QRi Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 "GOKARTY".... 6,5kM :/ przeciez to nie jedzie :/ 15ps to jest tak juz przyzwoicie chyba ze ktos wazy 45kg... to pojezdzi
Guregoru Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 chyba ze ktos wazy 45kg... to pojezdzi To Krolu będzie miał frajdę
QRi Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 wazac powyzej 80kg na takim gokarcie nie masz prawa dobrze pojechac na potwierdzenie http://www.gokarty.is.net.pl/index.php?strona=rekordy
A-rek Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Miron nie widziales przez weekend w okolicach Knurowa, Czerwionki takiego autka? kumpel sie wozil
gregory Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Witam! szanowne grono Jak Pucka nie ma to jest cisza, a jak Pucek się pojawi to jest dym i za nim spam kto jutro do roboty? bo ja mam prawie 2 miechy urlopu A co nie ma roboty w NL? kryzys dalej? kazdy wie ze to choroba modzic przy samochodach i nie idzie z tym przestac w 100%, ciekawe kiedy zaczna sie jakies odwyki dla nas Ty przecież aktualnie nic nie modzisz z tego co sam powiedziałeś "nic przy aucie nie robie" czyżbyś się wyleczył? ja kupie SHREKa i nawet R8 Ci nic nie da, co nie AREK? ano, ano :> i jest nawet na sprzedaz ten Golf II ktory objechal R8 oraz Bentleya Continentala GT Na suchej prostej tak, w żadnych innych warunkach nie ma szans. Ale fakt faktem na prostej objedzie auto warte 400 baniek. Oj Pucek o to sie nie martw długo na gliwickich nie znajdzie się ktoś kto potrafi tak rozgrzac suszare jak Ty :kox: w tej dziedzinie jestes mistrzem :gwizdanie: Że niby co????? koledzy - ja traktuję wszystkich równo ( przynajmniej się staram ) na forach już tak jest - że niekiedy jakieś spięcia się zdarzają ( ale trzeba je umieć po męsku rozwiązywać ). To kiedy kreska?? Od pewnego czasu, mam wrażenie, że kiedyś było lepiej. wszyscy śmigali czym śmigali, nikt nic nie razał, cieszył się z tego co ma i wszystko było dobrze - a wiecie czemu ? BO LICZYLI SIĘ LUDZIE ( a nie to kto czym jeździ ) Niech tak będzie dalej ( rezanie to przyjemność ) ale niech to nie będzie powód dokuczania innym czy też wyśmiewania się z tych ( których to np. nie rajcuje lub nie jest im potrzebne ). Niech śląskie ( Gliwickie ) będą przykładem koleżeństwa a nie "wyścigiem szczurów" kto ma lepsze, szybsze i.t.d. Ps. Nie chcę udawać mądrale czy świętego - ale potraktujcie tego posta poważnie (Pucek&Somes) koniec sporu - wyjaśniajcie sprawę na PW jeżeli musicie Miron, tak już jest u ludzi że mają potrzebę rozwijania się. Lecz niekiedy ci bardziej ambitni podchodzą do tego emocjami i z tego to się bierze :gwizdanie: No, ale tunig to przecież emocje. A dopóki pięści nie fruwają to jest ok! a tak z innej beczki..... fajne autko wygrala Ania Mucha w TzG, zazdroszcze fura jak marzenie troche kanciasta ale ogólnie :kox: Jak ja bym wygrał taką furę to bym nią pojeździł z miesiąc dla nowych doświadczeń, a potem od razu sprzedał i zamienił na jakąś sportową za tą samą kasę. Nigdy bym sam nie kupił takiego auta bo takie terenówki nie są w moim guście wogóle. Ja stoję po stronie szybkich głośnych maszyn, zresztą każdy to tu wie Miron nie widziales przez weekend w okolicach Knurowa, Czerwionki takiego autka? kumpel sie wozil Faaaaaajna! No i na koniec Pitek wszystkiego naj......, żeby fura się już nie psuła, żeby z dnia na dzień przybywało jej co najmniej 1KM, dobrego geltagu i..... i...i
miron78 Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Opublikowano 30 Listopada 2009 Miron nie widziales przez weekend w okolicach Knurowa, Czerwionki takiego autka? kumpel sie wozil kopara opada - fura na maxa - niestety nie widziałem [br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 20:55_________________________________________________Arek skąd masz to foto bo widać z bliska robione w morde........ i to jeszcze nowy model 0-100 3,9sec. (wolnossący potwór)[br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 20:57_________________________________________________i rejestracje PL
krolu Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 chyba ze ktos wazy 45kg... to pojezdzi To Krolu będzie miał frajdę obawiam się, że mogę ważyć prawie tyle co ty przy moim wzroście... A R8 :kox: :kox: :kox: widziałem na targach miodzio... lepsze niż ta prawie naga laska która koło niego stała
kris_kilt Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Miron nie widziales przez weekend w okolicach Knurowa, Czerwionki takiego autka? kumpel sie wozil hmm , czarny z czarnym pasem , jeśli jasna skóra w środku to jest bardzoooo duża możliwość że w takim siedziałem i odpalałem (jak był u nas w firmie) :gwizdanie:_________________________________________________ stary , ale mi już od tygodnia czasu co rano poprawia nastrój http://www.joemonster.org/filmy/20653/Liwko
A-rek Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Arek skąd masz to foto bo widać z bliska robione w morde........ i to jeszcze nowy model 0-100 3,9sec. (wolnossący potwór) Dopisany: 30 Listopad 2009, 20:57 -------------------------------------------------------------------------------- i rejestracje PL fote mam wlasnie od kumpla i to on ja robil, a R8 stoi u niego na placu w Czerwionce to jeszcze inne
egon47 Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 http://www.kartinglubliniec.pl/cennik.html a te??
miron78 Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Opublikowano 30 Listopada 2009 mam blisko - może się tam przypadkiem, niechcący przejadę
Guregoru Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 mam blisko - może się tam przypadkiem, niechcący przejadę Zabierz mnie zabierz mnie
miron78 Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Opublikowano 30 Listopada 2009 mam blisko - może się tam przypadkiem, niechcący przejadę Zabierz mnie zabierz mnie NIE
Guregoru Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 mam blisko - może się tam przypadkiem, niechcący przejadę Zabierz mnie zabierz mnie NIE Oż ty
miron78 Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Opublikowano 30 Listopada 2009 Pucek jutro będę w SR - jakbyś znowu mi chciał fury pilnować do daj znać
boniu Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 kupel kupil czy jak ?? piterra wszystkiego naj a tak pozatym to
miron78 Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Opublikowano 30 Listopada 2009 mógłbyś coś sam wymyślić a nie tylko innych małpować :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi