Mattib8 Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 Witam wszystkich! Od kilku tygodni jestem posiadaczem pięknej (jak dla mnie ) A4 Silniczek 3.0 TDI Quattro manual Wyposażenie: - Bi-xenon skrętny - MMI 2G zmieniarkana 6 płyt i AMI - Tempomat - FIS kolorowy - kubełkowe fotele skóra/alcantara pełna elektryka z pamięcią i przypisywaniem do kluczyka - odpalanie na guzik - automatyczny ręczny z Hold Assist - czujnik zmierzchu i deszczu - climatronik 3 strefowy - podgrzewane siedzenia z przodu i z tyłu - kierownica trójramienna z multifunkcyjna - automatyczne przyciemniane lusterka wewnętrzne i zewnętrzne - parktronic przód i tył z wizualizacją - fabryczny alarm - podświetlane przestrzenie na nogi przód i tył - podświetlane klamki, nawiewy itp. - servotronic Myślę ze wszystko wymieniłem. Jak mi się coś przypomni to dopisze. Zdjęcia zaraz jak przerejestrowaliśmy. Planowane zmiany: - jak na razie to tylko inne buty na lato - polskie menu
milart Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 Fajna bryka. Witaj w gronie 3.0 Tdi:decayed: Szkoda tylko że nie masz drive select bo przy tym silniku świetnie się spisuje. Pozdrawiam i życzę bezawaryjności.
Mattib8 Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Opublikowano 11 Lutego 2013 też tak myślę. Troszkę szkoda że nie ma Drive Select ale ma inne rzeczy na których mi bardziej zależało. Myślę ze będzie bezawaryjną sztuka ma pełny serwis.
Woofer Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Ładne sreberko... I fajnie wyposażona! Bezawaryjności i zadowolenia z użytkowania...
lolot Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Super furka no i ten bucik:naughty:Bezawaryjnośći:wink:
alvaro Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Fajne sreberko ! Niech się sprawuje bezawaryjnie !
akjam Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Fajnie wyposażona. Ten kokpit w B8 bardzo mi się podoba. Bezawaryjności.
Rekomendowane odpowiedzi