Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do tych foteli to potrzeba jeszcze boczki z drzwi no i podłokietnik by się przydał.

I duża skrzynka piwa :naughty::decayed:[br]Dopisany: 12 Marzec 2009, 19:40_________________________________________________No panocki deklarować się na jutro :przebiegly:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak ja bym miał jeszcze raz wybierać to wybrałbym fotele "pół skórę" Lepiej się na tym siedzi, a wygląda tak samo koksiarsko :kox:

Opublikowano

No panocki deklarować się na jutro :przebiegly

u mnie remont na calego wiec raczej mnie nie bedzie ;(
Opublikowano

No panocki deklarować się na jutro :przebiegly

u mnie remont na calego wiec raczej mnie nie bedzie ;(

Jezu następny :wallbash:

Opublikowano

Sparki a co tym razem sie stalo ? Moze to skutki ostatniego vagowania ? :tongue4:

O gureruru stawia jutro % 120 strona poszla :>

Opublikowano

nie parch smiga aż miło :afro:

remont mieszkania...

Opublikowano

O gureruru stawia jutro % 120 strona poszla :>

No no liczą się tylko liczby z dwoma 00 na końcu :tongue4: a jak się postaracie to otworzę 200 stronę :cool1: :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Marzec 2009, 20:42_________________________________________________Co do kupowania gadżetów to jak ktoś coś chce to pisać co i jak wpłacać kasę tam gdzie trzeba a co można odebrać w bukowinie przywiozę i za 2 tygodnie będziecie mieć :) jutro pogadamy a jak kogoś jutro nie będzie to pisać na PW kto co będzie zamawiał (czyli co dla kogo i w jakich ilościach przywieźć) :)

Opublikowano

Do mnie tez mozecie pisac, przynajmniej wam za droge nie policze w pczeciwienstwie do gurygure :polew:

Opublikowano
  • Autor

ja sam też żałuje że nie jade:/

no ale cała lewa kasa idzie w auto, a nie mogę ruszać oszczędności na B6 :naughty:

koszulka JEST MEGA :decayed: z tymi zamówieniami dobry pomysł :gwizdanie:

ps. już sobie obiecałem że na letni jade na bank! ten śnieg mnie dołuje już, znów pada :blink: a niektórzy jeżdzą już na letnich :polew:

nie nie Pucek - dobrze gadasz - oszczędności ruszać nie możesz bo sprzedający nie jest mikołajem :polew:

Ci jeszcze braknie i kicha :decayed:[br]Dopisany: 13 Marzec 2009, 08:28_________________________________________________Dziś postaram się być, choć nie wiem o któej i na jak długo ( praca do wieczorka ) ale bedę się starał pokazać choć na chwilke - no i w końcu chciałbym lampki przełożyć bo nawet niema kiedy :disgust:[br]Dopisany: 13 Marzec 2009, 10:03_________________________________________________z pewnych żródeł wiem, że dziś ma być do wglądu wstępna lista przydzielonych pokoi na zlocie w Bukowinie ( kto z kim w jakim pokoju i.t.d. ) tak więc śledzić temacik panowie :naughty:

Opublikowano

Super na pewno się pojawię :) Pozdrawiam Serdecznie Klubowiczów

Zapraszamy serdecznie :hi:

Ja też będę jak nic sie nie posypie :polew:

Opublikowano

Super na pewno się pojawię :) Pozdrawiam Serdecznie Klubowiczów

Zapraszamy serdecznie :hi:

Ja też będę jak nic sie nie posypie :polew:

Śnieg posypał!

Będziesz na letnich ? :gwizdanie: Czy przerzuciłeś? [br]Dopisany: 13 Marzec 2009, 12:27_________________________________________________Ja dziś będę i mam ze sobą swoją lustrzanke jak ktoś chce ekstra foty fura to nie ma problemu tylko sceneria trochę nie ta...

Opublikowano

Super napewno się pojawie :) Pozdrawiam Serdecznie Klubowiczów

Zapraszamy zapraszamy :)

A ja was pewnie nie zaskocze jak powiem że znowu mi auto obrysowali nie :angry: normalka przecież :disgust:

Opublikowano

Mnie dzis nie bedzie, robota do jutra rana sie szykuje, no chyba że moja 2 połowka przyjedzie na spota bo dziś ona powozi A4, ale za tydzień bede :naughty:

Opublikowano

A ja was pewnie nie zaskocze jak powiem że znowu mi auto obrysowali nie :angry: normalka przecież :disgust:

Coś za często .......

Sprawdz gdzie parkujesz ..... może przy jakis krzakach :nabijasie:

Opublikowano

GURUGURU ty masz jakiegoś zajebistego pecha :polew: nie dość że znaczki na klapie poprzestawiane :kox: to zwalasz na wszystkich że to oni źle jeżdżą :naughty: chyba sie zrzucimy dla ciebie na kurs szkoły jazdy :tongue4:

Krolu nie ma strachu chwile poleżał i juz znikł dalej mogę śmigać na moich slikach :good:

Opublikowano
  • Autor

Ja będę pany - jak ktoś ma jakieś klucze to może zabrać - potrzebny krzyżak, i nasadowy 8 , 10 :wink4: ( mogę się spóźnić )[br]Dopisany: 13 Marzec 2009, 16:43_________________________________________________

Super napewno się pojawie :) Pozdrawiam Serdecznie Klubowiczów

spoko że znalazłeś nasz temacik - bo dopiero teraz opisałem na Twoje PW :good:[br]Dopisany: 13 Marzec 2009, 16:44_________________________________________________sprzęt już niepotrzebny - lampki wymienione :wink4:

Opublikowano

Siema!

Pytanko: ile osób i kto jedzie od nas ze spotów Gliwickich?

Opublikowano

Ja znowu nici bo zaś robota.Tylko forum zostaje.

Opublikowano

UMAR?O...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.