Patrikos28 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 ja ostatnio wyczytałem jak EGR wyłączy vagiem- a no to prawdziwy mistrz vaginowania z ciebie yyyy sory vagowania mialo byc ostatnio czytam inne forum.. tam jest pokazane dużo więcej możliwości VAG-a niż U nas... królu...ja chce mieć swój bo zaczynam pisać programy, ale bez VAGa tak jakoś mało profesjonalnie mi to idzie do programów to musisz mieć taki jak ja chce za 300-500 zł [br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 00:32_________________________________________________ Wy mi lepiej dajcie linka do jakiegoś dobrego kabla do VAGa...bo nie znam się na tym Właśnie Krolu znajdz coś fajnego na allegro , ale tak pod USB żeby chodziło ja też bym taki kabelek sobie wciągnął no jest ale nie wiedzę naprawdę sensu żeby każdy miał kabelek, lepiej dziecku lizak kup (ja zawsze chętnie po testuję nowe możliwości vaga na waszych autkach ) (ale jak chcesz mieć swój to jest taki wątek w dziale diagnostyka VAG tam doradzają w zakupie) masz mnie chyba ze debila w sprawie elektroniki :tongue4: ja skończylem 6 lat łączności elektronika 4lat +2 sieci komputerowe , poprostu ostatnio nie mam tyle wolnego czasu zeby poczytac coś na forum i myślałem że mi doradzisz jakiś kabelek którym będzie szło w miare dużo rzeczy zrobić
krolu Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 nie mam... żeby zrobić coś konkretnego to trzeba mieć kabelek pod VAG 7.xx.xx a taki kosztuje najtańszy 250 zł + a zwykły można kupić za +/- 50 zł to też zależy co chcesz zrobić - no i ja jak coś czytam to tylko o R4 w klekocie...
Pucek Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Patrikos sieci powiadasz???? to mamy do pogadania Królu odkąd ma grill z eSy to zrobił się taki.... kozak ja chce kabel taki żeby coś przestawić, ustawić, wykasować błędy, czyli podstawowe pierdoły
krolu Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 APUcek i Patrikos : http://www.a4-klub.pl/smf/all_vagcom_jaki_kupic-t4810.0.html
Pucek Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 byłem w tym temacie... nie chce kupić szajsu i chce dostać dobry link, tak że klikam i kupuje, wiem że tym kablem zrobie to co potrzebuje
krolu Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 do tego co potrzebujesz to kup chińczyka i tyle...
Patrikos28 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 nie mam... żeby zrobić coś konkretnego to trzeba mieć kabelek pod VAG 7.xx.xx a taki kosztuje najtańszy 250 zł + a zwykły można kupić za +/- 50 zł to też zależy co chcesz zrobić - no i ja jak coś czytam to tylko o R4 w klekocie... wiesz pewnie dałbym te 250zł tak zebym mogl ogarnac moje auto , a i pewnie bym takim kabelkiem u ojca na warsztacie podzialal przy roznych furach VW group . A co bym chcial ogarnac to napewno na poczatek diagnostyke silnika ,podstawowe urzadzenia bezpiczenstwa (abs, asr, air bag itp) a takze kodowanie immo i central zamka . i na pewno wiele innych .... (niektore juz w tej chwili ogarniam swoim testerem) a kto wie moze w przyszlosci ćip tjuning :polew:
krolu Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 albo to co ma Piterra z Viakena i już [br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 00:53_________________________________________________ nie mam... żeby zrobić coś konkretnego to trzeba mieć kabelek pod VAG 7.xx.xx a taki kosztuje najtańszy 250 zł + a zwykły można kupić za +/- 50 zł to też zależy co chcesz zrobić - no i ja jak coś czytam to tylko o R4 w klekocie... wiesz pewnie dałbym te 250zł tak zebym mogl ogarnac moje auto , a i pewnie bym takim kabelkiem u ojca na warsztacie podzialal przy roznych furach VW group . A co bym chcial ogarnac to napewno na poczatek diagnostyke silnika ,podstawowe urzadzenia bezpiczenstwa (abs, asr, air bag itp) a takze kodowanie immo i central zamka . i na pewno wiele innych .... (niektore juz w tej chwili ogarniam swoim testerem) a kto wie moze w przyszlosci ćip tjuning :polew: no ja chce taki kupić ale na pewno nie ten najtańszy...
Patrikos28 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 dobra panowie mykamy nynac te nasze A4 nas kiedys zabija jak nie finansowo to w inny sposób :kox: w piątek będzie ostro
Pucek Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 dla Ciebie chyba ostre nerwy, jak wyjdzie ADR na gazie
miron78 Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Opublikowano 30 Listopada 2009 o.............jeden wstał
Patrikos28 Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Co tam Miron , pewnie ciężko pracujesz :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 09:51_________________________________________________już o 8 wstałem zdążyłem umówić się na montaż LPG i pocztę odwiedzić a teraz relaks przed drugą zmianą w pracy
czester Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Co tu sie dzieje, masakra jakas Przyjechal esemes i wielkie poruszenie na forum Jestem ciekaw czy na forum tico tez maja takie problemy, czy raczej zastanawiaja sie czy wsadzic 12" czy 13" kola
Kędzior Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 wymiana przedniej lewej poloski ile moze kosztowac? mam a4 z 97r 2,8 quattro
krolu Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Co tu sie dzieje, masakra jakas Przyjechal esemes i wielkie poruszenie na forum Jestem ciekaw czy na forum tico tez maja takie problemy, czy raczej zastanawiaja sie czy wsadzic 12" czy 13" kola 13" to pewnie maja już mega rezacze
kris_kilt Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 czy Pittera nie ma czasem dziś Geburstag :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi