Edyta Opublikowano 2 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Witam po dłuższej nieobecności jedno szczęście przy pomocy prezesa temat żyje i ma się dobrze czy coś się działo ostatnimi czasy na pewno taki zestaw wpadł pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 dobrze, że jesteś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Duża różnica w hamowaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edyta Opublikowano 2 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 jestem, człowiek całe życie uczy się na błędach, dobrze, że jest do kogo wrócić a5 na sell, sprzedaje dafa i biore ją Duża różnica w hamowaniu? aż napis schodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Wyślę Ci pare szt w poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edyta Opublikowano 2 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 a5 na sell, sprzedaje dafa i biore ją sprzedawaj stoi umyte i czeka na Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Witamy Ładnie się prezentuje te Twoje autko Edyta .Mojej serii jeszcze daleko do idealu Może się naraże posiadaczom frontów z S4 zderzak S-line z dokładką z Cupry wygląda dużo lepiej niż zderzak z S4,ale to kwestia gustu . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Jak zwykle fajne mody. Będzie na co popatrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edyta Opublikowano 3 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 dużo się nie zmieni już wygląda jak mój ideał teraz najważniejsze to kupić zimówki, a reszta to raczej już same detale do zrobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebieski708 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Tak jak mówisz Ideał :-) super wyszła, teraz tylko dbać :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivlov Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Już myślałem, że coś się stało. Ja już zdążyłem auto zmienić, a tu cisza i nagle taka piękna zmiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Kiedy swap na quattro ? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edyta Opublikowano 3 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Mi nie potrzebne w tym aucie ;-) nie mam parcia na q Już myślałem, że coś się stało. Ja już zdążyłem auto zmienić, a tu cisza i nagle taka piękna zmiana. Widzę właśnie, że zmieniłeś ;-) nuna ma u mnie dożywocie także spokojnie nic się nie stało :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivlov Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Q jest przydatne chyba przy dużej mocy i na mokrej, śnieżnej nawierzchni. Piekna masz nunę, Ja po przesiadce na nowe nie żałuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Oj tam przy dużej mocy. Hamulce S4 też są do dużej mocy a jakoś wpadły na pokład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivlov Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Ciekawe jak to teraz hamuje? Jaka różnica do serii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 OOOO proszę, witaj ponownie Brakowało tu kolejnej ciekawej B6 - tki Co do hamulców, to sam jestem ciekawy, czy zauważysz różnicę. Ja zmieniłem jakieś dwa lata temu i szczerze mówiąc nie odczułem różnicy. Dęba nie staje.....za to ładniej wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Grzesiu bo się wsadza 360/300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Haha hahaha gdzie ja tak pofrunę, żeby hamować :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi