piterra Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 a na hamownie też nie podjedziesz ? a o której i kiedy tam śmigacie??
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 a na hamownie też nie podjedziesz ? a o której i kiedy tam śmigacie?? no ja z krolem i Stanleyem lecimy na 9 rano . Ja i Krolu na pewno zastajemy aż do końca spota
piterra Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 a na hamownie też nie podjedziesz ? a o której i kiedy tam śmigacie?? no ja z krolem i Stanleyem lecimy na 9 rano . Ja i Krolu na pewno zastajemy aż do końca spota dobra to jak wstanę to zadzwonię do was a będzie to około 13-14 to podjedziecie do mnie
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 a na hamownie też nie podjedziesz ? a o której i kiedy tam śmigacie?? no ja z krolem i Stanleyem lecimy na 9 rano . Ja i Krolu na pewno zastajemy aż do końca spota dobra to jak wstanę to zadzwonię do was a będzie to około 13-14 to podjedziecie do mnie oki
krolu Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 a na hamownie też nie podjedziesz ? a o której i kiedy tam śmigacie?? no ja z krolem i Stanleyem lecimy na 9 rano . Ja i Krolu na pewno zastajemy aż do końca spota
piterra Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 A mi ustawic to nie chcial słabo dziobiesz :decayed: :decayed:
krolu Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 widzę, że mój szwagier już mi dzień na jutro zaplanował (na 9:00 :shocked: :shocked: :?: )
piterra Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 krolu jak ty wstaniesz tak wcześnie :shocked:
krolu Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 nie wiem ... chyba spać nie pójdę bo się nie opłaca tylko 9 godzina spać...
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 nie wiem ... chyba spać nie pójdę bo się nie opłaca tylko 9 godzina spać... to już idź ;] szwagier hehe
krolu Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 nie wiem ... chyba spać nie pójdę bo się nie opłaca tylko 9 godzina spać... to już idź ;] szwagier hehe ja nie jestem czasem zięciem dla Ciebie? bo ja nie wiem jak to jest...
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 nie wiem ... chyba spać nie pójdę bo się nie opłaca tylko 9 godzina spać... to już idź ;] szwagier hehe ja nie jestem czasem zięciem dla Ciebie? bo ja nie wiem jak to jest... ze siebie sie śmieje
A-rek Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 wszystkich ja smigam z najtańszym alan 100plus i jestem zadowolony dokladnie jak ja i uzywam go juz od 3 lat Tak wogóle to śmigacie z cb na codzień czy tylko w trasy ? zawsze jak wsiadam do auta wlaczam CB Patrikos, a rożnicę jakąś czujesz? nie ma takiej opcji aby poczul jakas roznice, przynajmniej przez pierwsze 10-20 tys
MAJKI Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 no oczywiście że wiem :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 16:07_________________________________________________mówią to czego ty do końca życia nie usłyszysz :polew: :polew:[br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 16:07_________________________________________________ale nie martw się chirurgia robi postępy implantologia również :polew: :polew: :polew: Pitek odnośnie małych i dużych członków :gwizdanie: Koledzy postanowili wypić - ale nie było za co. Jeden mówi: - Idź do swojej żony, poproś. - No co ty, nie DA MI na wódkę ! - No to nakłam coś... Poszedł do żony. Wchodzi do kuchni I mówi: - Wiesz, kochanie, otworzyli u nas taką firmę w mieście, Co za 100 zł powiększają członka. Dwukrotnie ! A ja pieniędzy nie mam.. Żona wyciąga 400 zł I mówi: - Biegnij szybko! Mężczyzna chce już wychodzić, ale żona dopada go w drzwiach wciskając mu jeszcze 200 zł , mówi: - Niech ci go zagną jeszcze... Facet w te pędy pobiegł do kumpla. Popili pełną gębą. Przed północą mężczyzna wtacza się do domu, a żona już w progu pyta: -Byłeś w tej firmie ? - Byłem. -Powiększyłeś ? - Powiększyłem. - A czego pijany jesteś ? - To z żalu ! Wszystko przez twoje idiotyczne fantazje ! Skończyli powiększać, zaczęli zaginać I..... obłamali !!!
piterra Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 dobre [br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 17:39_________________________________________________a tak na poważnie ale w 100% na poważnie to z tą mocą itd itp to pamiętam taką piosenkę z dzieciństwa Fasolki DOMOWA PIOSENKA słuchać refrenu choć do niektórych to ta piosenka pasuje a dla innych (np odpowiednie TURBO jest jak:)
Rekomendowane odpowiedzi