Skocz do zawartości
Ze względów bezpieczeństwa, adres e-mail to jedyna dostępna forma logowania na forum.
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a to mi tylko jeszcze jedno powiedzcie gdzie sa teraz zloty pod forum czy na arenie czy to zalezy od pogody jaka jest ??

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:polew:

widzę że było polowanko :decayed:

No, zawsze to łiskacz do przodu. :wink4:

Opublikowano

teraz cały czas na FORUM

pijasz takie siki jak łiskacze? :gwizdanie:

fuuj

Opublikowano

królu Ci napisał że zobaczy co się da zrobić więc przyjedz

Patrikos, 150 zł taniej niż normalnie, ciekawe jaki będzie efekt, chociaż Ty go nawet nie usłyszysz, bo puszka z filtra wszystko zagłusza :disgust:

założe go w przyszłym tygodniu bo bede przez dwa dni miał furke w garażu mam trochę wolnego w pracy więc szykują sie małe robótki przy autku :

- wymiana oleju z filterkiem

- filtra paliwa

- jednego wahacza

- Test Pipy :tongue4:

- DV seria na Forga 007 :decayed:

- i tego co wyjdzie podczas pierwszego dnia kontroli :wink4:

Dziś wróciłem do seryjnego felunku + zimówka :naughty:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 16:52_________________________________________________

witam :hi:

Muszę się pochwalić właśnie kupiłem DV Forga FMCL007P za 250zeta oczywiście nówkę :kox:

Cholera... masz szczęście, że się zagapiłem, bo byłby mój !!! :przebiegly::naughty:

widzisz Pucek ominął Cie forge :tongue4:

Opublikowano

Patrikos jednego wahacza się nie opłaca :no: jak coś to cały komplet na dwie strony

Pucek a właśnie że dostałem :tongue4:.............upomnienie ze skarbówki bo miałem im zapłacić dwa miesiące temu i zapomniałem :polew: :polew: i tak długo czekali jak na nich i że w ogóle od razu psy po mnie nie przyjechały tylko upomnienie wysłali to aż dziw :blink::polew: :polew:

Opublikowano

:hi: wszystkich

wlaczylem forum o 16:30 ale wybaczcie ze dopiero teraz sie witam, zaczytalem sie :chytry:

Opublikowano

Patrikos jednego wahacza się nie opłaca :no: jak coś to cały komplet na dwie strony

Pucek a właśnie że dostałem :tongue4:.............upomnienie ze skarbówki bo miałem im zapłacić dwa miesiące temu i zapomniałem :polew: :polew: i tak długo czekali jak na nich i że w ogóle od razu psy po mnie nie przyjechały tylko upomnienie wysłali to aż dziw :blink::polew: :polew:

dlaczego sie nie opłaca :tongue4: mam Tatusia mechaniora więc zrobię to z Nim a taki wahacz się znajdzie oczywiście z demontażu ale dobry od takich osób które uważają tak jak Ty ze należy wymienić od razu cały komplet :polew:

[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 17:05_________________________________________________

gdzies wyrwal tego forge??

Allegro :>[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 17:05_________________________________________________Z/w poszedłem wymienić wahacz :polew: :polew:

Opublikowano

mam od Pucka ale chyba jest ona z przedlifta i musze sprawdzic czy bedzie pasowac do mnie. miales mi napisac ile ty chcesz za swoja :cool1:

Opublikowano

dlaczego sie nie opłaca :tongue4: mam Tatusia mechaniora więc zrobię to z Nim a taki wahacz się znajdzie oczywiście z demontażu ale dobry od takich osób które uważają tak jak Ty ze należy wymienić od razu cały komplet :polew:

Nie opłaca się bo jak ci ten jeden stuka a ty wymienisz tylko jego to co 2 miesiące będziesz wymieniał kolejne :tongue4: zobaczysz ja już to przerabiałem

A i ja nie jestem z tych osłów co po wymianie zawiechy zostawiają stare wahacze u machaniora :tongue4: Wszystkie mam w piwnicy jak bym na szybko jakiś potrzebował :tongue4:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 17:08_________________________________________________Poza tym wahacze z różnych firm różnią się nieco od siebie i nie pasują z jednej firmy łączone z drugą firmą :tongue4:

