kris_kilt Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 z rana Z tego co czytałem to na hamowni od 9 jesteście...jak mi się uda wyrobić , to podjadę też , ale tak 10-11 , mam nadzieję że was jeszcze tam zastanę
QRi Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 mam nadzieję że was jeszcze tam zastanę nie pociętych i wiszących hamownia najlepszym demotywatorem - dlatego nie jade, chociaz moja pewnie serie trzyma
miron78 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 mam nadzieję że was jeszcze tam zastanę nie pociętych i wiszących hamownia najlepszym demotywatorem - dlatego nie jade, chociaz moja pewnie serie trzyma pewnie tak [br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 10:46_________________________________________________
krolu Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 mam nadzieję że was jeszcze tam zastanę nie pociętych i wiszących hamownia najlepszym demotywatorem - dlatego nie jade, chociaz moja pewnie serie trzyma mój pewnie też dlatego nie będę się bawił w to
miron78 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 mam nadzieję że was jeszcze tam zastanę nie pociętych i wiszących hamownia najlepszym demotywatorem - dlatego nie jade, chociaz moja pewnie serie trzyma mój pewnie też dlatego nie będę się bawił w to ja bym pojechał na Twoim miejscu
krolu Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Po co jak ja codziennie wstaje i auto jest szybsze niż wczoraj było
miron78 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Po co jak ja codziennie wstaje i auto jest szybsze niż wczoraj było to jedź co tydzień na hamownie
krolu Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Po co jak ja codziennie wstaje i auto jest szybsze niż wczoraj było to jedź co tydzień na hamownie są tam jakieś karnety ??
miron78 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Po co jak ja codziennie wstaje i auto jest szybsze niż wczoraj było to jedź co tydzień na hamownie są tam jakieś karnety ?? nie ale jak wpadniesz z ta z avatara to ja Ci te hamowanko zapłacę
QRi Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 ponoc sa znizki grupowe.. dla takiej ilosci koni jak Ty masz na pewno sie cos znajdzie jakos nie jaraja mnie te cyferki, wole jak to dobrze jedzie a nie dobrze wyglada na papierze wogole to na katowickich rozkminilismy czemu auto moze ciut gorzej jechac momentami dolot jest w takim miejscu ze lapie cala temperature z silnika i turbiny ze slaba wentylacja :/ - szykuje sie rezanko chyba - rynna, migomat i jedziemy
Patrikos28 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 mam nadzieję że was jeszcze tam zastanę nie pociętych i wiszących hamownia najlepszym demotywatorem - dlatego nie jade, chociaz moja pewnie serie trzyma ja tam się z tym nie zgadzam pewnie trochę sie wku*wie jak się okaże ze mam ADR'a pod maską ale wezmę to na klatę i bede dążył do przywrócenia serii , a następnie podniesienia jej do 180-190KM - bo skoro wyjdzie ze mam 130KM a auto jeżdzi dobrze ( powiedzmy w miarę dobrze :gwizdanie: ) to myśl jak będzie śmigało kiedy będzie ok.180KM zmotywuje mnie do dalszego działania
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 siemka panowie , Wczoraj dowedziałem sie skąd sie wzeieła ksywa Krola to jest skrót od Król Parkietu mam fotki na dowód ale Krolu mnie zabije jak je wrzuce :polew:
Pucek Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 ja napiszę tak, wszyscy Ci, którzy nie jadą na hamownie a nigdy nie byli to słabe bolki, boicie się poznać prawdę poprostu słabiaki słabiaki rozumiem Mirona, bo wykres rysował mu Królu, ale dla Ciebie Qri to był by szok jak się okaże że masz 240 kucy na takiej suszarce to nic, mam nadzieję że niektórzych lekko wqurwiłem [br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 11:44_________________________________________________Keżor, to dlatego on nie pił w "zielonej", bał się że się wyda :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi