Skocz do zawartości
Ze względów bezpieczeństwa, wyłączamy logowanie za pomocą loginu z forum. Prosimy logować się za pomocą adresu e-mail.
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam z rana :hi:

A ja sobie na uczelni od rana siedze :kwasny:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi: A ja sobie w pracy z rana siedzę ale zaraz mykam do Bytomia na mini spocik z Pelexem :)[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 10:49_________________________________________________Uuuuuuuuuuuuuuuu Prezes ja widzę że ty masz w (teoretycznie pierwszy) dzień ogólnopolskiego urodziny :gwizdanie: oj to się będzie działo :cool1::przebiegly:
Opublikowano

Ty mi sie od moich danych osobowych odwal :decayed:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 12:05_________________________________________________myślisz że pierwszy dzień zlotu w moje urodziny to przypadek :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 12:17_________________________________________________Słuchajcie - nie wiem jak Wy ale ja odprawiam moje urodziny w mega lokalu.

ZAPRASZAM WSZYSTKICH 26.03 ( piątek od samego rana )

http://www.stasinda.com.pl/

( w górach, z noclegiem, laski będą na miejscu ) zapraszam samych najbliższych znajomych ( ma być około 150 osób ) tak więc czujcie się zaproszeni.

A to czy Wy też będziecie tak odprawiać to już Wasza sprawa - nie naciskam :decayed:

Opublikowano

:bry:

Witam :

Koniobijców, Gejów, innych Onanistów, Spamerów i tych NORMALNYCH :decayed: :decayed:

Widzę że nowa para się wyłania :naughty:

Pucek z Gurem takie zaloty odstawiają że :gwizdanie:

i wcale bym się nie zdziwił jakby jakiś "cyber- :sexinbed:" sobie urządzili

a poza tym to Guru jak zwykle liże dupsko "fioletowemu" dziobak jeden i wazeliniarz

(np. miron:"właśnie przekroczyliśmy 20000 postów", a na następnej stronie Guregoru: cytuje mirona i emota :good:)

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

hejka Pitek - to jest nic w stosunku do ilości przelewów od niego - jak tak dalej będzie robił to jeszzce na wigilie fure zmienie :decayed:

Opublikowano

ja pier**le tego się czytać nie da :blink::polew: :polew: :polew:

dobry :hi:

Opublikowano

kurcze szkoda że mnie teraz w piątek nie będzie ;(

Opublikowano

jakie gumki? :decayed:

Opublikowano

a odnośnie objeżdżania kogokolwiek przez "Pitka"

to jak wrzucę te 4.2 co mi w piwnicy leży to i tak wam nie powiem :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

tylko muszę poszukać podobny projekt na AudiZine

[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 12:55_________________________________________________Somes nie dyskutuj z tymi onanistami

bo jak widać Boniu założył gumkę na lewą stronę i dostał kropka :polew: :polew:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 12:57_________________________________________________aaaaaaaaa Mirek a już wiadomo ile wejściówka na ten twój geburstag :mysli:

Opublikowano

jak wrzucę te 4.2 co mi w piwnicy leży :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Ooo i to jest rezanie :good:

A nie jakieś turbiny ....dupiny.... cipowanie :gwizdanie:

Opublikowano

a odnośnie objeżdżania kogokolwiek przez "Pitka"

to jak wrzucę te 4.2 co mi w piwnicy leży to i tak wam nie powiem :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

tylko muszę poszukać podobny projekt na AudiZine

[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 12:55_________________________________________________Somes nie dyskutuj z tymi onanistami

bo jak widać Boniu założył gumkę na lewą stronę i dostał kropka :polew: :polew:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 12:57_________________________________________________aaaaaaaaa Mirek a już wiadomo ile wejściówka na ten twój geburstag :mysli:

Pitek odnośnie 4,2 to pisz do mnie :decayed:

A Miron, więc rozumiem jak nasz zapraszasz to samo z siebie się rozumie, że stawiasz - masz gest ! ja będę na pewno :good:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Tak - oczywiście stawiam - Wy zapłacicie tylko tyle co za zlot :decayed:

Opublikowano

czytałem ale człowiek się w rozwoju cofa po czymś takim :polew:

Opublikowano

a na poważnie 26.03 mi odpowiada - będzie już po sesji - wiec dziś mogę powiedzieć, że jadę na 95 % :kox:

Opublikowano

a na poważnie 26.03 mi odpowiada - będzie już po sesji - wiec dziś mogę powiedzieć, że jadę na 95 % :kox:

:good:

na piątkowym zlocie zrobimy wstępną listę :wink4:

Opublikowano

szkoda że ja odpadam ;(

Opublikowano

:hi: witam Prezes

właśnie mi wpadła w ręce fotka z imprezy w zielonej

...........się Pucek schlałeś ............

f6670df3c2bd.jpg[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 14:52_________________________________________________ :polew: