piter1114 Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 witam! mam zamiar wypełnić środkową kratkę nawiewu nawigacją, problem w tym,że musiałbym ją całkowicie wyłączyć z użytkowania, czy to możliwe? jeśli tak, to co zrobić, by w trakcie wł. w klimatroniku opcji z jej użyciem czegoś nie uszkodzić... pzdr.
Dev Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 nic nie uszkodzisz, jak wrzucisz navi to przynajmniej jedna kratka zostanie
piter1114 Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Opublikowano 9 Lutego 2013 taaaa, tylko,że dzisiaj dokonałem pomiaru i w środkową kratkę weszłyby dwie nawi idealnie! z tym ,że jedna służyłaby pewnie jako np.odtwarzacz mp3 , ale "zatkałbym"zupewnie środkowy kanał, więc?
rafal9119 Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 a masz w aucie klimatyzacje bo jak masz to w lato bedziesz miał biede.
piter1114 Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Opublikowano 9 Lutego 2013 no mam klime, z tym,że środkowy nawiew używany jest chyba w jakiejś tylko opcji klimatyzacji, której wcale nie używam (wiem, bo na środkowych kratkach mam jakiś zapach i w ogóle go nie czuć) Pytanie brzmi, czy zupełne "zatkanie " środkowej kratki czegoś nie uszkodzi w systemie klimatyzacji?
cacek89 Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 zagadaj do tego Pana DeeJay_Kill on tez montowal nawigacje w podobny sposob
Magicbattle Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 kolego srodkowy nawiew to nie tylko kratki na srodku ale i te po boku chodzi o to ze to centralny nawiew. jak calkiem zatkasz srodkowe nawiewy nad konsola to bedziesz mial mocniejsze boczne i tyle nic sie nie stanie i nie wazne czy masz klime mozesz skrecic pokretlem zeby na navi czy co tam wsadzisz nie wialo i tyle
rafal9119 Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 mi chodzi o to ze w upalne dni moze ci brakowac tych kratek.
piter1114 Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Opublikowano 10 Lutego 2013 OK, jedną środkową zastawię... rzeczywiście lepiej ją mieć i latem i zimą
Rekomendowane odpowiedzi