Guregoru Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Adam dla ścisłości żeby nie było potem głupiego gadania
Pucek Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 nie no Pac Man jest najlepszy, ale jak widzę te jego inne filmiki to gość jest jednym słowem extra
A-rek Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 czyzby Pac Man zawstydzil TurboDymoMena
diman Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 z wieczorka cholera szlak by to trafil wysiadl mi akumulator musze sprobowac go podladowac i zobaczymy czy nie cza bedzie wymienic co za akum polecacie do mojego padla no i druga sprawa szwagier przymierza sie do kupna b5 silnik 2.4 benzyna 95 rok na ful wypasie lacznie ze skora za 13 tys co o tym myslicie warto no i cos o tym silniku mi powiedzcie czy nie ma jakis defektow ukrytych chyba mi sie wydaje ze krisu ma taki musze z nim pogadac
bakuś Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 95 i 2.4 silnik? One czasem nie występowały dopiero po 97?! Tanio coś w ogóle...
diman Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 95 i 2.4 silnik? One czasem nie występowały dopiero po 97?! Tanio coś w ogóle... no wlasnie nie mam pojecie nic na temat b5 wiec pytam i czekam na podpowiedzi a i zapomnialem dodac ze wozek ma 300 tys km myslicie ze warto wogule sie tym zainteresowac
bish - kopt Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 95 i 2.4 silnik? One czasem nie występowały dopiero po 97?! Tanio coś w ogóle... no wlasnie nie mam pojecie nic na temat b5 wiec pytam i czekam na podpowiedzi a i zapomnialem dodac ze wozek ma 300 tys km myslicie ze warto wogule sie tym zainteresowac czemu nie 1.8 T ? mniej pali niższe opłaty i chyba lepiej idzie
diman Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 95 i 2.4 silnik? One czasem nie występowały dopiero po 97?! Tanio coś w ogóle... no wlasnie nie mam pojecie nic na temat b5 wiec pytam i czekam na podpowiedzi a i zapomnialem dodac ze wozek ma 300 tys km myslicie ze warto wogule sie tym zainteresowac czemu nie 1.8 T ? mniej pali niższe opłaty i chyba lepiej idzie no taki gdzies kolo krakowa dorwal i dal znac zebym o niego popytal co i jak
A-rek Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 2.4 V6 to konstrukcyjnie nowszy silnik niz 2.6 V6, spalanie jest na takim samym poziomie (8-12 l/100 km) a przebieg 300 tys nie jest zly jesli silnik jest w dobrej kondycji i nie jezdzi na mineralu
egon47 Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 2.4 V6 to konstrukcyjnie nowszy silnik niz 2.6 V6, spalanie jest na takim samym poziomie (8-12 l/100 km) a przebieg 300 tys nie jest zly jesli silnik jest w dobrej kondycji i nie jezdzi na mineralu wydaje mi sie ze 2.4 tak jak pisano wczesniej byly od 97 a moze Diman Ci chodzi o 2.6 V6 150KM ?? 2.6 Napewno wieksze spalanie od 1.8T i gorsze osiagi
bakuś Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 2.4 V6 to konstrukcyjnie nowszy silnik niz 2.6 V6, spalanie jest na takim samym poziomie (8-12 l/100 km) a przebieg 300 tys nie jest zly jesli silnik jest w dobrej kondycji i nie jezdzi na mineralu Dokładnie. Jeśli przebieg jest autentyczny to nie warto się nim przejmować, bo większość aut z tamtych lat ma znacznie większe FAKTYCZNIE przebiegi. Co do ubezpieczenia - to akurat, moim zdaniem, najmniej istotne. Osobiście (mimo, że sam mam 1.8T) jestem znacznie bardziej za silnikami w układzie V niż R!!!
piterra Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Siemano nie ma mnie i jest cisza wszystkie tematy wypalone wczoraj kurcze co się tak wszyscy zamknęliście w sobie spoko nikogo nie będę RIPOSTOWAŁ :decayed: :decayed: bo jak tak dalej pójdzie to do piątku nie będzie 1200 stron ;([br]Dopisany: 24 Listopad 2009, 22:13_________________________________________________chyba wszyscy na katowickie pojechali ale raczej nie bo przed chwilą byłem z nimi "on phone" i nie wspominali że nasi tam są no prócz tego
miron78 Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Opublikowano 24 Listopada 2009 7 stron i Patrikos idzie do bankomatu :gwizdanie:
GRYFI Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 z wieczorka cholera szlak by to trafil wysiadl mi akumulator musze sprobowac go podladowac i zobaczymy czy nie cza bedzie wymienic co za akum polecacie do mojego padla no i druga sprawa szwagier przymierza sie do kupna b5 silnik 2.4 benzyna 95 rok na ful wypasie lacznie ze skora za 13 tys co o tym myslicie warto no i cos o tym silniku mi powiedzcie czy nie ma jakis defektow ukrytych chyba mi sie wydaje ze krisu ma taki musze z nim pogadac witam Panów ze śląska.Silnik 2,4 występował po 96 roku- wcześniej były 2,6. Silnik nie ma praktycznie wad poza spalaniem. Ja właśnie taką sprzedałem- potrafiła palić 17 litrów w ekstremalnych sytuacjach. 300 tys to nic o ile tyle na prawde ma- w końcu to v6-dźwięk nieporównywalny z 1,8 t
krolu Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Kurcze tu pusto a chciałem się pochwalić, mianowicie epokowe zdarzenie miało dziś miejsce na spotach katowickich
Maxito Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 nie słuchajcie go chłopak za dużo dziś oparów się nawdychał i majaczy to wszystko pogłoski i plotki a filmiki są mątowane koniec tamatu :polew:
krolu Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 nie słuchajcie go chłopak za dużo dziś oparów się nawdychał i majaczy to wszystko pogłoski i plotki a filmiki są mątowane koniec tamatu :polew: Max nie Panikuj bo następnym razem będę z 2 ruszał ... :decayed:
Maxito Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 nie będę z toba rozmawiał o naszych porachunkach na gliwicach katowickie są od tego z czałym szacunkiem panowie
Guregoru Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 nie słuchajcie go chłopak za dużo dziś oparów się nawdychał i majaczy to wszystko pogłoski i plotki a filmiki są mątowane koniec tamatu :polew: Objechał cię :polew: :polew: to czym ty ku***a jechałeś trabantem :polew: i to na wstecznym :polew: Max zmień sobie z powrotem na kaseciaka bo ten sprzęt jest chyba za ciężki i cię spowalnia :polew: Max nie Panikuj bo następnym razem będę z 2 ruszał ... :decayed: Krolu respect
Rekomendowane odpowiedzi