norberth Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 Koledzy, orientuje się ktoś czy po przyciemnieniu szyb jest jakaś różnica kodowania i gdzie? Raczej powinno coś być np. ze względu na czujnik światła w lusterku fotochromowym.
Pawlo 2004 Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Szczerze to wątpie, żeby cos takiego było
ksiu85 Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Koledzy, orientuje się ktoś czy po przyciemnieniu szyb jest jakaś różnica kodowania i gdzie? Raczej powinno coś być np. ze względu na czujnik światła w lusterku fotochromowym. Pierwszy raz takie cos slysze??!!ale chyba raczej nie ale niech sie jeszcze ktos wypowie!!
Gość adus20 Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 kodowanie czego ? i pewie jak zrobisz ciut ciemniejsza folia to lusterko wogole nie bedzie dzialalo, przynajmniej u mnie tak jest
PIXI Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Koledzy, orientuje się ktoś czy po przyciemnieniu szyb jest jakaś różnica kodowania i gdzie? Raczej powinno coś być np. ze względu na czujnik światła w lusterku fotochromowym. Przednią szybę też przyciemniłeś ....?
wrclaguna Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Nic nie musisz kodować jezeli chodzi o lusterko fotochrom to bedzie działac bez problemu .
Gość adus20 Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Nic nie musisz kodować jezeli chodzi o lusterko fotochrom to bedzie działac bez problemu . ogolnie tak, tylko ze folioa bedzie juz tu robic za fotochrom
norberth Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Opublikowano 13 Marca 2013 Koledzy, orientuje się ktoś czy po przyciemnieniu szyb jest jakaś różnica kodowania i gdzie? Raczej powinno coś być np. ze względu na czujnik światła w lusterku fotochromowym. Przednią szybę też przyciemniłeś ....? PIXI, przedniej szyby nie przyciemniałem ale widzę, że Ty chyba za bardzo przyciemniłeś swoje okulary skoro nie potrafisz przeczytać postu ze zrozumieniem... Co do działania fotochrómów to niestety po przyciemnieniu tylnej szyby, gdy pada światło z jadącego z tyłu auta, lustra się nie przyciemniają. Jeżeli podam światło bezpośrednio na czujnik światła to wszystko działa jak trzeba. Wynika z tego, że musi być jakaś opcja zmiany czułości czujnika gdyż część aut posiada ciemne szyby montowane fabrycznie.
norberth Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Opublikowano 13 Marca 2013 Ciężko powiedzieć, kupiłem auto z oklejonymi szybami. Z tego co porównywałem to są niewiele ciemniejsze od fabrycznych.
Rekomendowane odpowiedzi