Opublikowano

Poza tym wahacze z różnych firm różnią się nieco od siebie i nie pasują z jednej firmy łączone z drugą firmą :tongue4

guru , pierd...sz głupoty , po co wymieniać cały komplet wahaczy jak jeden jest zły ...

chyba że Ty wymieniasz cały kpl. za 900zł to inna bajka , bo ja preferuje tylko ori i lemfordery :hi:

i jak różne wahacze mogą mieć inne mocowania i nie pasować do siebie ?? :polew:

Opublikowano

Poza tym wahacze z różnych firm różnią się nieco od siebie i nie pasują z jednej firmy łączone z drugą firmą :tongue4

guru , pierd...sz głupoty , po co wymieniać cały komplet wahaczy jak jeden jest zły ...

chyba że Ty wymieniasz cały kpl. za 900zł to inna bajka , bo ja preferuje tylko ori i lemfordery :hi:

i jak różne wahacze mogą mieć inne mocowania i nie pasować do siebie ?? :polew:

Oczywiście że cały komplet (przerabiałem osobiście 2 razy wymianę jednego wahacza i w końcu wymieniłem komplet i spokój) a co do wahaczy to mam febi a nie jakieś tam za 900 zł :tongue4:

I nie różnią się mocowaniami tylko czymś tam innym :mysli: nie pamiętam czym dokładnie ale słyszałem że niektórych firm nie można łączyć ze sobą :tongue4:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 17:17_________________________________________________Widzieliście napis nad zdjęciem w podpisie Siemiana :polew: :polew:

Opublikowano

Nie opłaca się bo jak ci ten jeden stuka a ty wymienisz tylko jego to co 2 miesiące będziesz wymieniał kolejne :tongue4: zobaczysz ja już to przerabiałem

A i ja nie jestem z tych osłów co po wymianie zawiechy zostawiają stare wahacze u machaniora :tongue4: Wszystkie mam w piwnicy jak bym na szybko jakiś potrzebował :tongue4:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 17:08_________________________________________________Poza tym wahacze z różnych firm różnią się nieco od siebie i nie pasują z jednej firmy łączone z drugą firmą :tongue4:

co ty opowiadasz ze nie pasuja one musza byc zrobione prawie co do milimetra wedlug normy tak zeby nie wplynely na zmiane geometrii calego zwieszenia wiesz zmienie ten jeden bo akurat go mam a tez mam kilka dni wolnych wiec cos trzeba robic wiec wykorzystam czas :naughty: a jak bede przy kasie to i tak wymienie w przyszłosci całą zawiechę na LEMFORDER'a :evil:

Opublikowano

co ty opowiadasz ze nie pasuja one musza byc zrobione prawie co do milimetra wedlug normy tak zeby nie wplynely na zmiane geometrii calego zwieszenia wiesz zmienie ten jeden bo akurat go mam a tez mam kilka dni wolnych wiec cos trzeba robic wiec wykorzystam czas :naughty: a jak bede przy kasie to i tak wymienie w przyszłosci całą zawiechę na LEMFORDER'a :evil:

Właśnie o to chodzi że montując wahacze różnych firm na jednym kole nie można ustawić zbieżności czy coś :mysli: w każdym razie tak słyszałem :)

Opublikowano

Bry :hi:

Panowie spasuje gwint z avanta 1.8t do mnie? :mysli:

Opublikowano

Właśnie o to chodzi że montując wahacze różnych firm na jednym kole nie można ustawić zbieżności czy coś :mysli: w każdym razie tak słyszałem :)

Proszę Cie Guru to nie zabawki dla dzieci :polew:

I wszystkie szanujące sie firmy robią wahacze według zachowania ścisłej normy , to nie piaskownica :wink4:\

ten wahacz ktory mam z demontazu jest lamfordera a moje nie zdziwię sie jak są w oryginale bo auto nie jezdzilo po polskich drogach wczesniej :gwizdanie:

ale co do wymiany dla zwyklego własciciela niech tak zostanie ze nalezy wymieniac cale zawieszenia przynajmniej mozna na tym skorzystac :decayed:

Opublikowano

Bry :hi:

Panowie spasuje gwint z avanta 1.8t do mnie? :mysli:

ja mam z 1.8 T avanta :> ale do Ciebie nie spasuje, lepiej go oddaj rafałowi87 :polew:
Opublikowano

ok dzięki wielkie :decayed::kox: