SoMeS Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 A na Katowickich jest tylko Krolu i tam go wszyscy "obracają" trzeba kiedyś na warszawkę uderzyć co Wy na to? [br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 21:13_________________________________________________No Arek idziesz w dobrym kierunku ale jeszcze za płaska nieco
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 A na Katowickich jest tylko Krolu i tam go wszyscy "obracają" trzeba kiedyś na warszawkę uderzyć co Wy na to? Co ty Krolu nie wytrzyma całego spota tam :polew:
krolu Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 a jakieś z większymi A na Katowickich jest tylko Krolu i tam go wszyscy "obracają" je**e ci kiedyś i się dzień dziecka skończy albo Twojego brata naśle :naughty: [br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 21:14_________________________________________________Somes mnie uprzedził... a Warszawka tylko czy oni czasem za dużo nie opowiadają
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 je**e ci kiedyś i się dzień dziecka skończy albo Twojego brata naśle :naughty: Wy to mi możecie.......... wiesz :laghing2: bo nawet we dwóch nie dacie rady
A-rek Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 a jakieś z większymi a wy tylko o tym, dla mnie twarz sie liczy :> ale postaram sie
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 a jakieś z większymi a wy tylko o tym, dla mnie twarz sie liczy :> ale postaram sie Twarz jest tylko jedna a inne rzeczy są dwie to co nas twarz ma interesować
SoMeS Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 dla mnie też twarz się liczy jak najbardziej!... źle mnie zrozumiałeś Arek zwłaszcza jak ją od tyłu za włosy łapie [br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 21:22_________________________________________________aaa i jeszcze jedno!.. twarze się zmieniają...
Pucek Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 liczy to się charakter, twarz z czasem się zmienia, wiadomo że na gorsze, cycki opadają, d*pa rośnie i co potem z tego?? piękna i pojebana za młodu, no okej, a potem h*jowa i dalej pojebana??? i pomyśleć że to napisałem :gwizdanie: amanty... a SoMeS, albo mi się wydawało, albo niedawno pisałeś że masz narzeczoną
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 liczy to się charakter, twarz z czasem się zmienia, wiadomo że na gorsze, cycki opadają, pupa rośnie i co potem z tego?? piękna i pojebana za młodu, no okej, a potem h*jowa i dalej pojebana??? i pomyśleć że to napisałem :gwizdanie: :polew: a SoMeS, albo mi się wydawało, albo niedawno pisałeś że masz narzeczoną Bo to niedawno było i nieprawda
SoMeS Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Pucek miałem... :gwizdanie: patrzcie co przygarnąłem :kox:
SoMeS Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 takie rzeczy to tylko w moim wątku Czester przy okazji też dostał
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Przecież wątek Mirona zamknięty :polew: [br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 21:33_________________________________________________O o wilku mowa
A-rek Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 i cos dla ciebie Somes na czarnej skorce i w bieliznie w kolorze twoich przyszlych dekorow
SoMeS Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Nooooooo Arek wreszcie myślisz jak ja wszystkie bym zjadł :kox:
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 O k**wa za posty z 3 grudnia ktoś to chyba zdrowo nie ma co robić
krolu Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Skąd masz :polew: Klubowicz .. pożal się Boże, powinieneś go dojechać za łamanie zasad forum... lol Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy: Uwaga - podczas pisania wysłano 5 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 ej, kurde! koło mnie siedzi żona... Ciekawe jak długo usiedzi [br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 21:37_________________________________________________ Skąd masz :polew: Klubowicz .. pożal się Boże, powinieneś go dojechać za łamanie zasad forum... lol Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy: Uwaga - podczas pisania wysłano 5 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Krolu k**wa ty i twoje wyobrażenia nawet sensu nie rozumiesz
Rekomendowane odpowiedzi