Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaaaaaaaaaaaaaaaaaa cieeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ale obciachhhhhhhhhh

KOMPROMITACJA

ojoj MIRON :kox:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Już się udzielam :>[br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 18:56_________________________________________________Ps. Czester i Gregory jak się nic nie zmieni to w piatek proponuję wyjazd o 8 rano wyskoczylibyśmy na A4 z rybnickiej[br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 20:17_________________________________________________Dobra mała zmiana planów większa część ekipy będzie mniej więcej na A4 wpadać koło katowic o godzinie koło 7 rano co wy na to dołączamy się do nich :?: :mysli:[br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 20:46_________________________________________________I wogóle to pisać coś :bicz: bo już 4 posta sam do siebie piszę :chytry:

Opublikowano

A linkę holownicza macie :mysli: bo jak Mironowi B6 zdechnie to przecież na poboczu go nie zostawicie :naughty:

a tak po za zlotem to żeby było śmiesznie :polew: pompa mi się rozciekła :polew: w sumie niewielki koszt około 550 -600 zeta zaczyna mnie to auto wk.....ć :wallbash:

Opublikowano

Widzie ze Mirek twoje B6 już pomału wysprzedane :rolleyes: 18 sprzedane :P odpala na popychtrzeba je komuś teraz w całości sprzedać :) ale Pucek jest chętny więc nie powinno być problemu z sprzedażą zawsze możesz powiedzieć że to na zdjęciach to taka zabawa była :polew: :polew: :polew:

P.S

Żebym Mirek nie musiał na siłce twojego paździocha pchać :P:P chociaż kto wie może i mogłoby się okazać że lepszy to trening niż siłownia :evil:

Opublikowano
  • Autor
:decayed:[br]Dopisany: 17 Marzec 2009, 08:09_________________________________________________no piątkowi Pany - chyba numer nam wyszedł :naughty: - Ci co byli wiedzą oco chodzi :naughty:
Opublikowano

:decayed:[br]Dopisany: 17 Marzec 2009, 08:09_________________________________________________no piątkowi Pany - chyba numer nam wyszedł :naughty: - Ci co byli wiedzą oco chodzi :naughty:

tak trzymaj Miron pucek sie nie skapnie że to było udawane hahhaha

Opublikowano

A linkę holownicza macie :mysli: bo jak Mironowi B6 zdechnie to przecież na poboczu go nie zostawicie :naughty:

a tak po za zlotem to żeby było śmiesznie :polew: pompa mi się rozciekła :polew: w sumie niewielki koszt około 550 -600 zeta zaczyna mnie to auto wk.....ć :wallbash:

To masz podobne odczucia jak ja... :polew: :polew: :polew:

A co do piątku, to dobrze, że miałem aparat...

1. Pucek by nie uwierzył...

2. musiał bym pchać...

Opublikowano

Pelex ty masz jakis wadliwy egzemplarz naprawde. U mnie z rzeczy ktore rozlecialy sie nie z mojej winy jest niewiele np. zacisk cieknacy, wahacze albo wiatrak klimy reszta przez moja glupote :> ale dziwne ze po wizycie u mechanika nagle Ci sie pompa rozszczelnila :gwizdanie:

Opublikowano

Dryfting..., dryfting a później pompa kaput :) Tak się dzieje :wink4:

Opublikowano

A ja się i tak zapytam dla jasności kto będzie w piątek na spocie :?: :naughty:

Opublikowano

A ja się i tak zapytam dla jasności kto będzie w piątek na spocie :?: :naughty:

a co będziesz?? :naughty:
Opublikowano

A co boicie się że was zaskocze :decayed:[br]Dopisany: 17 Marzec 2009, 19:03_________________________________________________Pamiętajcie że nawet jak mnie nie ma to jestem :cool1:

Opublikowano

A jak 20 minut i trasa obrócona

Opublikowano

hheheheh taaa żarty... Miron ja nie musiałem oglądać fotek, pamiętaj że ostatnio nie chciała Ci też odpalić a ja to widziałem :polew:

ale i tak sobie tak myśle, za młody na takie autko chyba jestem :gwizdanie: może czas zacząć patrzeć po sedanie? bo avant rodzinką zalatuje której niemam/nie zanosi się

albo wstąpie do klubu seatowca...heheh

ps padł mi dzisiaj czujnik ciśnienia oleju, zaś 49 zł w ASO :naughty: zachwile będe tam stałym klientem, tylko gdyby tam pracowali mądrzejsi ludzie:/ :confused4:

to lece na busa bo do roboty czas spadać! to bajo :wink4:

Opublikowano

hheheheh taaa żarty... Miron ja nie musiałem oglądać fotek, pamiętaj że ostatnio nie chciała Ci też odpalić a ja to widziałem :polew:

ale i tak sobie tak myśle, za młody na takie autko chyba jestem :gwizdanie: może czas zacząć patrzeć po sedanie? bo avant rodzinką zalatuje której niemam/nie zanosi się

ps padł mi dzisiaj czujnik ciśnienia oleju, zaś 49 zł w ASO :naughty: zachwile będe tam stałym klientem, tylko gdyby tam pracowali mądrzejsi ludzie:/ :confused4:

pucek to wy tam w robocie musicie niezle w palnik dawać jak trzeba busem jezdzić :decayed:

Opublikowano

pucek to wy tam w robocie musicie niezle w palnik dawać jak trzeba busem jezdzić :decayed:

no pewnie że dają

a co Ty myślisz

pewnie jak wracają to jest "Wesoły Autobus"

Opublikowano

Czester wydaje mi się że pompa wcześniej juz ciekła bo to nie równe odpalanie pojawiło się wcześniej a pozatym mechaniory nic przy pompie nie robili. A wadliwy egzemplarz to każdy ma wcześniej czy później też ci zacznie cieknąć :naughty: - jest o tym dużo na forum. Wczoraj zrobiłem serwis klimki z odgrzybianiem ozonem i musze powiedzieć efekt jak narazie jest :good: nic nie trzeba robić w aucie tylko do zapalniczki podpina gość maszynkę do wytwarzania ozonu i grzybek w całym aucie i układzie klimy znika bez powrotnie :kox: ale szczegóły na spocie jeżeli dojadę :rolleyes:

Opublikowano

i po robocie... buhehehhe dobrze zauważyliście :polew: po ciężkiej dniówce trzeba odpowiednio odstresować, więc zimne żywce i wsioo...oczywiście piwko jako popitka dla vódki :naughty: i tak caaaały tydzień na bani :polew: :polew: :polew:

ta moja musi mnie rano z przystanku zabierać bo bywa bardzo ciężko z trafieniem do drzwi, a co dopiero z przystanku się dokulać :decayed:

i takie jest życie górnika :>

ps. Pelex u mnie do padnięcia zostało jeszcze wspomaganie no i przekładnia kierownicza, a tak wszystko porobione, albo ma się zrobić tylko niema chęci :tongue4: NIE JESTEŚ SAM :wink4:

Opublikowano

Pelex a miałeś ultradźwiękami odszczurzać klimę, o ozonowaniu słyszałem od kilku ludzi że działa ale na krótko zobaczymy jak będzie u ciebie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.