz :> moze Ty abstynent jestes :polew: ale dzieki za rzepy pod radyjko.

Gregory fajnie, ze jedziesz na zlocika :> coraz wieksza ekipka sie szykuje.

Co do vagowania to same dobre rzeczy sie dzieja :)

Opublikowano

Gurecostam nie gadaj ze Ci smakowalo bo nie piles na zlociku, mowiles ze gdzies jedziesz, ale o 21 byles no forum wiec cos tu krecisz :> moze Ty abstynent jestes :polew:

Pojechałem do chaty napisałem posta :decayed: i pojechałem do Śiemianowic :tongue4: a jaki ze mnie abstynent to zobaczysz na ogólnopolskim :decayed::przebiegly:

Opublikowano

widze ze kazdy podpuszcza kazdego przed zlotem hehe

Opublikowano

Gurecostam nie gadaj ze Ci smakowalo bo nie piles na zlociku, mowiles ze gdzies jedziesz, ale o 21 byles no forum wiec cos tu krecisz :> moze Ty abstynent jestes :polew:

Pojechałem do chaty napisałem posta :decayed: i pojechałem do Śiemianowic :tongue4: a jaki ze mnie abstynent to zobaczysz na ogólnopolskim :decayed::przebiegly:

No ja mam nadzieje bo ze mna lekko nie ma :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.