egon47 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 chlopy masakra niechce mi sie az czytac tego spamu :wallbash: Somes twoje auto po prostu wiecej niz 80 nie wyciaga
SoMeS Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Wiesz, ze teraz zadna poduszka ci juz nie wypali w razie czego ? a wiesz jak to zrobiłem że tak piszesz? ja tą żarówkę najzwyczajniej w świecie "zgasiłem" wkładając tam kawałeczek taśmy w jej "komorę" Egon źle to rozumiesz... ja odpalam silnik a tu już 80
krolu Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Wiesz, ze teraz zadna poduszka ci juz nie wypali w razie czego ? a wiesz jak to zrobiłem że tak piszesz? ja tą żarówkę najzwyczajniej w świecie "zgasiłem" wkładając tam kawałeczek taśmy w jej "komorę" Egon źle to rozumiesz... ja odpalam silnik a tu już 80 nie chce się wtrącać bo nie czytałem całego wątku ale jak się świeci kontrolka poduszki to żadne nie działają a nie chodzi tu i sposób jej wygaszenia...
SoMeS Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 aaa no chyba że tak... póki co mam inny problem do rozwikłania
MAJKI Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Ja pierdziu siadłem o 17,40 do kompa i teraz dopiero doczytalem ten spam. Wy wogole pracujecie i śpicie po nocach bo ja jakos nie moge w to uwierzyć Pucek widziałem dziś Twojego byłego ADRa jakiś młody koleś śmigał na rej SPI rzuca sie w oczy na tej glebie i z zółtymi halogenami. Diman odebrałeś części?? Ceny pasowały wg rozmowy telefonicznej??
A-rek Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Ja pierdziu siadłem o 17,40 do kompa i teraz dopiero doczytalem ten spam. Majki ja tez tak prawie raz w tygodniu nadrabiam i mam do godziny czytania zaleglosci :>
Patrikos28 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 siemka, ma ktoś numer do nadwornego gazownika Darka ? Nasz nadworny gazownik Darek dzisiaj zainstalował mi podtlenek LPG Za dużo nie miałem okazji testowac bo od razu z warsztatu śpieszyłem sie do domu ale wrazenia z jazdy zobaczymy jak to bedzie sie sprawowało na dłuższą metę , ale puki co to wielkie dla Darka
czester Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Somes a co ty zrobiles, ze swieca ci sie poduchy ? zalepienie tasma zarowki nic ci nie da poduchy i tak nie beda dzialac jak swieci sie kontrolka AIR BAG.
keżor Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Somes a co ty zrobiles, ze swieca ci sie poduchy ? zalepienie tasma zarowki nic ci nie da poduchy i tak nie beda dzialac jak swieci sie kontrolka AIR BAG. na autostrade wjeżdżał , już zapomniałeś ?
SoMeS Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Czester wymieniałem fotele na takie bez poduszek [br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 19:08_________________________________________________idę grzebać dalej przy tym j**anym liczniku bo już mam chyba trop
gregory Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Chyba was po$%^ło z tym spamem 25 stron od wczoraj wieczora. Gregor to nie ja sobie wymyslilem, ze kupilem auto, tylko ktos na forum tak walnal Spoko Adam Nie mam z tym problemu żadnego Tylko żarciki Nie znasz sie aaa farmazony jakieś wypisujecie... i co Ci w Zielonej nie pasowało.. ??? ;( ;( ;( - myślałem, że bylo ok ... Niepamietam :polew: To, że musiał ze mną spać :polew: Mnie też nie pasowało, że Adam chrapał i zarzucał mi lewą rękę na moją połowę dokładnie taki jak piszesz mam... jeżeli się nie da zrobić to ładuje z esy od razu no trudno lub jakiś z pełnym fisem Taaak ,a kręcić tego diesla będziesz do 7000 Rpm :>
SoMeS Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Licznik zrobiony Gregory ja swój i tak będę na eSkowy wymieniał kręcił się będzie normalnie bo mam kogoś kto mi to przeprogramuje ale wiesz jak jest mi te 280km/h potrzebne
gregory Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Licznik zrobiony Gregory wiesz jak jest mi te 280km/h potrzebne Rozumiem, dla lepszego samopoczucia Ps. Tarcze i tak będziesz musiał zmienić na TDI-kowskie bez znaczka S4 :gwizdanie: Chyba że zostawisz tarcze od S4 i będziesz jeździł jak Krolu Puckowym APU
SoMeS Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 tarcze zostaną a licznik zostanie przeprogramowany na diescla i to co będzie się dało zagości na fis'ie... tyle a nie wiem jak Krolu jeździł Puckowozem
gregory Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 tarcze zostaną a licznik zostanie przeprogramowany na diescla i to co będzie się dało zagości na fis'ie... tyle a nie wiem jak Krolu jeździł Puckowozem To co będziesz kręcił go do połowy skali?? Jakaś żenada Obrotomierz musi się kręcić do końca!
SoMeS Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 hehe to biedny Pucek pewnie zawału tam dostawał i suszare musiał studzić pół godziny w sumie to zastanawiam się jak by ta wskazówka fajnie hulała do 7tyś obrotów
gregory Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 wrzucałem wyższy bieg przy 5 tys rpm Ja słyszałem że przy 4 :gwizdanie: :>
SoMeS Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Gregory przekonałeś mnie... musi iść na czerwone pole
gregory Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 w sumie to zastanawiam się jak by ta wskazówka fajnie hulała do 7tyś obrotów Gregory przekonałeś mnie... musi iść na czerwone pole Kup benzin
Rekomendowane odpowiedzi