Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Całą listę tylko że wszyscy jeden raz :polew: i popatrz ile osób rejestruje się z Katowic a ile z Gliwic także nie porównuj bo np jak ktoś jest z okolic Siemianowic Śląskich to też go nie zapraszam do Gliwic tylko do Katowic bo ma bliżej :tongue4:

Ja zapraszam i tu i tu a w Katowicach robi się silna ekipa ! mimo, że w czwartki ma spoty konkurencja...

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to dlaczego Krolu nim nie jest?

jeszcze nie może :wink4:

........... ale zapewniam że będzie :wink4:

kwestia przelewu :polew:

Opublikowano

bijcie sie, bijcie !!! :bicz:

czyzby sado-maso ci w glowie :blink: no to ladnie......

Opublikowano

Kurde, czat by się tu przydał, bo ciężko nadążyć czytać i pisać też ciężko, bo co chwile błąd. :kox:

Opublikowano

a co jak by tak zrobić spota w ten sam dzień co oni w tym samym miejscu? :kox::naughty:

Opublikowano

Całą listę tylko że wszyscy jeden raz :polew: i popatrz ile osób rejestruje się z Katowic a ile z Gliwic także nie porównuj bo np jak ktoś jest z okolic Siemianowic Śląskich to też go nie zapraszam do Gliwic tylko do Katowic bo ma bliżej :tongue4:

Ja zapraszam i tu i tu a w Katowicach robi się silna ekipa ! mimo, że w czwartki ma spoty konkurencja...

Ja zapraszam tam gdzie mają bliżej bo jak będą do was jeździli toi i tak do nas też będą od czasu do czasu wpadali a nie będę kogoś gonił 40 kilometrów jak ma spoty 5 kilometrów dalej :tongue4:

Opublikowano

Boniu a tak poważnie to wpadnij do nas :wink4:

Opublikowano

a co jak by tak zrobić spota w ten sam dzień co oni w tym samym miejscu? :kox::naughty:

no na Wyrazowie bedziecie mieli okazje sie wszyscy spotkac :decayed:

Opublikowano

Było już i nie było warto przez przynajmniej jedną osobę z ich strony

Opublikowano

Miron wspomnial o dawaniu przykladu przez klubowiczy..... to dlaczego Krolu nim nie jest? powaznie pytam

:notworthy:

Opublikowano

Zona mu tak robi :bicz: :bicz: :bicz3: :bicz2::bag::baseball:

hahaha :D

"lubisz to suko!"

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

już tak było :wink4:

Opublikowano

wiem że tak było bo byłem też wtedy... ale nie mieszać się z nimi tylko ustawić gdzieś kawałek dalej... niech zaleje ich nasza ilość :naughty: i domyślam się że jakość też :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 22:26_________________________________________________Boniu daj wcześniej znać to Cię eskortuje :tongue4:

Opublikowano

Miron wspomnial o dawaniu przykladu przez klubowiczy..... to dlaczego Krolu nim nie jest? powaznie pytam

:notworthy:

kwestia przelewu :polew:

Opublikowano

wiem że tak było bo byłem też wtedy... ale nie mieszać się z nimi tylko ustawić gdzieś kawałek dalej... niech zaleje ich nasza ilość :naughty: i domyślam się że jakość też :gwizdanie:

Ja byłbym mądrzejszy i nie zachowywał się tak jak oni :gwizdanie:

Opublikowano

Nie będę poruszać tematu "wytarmos-mi-suty.eu" byłem tam ostatnio z kezorem i miszka po kabelek od gracajana integrować się i pojechałem po 10 minutach a miszka po 5... kezor chyba po 12...

A co do zaproszeń Guru to wiadomo, że nie wysyłam tym że szczecina :decayed: