DraKio Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 mam pytanie do posiadaczy gwintów jakie polecaci? da sie jezdzic po naszych drogach na tym co nam oferuje allegro z używek? czyli FK , technix? mam jeszcze do kupienia HR co polecacie zeby dalo sie jezdzic po naszych niezapieknych drogach? do gwintu mam fele 17stki 215 45 na oponach
Krzysiekcalibra Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 Ja osobiście polecam KW jest świetny i w zależności od wysokości skręcenia taki jest komfort - masz na max w górę to jest przyjemnie a jak masz na max w dół to jest beton można spokojnie skonfigurować pod siebie
kamien85 Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 Ja osobiście polecam KW jest świetny i w zależności od wysokości skręcenia taki jest komfort - masz na max w górę to jest przyjemnie a jak masz na max w dół to jest beton można spokojnie skonfigurować pod siebie tak działa większość gwintów
DraKio Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Opublikowano 14 Lutego 2013 kupiłem HR na przod tylko nie mam na tył co teraz założyć ;/
marcin303 Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Ja śmigam na FK i złego słowa powiedzieć nie mogę.
seb2sjc Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 ja posiadam FK Limited Edition żółte amory żółte sprężyny....i tak jak Ty oponki 17" 215/45 wypowiem się tak:)jeździłem bardziej sztywnym autem chociaż u mnie gwint z przodu jest na max na dole niżej nie idzie skręcić nie jest tak ze wjadę w dziurę i skacze przez najbliższe 2 skrzyżowania auto dosłownie wpływa i wypływa z dziury wiec tutaj trzeb uważac jak wjezdzac w takie dziury by ekologi nie uszkodzić ja jeżdżę juz kilka lat i wiem jak wjechać by nie bolało serce od przecierania podwozia:)z poczatku nie jezdziłem do lasu teraz wjezdzam nie boje sie ze cos urwe :)wiadomo to od Ciebie żalezy jak taki gwint skonfigurujesz zeby Ci si edobrze jezdziło jeden lubi auto trzymajace sie drogi drugi komfort na dziurach lecz na zakretach trzymac sie fotela by z niego nie wypasc takze co do firmy to wszystkie co wymieniłes sa spoko z tego co czytałem wypowiedzi innych:)
?uki1984 Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 FK Highsport dobry gwint w dobrej cenie. Posiada juz ocynk i 30procentowo regulacje twardosci
DraKio Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Opublikowano 16 Lutego 2013 ja posiadam FK Limited Edition żółte amory żółte sprężyny....i tak jak Ty oponki 17" 215/45 wypowiem się tak:)jeździłem bardziej sztywnym autem chociaż u mnie gwint z przodu jest na max na dole niżej nie idzie skręcić nie jest tak ze wjadę w dziurę i skacze przez najbliższe 2 skrzyżowania auto dosłownie wpływa i wypływa z dziury wiec tutaj trzeb uważac jak wjezdzac w takie dziury by ekologi nie uszkodzić ja jeżdżę juz kilka lat i wiem jak wjechać by nie bolało serce od przecierania podwozia:)z poczatku nie jezdziłem do lasu teraz wjezdzam nie boje sie ze cos urwe :)wiadomo to od Ciebie żalezy jak taki gwint skonfigurujesz zeby Ci si edobrze jezdziło jeden lubi auto trzymajace sie drogi drugi komfort na dziurach lecz na zakretach trzymac sie fotela by z niego nie wypasc takze co do firmy to wszystkie co wymieniłes sa spoko z tego co czytałem wypowiedzi innych:) tez taki mam do kupienia i chyba go biore:)
Rekomendowane odpowiedzi